baggio, tai gal ten buvo Feminite du bois? faivoklokas? 
 Nors kvapas netiksliai ir etikete priesingai, nei nupasakojai 

O kaip dabar?
Vakar pati pirmaji butelaiti laikiau savo rankose, nu tikrai jis nebuvo rudos spalvos
Aciu visoms uz pagalba
                mano tai nei faioklokas, nei tuo labiau adatuotieji ne violetiniai 
  Bet raštas tai, kaip sakėte, rašytinis 

Uploaded with ImageShack.us

QUOTE(Pumpurai @ 2011 12 23, 14:31)
mano tai nei faioklokas, nei tuo labiau adatuotieji ne violetiniai 
  Bet raštas tai, kaip sakėte, rašytinis 

Rašytinis, kadangi naujesnio leidimo, labai paprasta...O spalva, vel pasikartosiu, kadangi daznai tenka matyt pas save lentynoje, ruda ruda ir dar karta ruda. Pardotuveje lygiai tokia pati.
QUOTE(Ašara @ 2012 01 13, 19:28)
Rašytinis, kadangi naujesnio leidimo, labai paprasta...O spalva, vel pasikartosiu, kadangi daznai tenka matyt pas save lentynoje, ruda  ruda ir dar karta ruda. Pardotuveje lygiai tokia pati.
Aciu uz nuomone
Ta pati ruda gali turet milijona atspalviu, o dar ir esant ivairiems apsvietimams jie irgi kinta. Dziaugiuosi, kad jums tik ruda
As atskiriu daugiau spalvu ir atspalviu tada, nes man tikrai ji ner paprasta ruda ruda ruda
                Paaiškinkit ar Serge Lutens kvepalai turi kokius originalius kodus? . Paaiškinkit man, dar pakankamai žioplai šių kvepalų naujokei  

QUOTE(daivameil @ 2012 01 16, 12:53)
Paaiškinkit ar Serge Lutens kvepalai turi kokius originalius kodus? . Paaiškinkit man, dar pakankamai žioplai šių kvepalų naujokei  

Jie nėra viso pasaulio pirkėjų geidžiamiausi (kaip chanel, armani ir t.t.), tad ir kopijomis turbūt niekas neužsiima. Mačiau Ambre sultan kopiją, bet ji akivaizdi - 100 ml butelis.
QUOTE(jovita1972 @ 2012 02 03, 18:23)
Jie nėra viso pasaulio pirkėjų geidžiamiausi (kaip chanel, armani ir t.t.), tad ir kopijomis turbūt niekas neužsiima. Mačiau Ambre sultan kopiją, bet ji akivaizdi - 100 ml butelis.
Dėkui, jovita1972. Čia aš kodais domėjausi prieš pirkimą. Dabar jau viskas aišku, kad pas mane originalūs
                Norėčiau paklausti,gal kas žino,ar S.Lutenso liniuoteje yra koks nors kvapas su udu? (oud-agarwood) 

Fragrantica rašo kad į Cuir Mauresque įeina Aloe Wood-udas, įdomu,ar tikrai taip...

Katrie SL yra svelniausi, romantiskiausi ? Aciu.  

QUOTE(begge @ 2012 11 25, 23:21)
Nuit de Cellophane
                patikslinsiu, kad man jie romantiškiausi iš švelniausių. nes yra ir švelnesnių (L'eau Serge Lutens, Clair de Musc, Fleurs de Citronnier).