Įkraunama...
Įkraunama...

KT Yasminelle

QUOTE(BlackDhalia @ 2011 07 13, 12:23)
Sveikos, perskaiciau ankstesniuose postuose, kad pradejus gerti sias KT reikia saugotis pirma savaite. Bet pakuoteje parasyta, kad jos veikia iskart, jei isgeri pirma menesiniu diena - tai as taip ir padariau, isgeriau pirma diena ir trecia mm diena jau nebesisaugojom. Dabar pabaigiau pakuote ir jau 2d laukiu mm, bet jokiu zenklu nejauciu.. Tai kaip cia dabar bus su manim, gal kuri placiaus pakomentuos, juk pastoti negalejau.. ar? doh.gif

siaip reikia savaite papildomai pasisaugoti 4u.gif 4u.gif mane gine buvo ispejus... manau ir info lapelyje turtu buti ispeta... tik va po pertraukos jau taip, esi saugi.... 4u.gif

man mmm ateidavo po 4-5 dienu pabaigus gerti pakuote 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisidėsiu giriant Yasminelle! ax.gif Geriu nuo rugsėjo pabaigos, tai tik pirmą mėnesį patepė, truputį išsipūtus pabuvau, o paskui... dingo spuogai ir padidėjo krūtinė biggrin.gif Geriu ir džiaugiuosi thumbup.gif Tik va neseniai pamiršau išgerti vieną, išgėriau praėjus gal 13val., tad tenka saugotis papildomai doh.gif Gal kas žinot, kada reikėtų daryti pertrauką? Girdėjau, kad ilgiausiai galima gerti 5m. O kai kurios, skaičiau, geria ir ilgiau... O ginekologės kaip susitarusios sako, kad jokių pertraukų nereikia ir išvis pastoti nepavojinga ir tik baigus gerti.
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2011 07 14, 12:15)
Sveikos  4u.gif Prisidėsiu giriant Yasminelle!  ax.gif Geriu nuo rugsėjo pabaigos, tai tik pirmą mėnesį patepė, truputį išsipūtus pabuvau, o paskui... dingo spuogai ir padidėjo krūtinė biggrin.gif Geriu ir džiaugiuosi  thumbup.gif Tik va neseniai pamiršau išgerti vieną, išgėriau praėjus gal 13val., tad tenka saugotis papildomai  doh.gif Gal kas žinot, kada reikėtų daryti pertrauką? Girdėjau, kad ilgiausiai galima gerti 5m. O kai kurios, skaičiau, geria ir ilgiau... O ginekologės kaip susitarusios sako, kad jokių pertraukų nereikia ir išvis pastoti nepavojinga ir tik baigus gerti.

tai kai baigsi pakuote ir pasidarysi pertrauka 4u.gif ax.gif anksciau nebutina wink.gif
Atsakyti
Beje, mielos merginos, laisvai vaistininkiu galite prasyti parduoti daug pigesti Jasmineles varianta, kuris vadinasi Etindros smile.gif Sudetis ta pati!
Atsakyti
Matai, Mimuke, aš apie pertrauką, kai geri keletą metų smile.gif
O nuo kada reikėtų skaičiuoti tas 7 papildomo apsisaugojimo dienas? Nuo tos dienos, kai pamiršai išgerti tabletę ar kito ryto? Ar tik nebūsim šįryt apsiskaičiavę biggrin.gif Nors poryt kaip ir susirgt turėčiau, tai gal nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2011 07 15, 11:21)
Matai, Mimuke, aš apie pertrauką, kai geri keletą metų smile.gif
O nuo kada reikėtų skaičiuoti tas 7 papildomo apsisaugojimo dienas? Nuo tos dienos, kai pamiršai išgerti tabletę ar kito ryto? Ar tik nebūsim šįryt apsiskaičiavę biggrin.gif Nors poryt kaip ir susirgt turėčiau, tai gal nieko  g.gif

aaa, maniau kad po to kai pamirsai isgerti tablete, nori ta savaites pertrauka pasidaryti, ne taip supratau ax.gif ax.gif tai ta ilgaja pertrauka darykis kai pati noresi ir tiek, juk vieni sako 3 metai pats tas pailsejimui, va tu sakai girdejus kad po 5 metu geriausiai pailseti, o kitos isgeria ir 7 ir 10 metu ax.gif ax.gif ax.gif vistiek, manau jauna esi, tai kai ateis noras vaikuciams ar atsibos ir pasidarysi, bent jau as taip padariau biggrin.gif cia jauciu kiek zmoniu tiek nuomoniu...

as tai ta pacia diena jau saugodavaus, o skaiciuodavau tas 7 dienas nuo kitos dienos ax.gif bet tikrai jei ten kokia 6-7 diena ir pasimylejot be tos papildomos apsaugos nieko blogo ax.gif man paciai yra buve, kad nepastebejau kad praleidau ir mylejomes kaip iprastai, o tik kai pastebejau kad praleidus, tai ir kojos virpejo, kad jau busim prisizaide, bet nieko nebuvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vajeee biggrin.gif Na, tikiuosi. Visgi kažkaip baisu. Čia kažin visos ar bent dauguma gerdamos Yasminelle suserga ne kitą dieną po pakuotės baigimo? Baigiau ketvirtadienį, šiandien šeštadienis, tai po tokių nuotykių norėtųsi jau sirgti, nors dažniausiai ir susergu šeštadienį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 04 11, 18:04)
bigsmile.gif
bet kokios ten mmm, kai vos vos pateplioja  4u.gif

