Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Rutele_S @ 2011 02 16, 17:38)

beje ne i tema truputi, ar petuniju seklytes, reikia zememis uzberti?neraso o as nzn, nes kai kuriu buna gelyciu kad nereikia g.gif  pakuoteje nenurodyta

Ne, petunijų sėklų nereikia užberti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 16, 17:12)
Ne, petunijų sėklų nereikia užberti rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , niekad nebandžiau auginti palargoniijas iš sėklų, taigi pasidalinkite patirtimi, manau kad galima pasirūpinti ir savomis sėklomis , pasirinkti nuo augalų žydinčių. (TAI BŪTŲ PLANAS KITIEMS METAMS)Dar klausimukas , gal jau ir rašete, kiek daigų sodinti į 80 cm lovelį? galvojau apie 4 palargonijas arba tiek pat petunijų. Buvau nusprendus sodinti palargonijas tik kad brangiai išeina. Pas mane terasoje 12 lovelių po 80 cm kiti gal ir dar ilgesni. Vyras sumeistravo medinius bet pernai privargau ,vanduo visai nesilaikė tai sumaniau sudeti plastikinius lovelius į vidų. Na tai pirkti daigus man brangu , nekalbu apie jau didelius augalus. Nusipirkau petunijų seklų , bet terasoje saulė plieskia , spigės iškepė tagi manau kad ir su petunijomis bus taip pat. Na dilema , paskaičiavau loveliai, žemės , daigai na 300 lt išeina.
Atsakyti
Patarimas: pasivok doh.gif iš visur kur pamatysi po palergonijos ūgliuką, ir sodinkis. Turėsi įvairių, tikrai užaugs ir pigiai išsisuksi. O dar sako, kad vogtos daug geriau auga. Jei moralinės nuostatos neleidžia, pirma atsiklausk, tada vok. ax.gif
Su petunijomis ir aš nesusigyvenu, neturiu tiek laiko prie jų lakstyti ištisai, palergonijos daug atsparesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 17 vasario 2011 - 10:07
QUOTE(atigisa @ 2011 02 17, 12:06)
Patarimas: pasivok  doh.gif  iš visur kur pamatysi po palergonijos ūgliuką, ir sodinkis.

drinks_cheers.gif (kaip negražu blush2.gif )
Atsakyti
sveikos, pasilikau nuo vasaros pelergonijas ir padejau sklepe, ciut apkarpiau didziausias sakas. dabar jos jau ugteleje, galvoju ar nereikia sakeliu nurezti pries pavasari kad veslesnes butu?
Atsakyti
Tos kurios sejot pelargonijas, sakykit, kada mazdaug jom virsunes prignybt ir ar isvis reikia to?
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 20, 13:27)
Tos kurios sejot pelargonijas, sakykit, kada mazdaug jom virsunes prignybt ir ar isvis reikia to?

pernai auginau iš sėklų- nieko negnybau ir nemanau, kad reikia g.gif

maniškės žiemojo vėsiam šviesiam kambary beveik nelaistomos, vakar nukarpiau visas gražias šakeles ir susodinau jau, laukiu stebuklo, nes darau tai pirmą kartą ax.gif

ir šiandien neištvėrus Bauhofe nusirpirkau vieną pilnavidurę, švelniai rožinčę, svyrančią pelargoniją (daigą) ax.gif jų ten tiek, kad akys raibsta, bet labai tvardžiausi, nes kiemas ir balkonas yra baitginio ploto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 20, 13:27)

Tikrai to daryti nereikia, jos pačios labai gerai šakojasi thumbup.gif
Atsakyti
as siandien tris nugliukus pasisodinau atgnibus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 20, 20:28)
as siandien tris nugliukus pasisodinau atgnibus  4u.gif

Aš dar vis laukiu ax.gif
Atsakyti
maniškis ugliukas netyčia nulaužtas vandenyje stovi ir jokių šaknelių neleidžia sad.gif
Atsakyti