oho
kaip idomiai ! Pas mane visad mmm ateidavo penktadieniais vos vos ir jau sestadieni pavakariais iseidavo...
na va mano pažįstamos irgi sako kad KT labai palengvina mėnesinės, deja man įvyko priešingai
na matysiu kaip bus toliau, šiaip kol kas šiomis Kt patenkinta jaučiuosi gerai
Ar Yasminelle tabletės tikrai yra labai silpnos (kažkur internete skaičiau, nedideli kiekiai ten tam tikrų medžiagų jose)
Aš įtariu, kad man gali teikti pradėti gerti KT, labai nenoriu ir jeigu reiktų norėčiau kaip įmanoma trumpesnį laiką. Gal kas žinote kiek jas trumpiausiai galima vartoti? (vizitas pas ginekologę po geros savaitės, labai nekantru ir neramu, rūpi dabar jau gaut atsakymus į klausimus
)
Ačiū
Aš įtariu, kad man gali teikti pradėti gerti KT, labai nenoriu ir jeigu reiktų norėčiau kaip įmanoma trumpesnį laiką. Gal kas žinote kiek jas trumpiausiai galima vartoti? (vizitas pas ginekologę po geros savaitės, labai nekantru ir neramu, rūpi dabar jau gaut atsakymus į klausimus
Ačiū
Nemanau kad yra apibrėžtas laikas, kiek nori tiek vartoji, na nebent KT išrašytos ne nėštumo apsaugai, o dėl kitų priežasčių pvz. ginekologinių problemų ir pan. apskritai reikia su gydytoju konsultuotis nes kiekvienas atvejis juk individualus
Mano gydytoja sakė savaitę, nors ko gero priklauso nuo laiko, kiek gėrėte antibiotikus. Jei ilgas kursas didelėmis dozėmis, tai tuomet gal ir ilgiau..
QUOTE(Cinside @ 2011 01 15, 09:16)
Po antibiotikų vartojimo kada galima papildomai nebesisaugoti? Kiek laiko turi praeiti? Savaitė? Dvi? 
QUOTE(jurguulle26 @ 2011 03 29, 14:19)
Nemanau kad yra apibrėžtas laikas, kiek nori tiek vartoji, na nebent KT išrašytos ne nėštumo apsaugai, o dėl kitų priežasčių pvz. ginekologinių problemų ir pan. apskritai reikia su gydytoju konsultuotis nes kiekvienas atvejis juk individualus 
Kažkada buvo užsiminusi gydytoja, kad reikia kelių mėnesių vien tam, jog priprastų organizmas ir eitų suprasti ar tinka tabletės ar ne
Tikrai, kad dėl tokių svarbių dalykų reikia konsultacijos. Berods jau ir neparduoda KT be recepto? Ar maišau kažką...?
Tikrai taip KT parduodami su gydytojo receptu
receptas b8na ilgalaikis (pusei metu) tai gi pas ginekologę kas mėnesį lakstyti tirai nereikės
QUOTE(jurguulle26 @ 2011 03 29, 19:25)
Tikrai taip KT parduodami su gydytojo receptu
receptas b8na ilgalaikis (pusei metu) tai gi pas ginekologę kas mėnesį lakstyti tirai nereikės 
ačiū už info
O pabaigusios pakuote kelinta diena dazniausiai prasideda mmm?
Mastau
kuria savaites diena pradeti jas naudot, kad nepataikyti ant savaitgalio
Mastau
QUOTE(sanija @ 2011 04 11, 11:03)
Mastau
Mastau
tada nepradek gert antradieni
bet kokios ten mmm, kai vos vos pateplioja
naudojau sias tabletes beveik 4 metus, ir buvau labai patenkinta, jokio virsvorio, jokio salutinio poveikio, jokiu problemu.. bet paskui pagalvojau kad visa kontracepcija maziau ar daugiau kenkia, todel ir baigiau jas gerti. bet jei pradeciau vel, tai tiktai Yasminelle, jokiu kitokiu nebandyciau
QUOTE(sanija @ 2011 04 11, 14:03)
Mastau
Mastau
as pradejau gerti 6dieni ir man mmm budavo visuomet 1dieni