sveika,
rašai, kad tau mm būna trumpos ir silpnos. kol negėriau KT, jos man būdavo 2-3 dienas, normalios, be didesnių ar PMS. dabar daugiau nei 6mėn vartoju yasminelle ir mm išvis beveik nebebūna-tik toks patepliojimas 3-4d., jokių skausmų nėra, jokių PMS nejaučiu. pradžioj galvojau, kad čia taip mažai bus tol, kol organizmas pripras. bet dabar.. pradėjo neramu darytis.. na jų beveik nėra. esu kalbėjusi ir su gydytoja. sakė, kad tai lyg ir gali būti.. bet man kažkaip neaišku. jaučiuosi taip lyg ne visai moteris. kita vertus, jei taip normalu ir tai nerodo kokio sutrikimo, tai menkomis mm tik džiaugtis norėčiau
Papildyta:
QUOTE(sanija @ 2011 05 17, 18:15)
Baigiau pakuote... baisingai "istinau" per si menesi..... krutine...pilvas, slaunys -  lyg kunas butu prisikaupes skysciu  verysad.gif  Net purto nuo minties , kad po keliu dienu vel teks gerti  verysad.gif

aš pradėjau irgi įtarti, kad dėl KT kūnas kaupia skyčius... nes ir svoris padidėjęs šiek tiek laikosi, ir apimtys.. vos vos bet vis tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 18 liepos 2011 - 19:59
QUOTE(arbataa @ 2011 07 18, 18:58)
sveika,
rašai, kad tau mm būna trumpos ir silpnos. kol negėriau KT, jos man būdavo 2-3 dienas, normalios, be didesnių ar PMS. dabar daugiau nei 6mėn vartoju yasminelle ir mm išvis beveik nebebūna-tik toks patepliojimas 3-4d., jokių skausmų nėra, jokių PMS nejaučiu. pradžioj galvojau, kad čia taip mažai bus tol, kol organizmas pripras. bet dabar.. pradėjo neramu darytis.. na jų beveik nėra. esu kalbėjusi ir su gydytoja. sakė, kad tai lyg ir gali būti.. bet man kažkaip neaišku. jaučiuosi taip lyg ne visai moteris. kita vertus, jei taip normalu ir tai nerodo kokio sutrikimo, tai menkomis mm tik džiaugtis norėčiau
Papildyta:

aš pradėjau irgi įtarti, kad dėl KT kūnas kaupia skyčius... nes ir svoris padidėjęs šiek tiek laikosi, ir apimtys.. vos vos bet vis tiek

mano normalios irgi trukdavo ilgiau nei geriant KT 4u.gif su KT mmm ateidavo penktadeni ir sekmadieni iseidavo ax.gif ir visa laika toks vos vos patepliojimas, as tuo labai dziaugiaus bigsmile.gif o kodel tavo tokia nemoteriska savijauta? unsure.gif
manau kaip tik dziaukis, kad nera didesniu vargu su mmm 4u.gif gali laisvai viska daryt, nereikia nerimaut ar neperdaug kas ir pan 4u.gif
mano gine ir sake, kad tai normalu, nes as ir veliau emiau galvot, kad gal kas nors cia ne taip, bet nuramino mane ir tik dziaugiaus bigsmile.gif tikrai viskas gerai ir su tavo mmm 4u.gif 4u.gif

o man skysciai nesikaupe, cia del to nezinau, gal kiekvienas organizmas kitaip reaguoja... o gal tau tik taip pasirode 4u.gif siaip man svoris padidedavo pries mmm, bet po ju vel stodavo i vezias 4u.gif
Atsakyti
va, aš pradėjau ir gerti tas ETINDROS...

toks dalykėlis tik...gerdavau rytais prieš išeinant į darbą tai baisiai jaučiausi... nžn, gal ir negerai padariau, bet perkėliau KT gėrimą į vakarą... rytais išgėriau pirmas 4 pakuotės tabletes, nebeiškenčiau savo nedarbingos savijautos ir pradėjau gerti likusias vakarais...ir viskas susitvarkė...nebepykina, nebeima miegas, nebeskauda galvos...gal biški ir sujaukiau hormonus, bet kitaip negalėjau...

Įdomi Jūsų nuomonė, gal kuri esate taip pakeitus KT gėrimo laiką?

QUOTE(Krona @ 2011 07 14, 21:09)
Beje, mielos merginos, laisvai vaistininkiu galite prasyti parduoti daug pigesti Jasmineles varianta, kuris vadinasi Etindros smile.gif Sudetis ta pati!

Atsakyti
QUOTE(Edita0319 @ 2011 07 19, 07:50)
Įdomi Jūsų nuomonė, gal kuri esate taip pakeitus KT gėrimo laiką?

bent jau as ne, jei noredavau keist laika, palaukdavau kol pradesiu gert nauja pakuote ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat geriu Yasminelle, iš tikrųjų darau negerai, bet geriu tada kada prisimenu doh.gif Nors dėl to pati jaučiuosi gerai, nekankina jokie negalavimai smile.gif Tačiau galbūt reikės nusistatyti pastovų laiką, esu girdėjusi, kad tada organizmui šoko nebūna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <...Neringa...>: 19 liepos 2011 - 12:19