Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Lietuvių ir Anglų, Vokiečių, Rusų. Anglų problemų nėr, nors pagalint žinias noriu. Vokiečių suprast suprantu, bet kai bandau šnekėt galas būna su angliškais prieskoniais. o Rusų tik bendrom frazėm, dar įsiskaityt reikia, tada gal šiek tiek...galima sakyt, kad grybauju su rusų kalba biggrin.gif
Atsakyti
As turbut pasakysiu, kad moku anglu kalba.. Lietuviu kazkaip as cia neskaiciuoju kaip uzsienio kalbos biggrin.gif (na bent jau tokia tema cia pas mus)

O tai kada manote kad mokate kalba.. Kai tris zodzius suprantam, o dar penkis apsimetam kad supratom... g.gif
Atsakyti
Anglų ir rusų kalbas. Ką tik pradėjau mokytis italų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2007 08 27, 20:15)
As turbut pasakysiu, kad moku anglu kalba.. Lietuviu kazkaip as cia neskaiciuoju kaip uzsienio kalbos  biggrin.gif  (na bent jau tokia tema cia pas mus)

O tai kada manote kad mokate kalba.. Kai tris zodzius suprantam, o dar penkis apsimetam kad supratom...  g.gif

Kalbų lygiai. C1 - C2 lygį pasiekęs žmogus ją jau moka. Todėl ir sakau, kad moku anglų ir rusų, prancūzų intensyviai mokaus, o graikų ir lotynų dar daug darbo reikalauja.
Atsakyti
Na o aš moku - anglų,ispanų,prancūzų,latvių,vokiečių ir kas be ko lietuviškai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(3Raminta3 @ 2007 08 28, 01:50)
Kalbų lygiai. C1 - C2 lygį pasiekęs žmogus ją jau moka. Todėl ir sakau, kad moku anglų ir rusų, prancūzų intensyviai mokaus, o graikų ir lotynų dar daug darbo reikalauja.

Tikrai sutinku, kad jei vertintume pagal kalbu mokejimo lygi.. Bet kiek zmoniu esu sutikusi, doh.gif kad sakosi kalba mokantys puikiui... O susikalbeti neimanoma...
P.S. Raminta, klausimas tikrai nebuvo adresuotas tau. Siaip tik retorinis, kad pamastyti ir is tiesu ivertinti savo kalbu mokejima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina_S: 28 rugpjūčio 2007 - 14:09
kadangi esu pati ne lietuve tai su latviu, rusu ir anglu kalba neturiu problemu, o va turku ir italu jau baigiu primirs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2007 08 28, 15:06)
Tikrai sutinku, kad jei vertintume pagal kalbu mokejimo lygi.. Bet kiek zmoniu esu sutikusi,  doh.gif  kad sakosi kalba mokantys puikiui... O susikalbeti neimanoma...
P.S. Raminta, klausimas tikrai nebuvo adresuotas tau. Siaip tik retorinis, kad pamastyti ir is tiesu ivertinti savo kalbu mokejima  4u.gif

Aš ir nepriėmiau kaip man adresuoto. Tiesiog išdėsčiau savo požiūrį apie teiginį "moku kalbą". Išties neteisinga, kai žmogus, temokantis pasakyti "labas" ir "ačiū", skelbiasi kalbos žinovu. Nors pati šiek tiek moku vokiškai (mama mokytoja), tačiau netraukiu šios kalbos į žinomų kalbų sąrašą.
Atsakyti
va rusu ir nemoku visiskai, nes mama neleido su kiemo vaikais rusiukais bendraut verysad.gif
uz tai moku daug kitu- anglu, prancuzu (5 metus sulioj), univere turejom anglu, lenku, lotynu ir vokieciu po semestra. tai va kiek as moku..nors is tikro tai tik lietuviu ir anglu biggrin.gif
Atsakyti
Anglų, Rusų , Ipanų ,aišku ir Lietuvių biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Moku anglų ir rusų, vokiečių reikėtų prisimint, suprantu, bet kai reikia ką pasakyt, kažkodėl angliškai išeina biggrin.gif primiršus, nors mokykloj gerai mokėjau... dar truputį latvių (oi patinka man ta kalba) ir olandų pradmenis turiu smile.gif
svajoju išmokti italų...
Atsakyti
As moku rusu ir lenku kalbas. Dabar mokausi svedu kalbos ir anglu kalbos.
Atsakyti