Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Ginija @ 2007 05 10, 06:47)
Žinau. Teko ragauti jų produkcijos  thumbup.gif  Laaaaabai skanu  4u.gif
Užsakant proginį (bet ne vestuvinį) tortą su jais problemų ir nekilo. Pasakyta-padaryta. Produkcija visada buvo šviežia. Kol kas nuomonė apie juos išlikusi gera. Vienintelis trūkumas - brangu  mirksiukas.gif


as kaip ir uzsisakiau jau pas juos, sms zinute blush2.gif , eisiu derint papuosimo veliau, tik nepaklausiau ar uzsiima pristatymu g.gif Dar pyrageliai ten laaaabai skaniai atrodo, man kaip tik reikia, tai bus viskas vienoj vietoj
Atsakyti
Kelios tortų idėjos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gal galit padeti merginos, kur vilniuje galima uzsakyti skanu vestuvini torta?
Atsakyti
Dar vienas torčiukas
user posted image
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2007 05 14, 12:38)
Dar vienas torčiukas
user posted image


sitas labai wub.gif , tik gelytes kitos spalvos deciau rolleyes.gif
Atsakyti
Galvoju uzsakinet toki va torta, kai aukstai dedami venas ant kito, o ne ant atskiru padeklu. Tik galvoju is kurios puses prie jo prieit reikes kai ateis laikas pjaustyt? Kiek maciau vestuvese, kai aukstai atskirai pjauna nuo apacios, o virsutinis maziukas paprastai lieka jauniesiems. Cia reikia nuo virsaus? Is apacios neprieisi, nuo virsaus nepatogu, pasimetus as... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ginija @ 2007 05 11, 14:05)
Kelios tortų idėjos

user posted image



Va toki pavyzdziui, nuo ko pradet pjaustyt?
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2006 08 20, 14:29)
Sveikos,gal žinot kas Marijampolėj skanius ,minkštus šakočius kepa? unsure.gif

Žinau. Nerealūs šakočiai. Skanesnių niekur nesu ragavusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 14, 15:09)
Galvoju uzsakinet toki va torta, kai aukstai dedami venas ant kito, o ne ant atskiru padeklu. Tik galvoju is kurios puses prie jo prieit reikes kai ateis laikas pjaustyt? Kiek maciau vestuvese, kai aukstai atskirai pjauna nuo apacios, o virsutinis maziukas paprastai lieka jauniesiems. Cia reikia nuo virsaus? Is apacios neprieisi, nuo virsaus nepatogu, pasimetus as...  g.gif
Papildyta:
Va toki pavyzdziui, nuo ko pradet pjaustyt?


jooo, apie tai dar nepagalvojau, mes uzsakem 3 aukstu vientisa, visas torto virsus bus puostas gyvomis gelemis, tai pjausim nuo apacios turbut
Atsakyti
Nu vat as ir bijau, jei nuo apacios apipjaustysi tuos siaurus krastelius, teks visvien po to virsu pjaustyt, tai bus tortas is visu pusiu "apvalgytas", liks vidus neispuostas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vardenė @ 2007 05 14, 16:43)
Nu vat as ir bijau, jei nuo apacios apipjaustysi tuos siaurus krastelius, teks visvien po to virsu pjaustyt, tai bus tortas is visu pusiu "apvalgytas", liks vidus neispuostas.  unsure.gif


as panasu uzsisakiau, tik vientisa, toks papuosimas ir bus, tai ka as zinau, kaip ji pjaustyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 14 gegužės 2007 - 17:11
Na as tai toki pjastyciau nuo virsaus, bet pries tai pacia virsunele nuimciau su gelytem. o paskiau pjastyciau paprastai, sluoksnis po sluoksnio. Kad tortas bus apipjaustytas nepapuostas, tai jokia cia ne problema, juk sveciai ji valgys biggrin.gif Svarbiausia poto, kad skanus butu, nes ne grozetis juo reikes, o valgyti lotuliukas.gif
P.S. Siaip labai superinius tortus jus cia rodote, iisiseivinau sau ideju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 14 gegužės 2007 - 17:17