Sveikos
Ramių, jaukių ir gražių Kūčių, linksmų ir džiaugsmingų Šv. Kalėdų jums ir jūsų šeimoms

Kad ateinantys metai būtų dosnūs sveikata, gerumu, meile. Su šventėmis

.
O aš turiu net nežinau, kaip čia pavadinti, galvosūkį. Jau keleri metai vis matau vieną merginą. Pamenu, kaip ji vaikščiojo

, viskas su ja atrodė normaliai. Man rodos ji kažkur netoli manęs gyveno. Susilaukė berniuko, jam jau gal kokie 3-4 metukai. Bet bėda tame, kad ji mano akyse degraduoja

. Pradėjau matyti, kad vaikšto su "nekokiu" vyruku, vieną kartą mačiau prie parduotuvės išgėrusią, o paskutiniu metu tai iš viso, pačiam gražume... keletą kartų jau mačiau knisant šiukšlių konteinerį, su kažkokiais bomžais kartu velkant metalą į supirktuvę... Viskas būtų š... ne jos man gaila, man jos berniukas parūpo

. Vasarą mačiau vaiką kartu su ja vaikštantį. Visada tvarkingai aprengtas, lyg prižiūrėtas, matosi, kad myli ji vaiką. Bet kurį laiką ji viena vaikšto. Bet vakar ją vėl pamačiau. Stovėjo prieš mane prie kasų. Nužvelgiau ką perka

Buvo maistas ir kalėdinių saldainių dėžutė. Matyt vaikui

Bet pati vos ne vasariniais batais ir t.t.
Noriu jūsų patarimo. Neapsisprendžiu, kaip galėčiau jai pasiūlyti pagalbą. Juk mes nepažįstamos, jei aš šiaip prieisiu ir pasiūlysiu, bijau, kad sakys nesikišk ne į savo reikalus

. Gal jai kažkas atsitikę yra, kad ji taip važiuoja žemyn, norisi padėti.