Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Na idealiai tai tik lietuviu moku, bet ir tai jauciu,kad ne labai ideliai tongue.gif
neblogai anglu, italu, ispanu ir truputi rusu smile.gif smile.gif viska tobulinsim ir dar zadu plest mokamu kalbu rata rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
mobe lt gerai (mano manymu) moku anglu ir truputuka suprantu rusu
Papildyta:
ups klaida iveliau...mobe= nu be wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaska @ 2007 02 17, 00:33)
Labai man aktuali tema. Gal ne visai į temą, bet vistiek paklausiu: kaip manot, per kiek laiko, savarakiškai mokinantis, galima išmokti anglų kalbą, kad bent jau supratumei ką kiti kalba. Klausiu to todėl, kad esu patekusi į šiek tiek kebloką padėtį. Įstojau neakivaizdžiai mokytis kolegijoje ir pirmą kalbą pasirinkau anglų. Ją aš mokiausi labai nedaug, savarankiškai tik pusę metų, taigi galit įsivaizduoti, kokios mano žinios. Be abejonės per pirmą sesiją apsižiūrėjau kad pirmą kalbą reikia mokėti, o ne mokintis. Dėstytoja manęs pagailėjo, bet teko prižadėti, kad į antrą sesiją ateisiu pramokusi. Taip ir darau, mokinuosi, bet kai vakare įsijungiu televizorių ir pasižiūriukokį filmą anglų kalba, suima tokia neviltis. Imu galvoti, kad niekumet neišmoksiu. doh.gif

Gal ir aš ne į temą, bet atsakysiu... O gal jau ir per vėlu atsakinėti... 4u.gif Bet ech vistiek... Išmoksi, jei nuolatos po truputi mokinsies... Per keleta mėnesių tikrai puikiai nekalbėsi, bet jei kiekvieną dieną įdėsi šiek tiek jėgų - pamatysi, kad tobulėji.. Ir nežiūrėk filmų (bent jau dabar), jų kalbą sunkoka suprasti dėl kelių priežasčių... Šnekama greitai, vartojama šnekamoji kalba, kurioje gausu žargonų.. Geriau nusipirk grožinės literatūros knygelių... Jos yra įvairių sunkumu... Pradėk nuo lengviausio... Susižymėjusi nežinomus žodžius juos išmoksi ir po truputi praplėsi savo žodyną... Sėkmės!
Atsakyti
Na mokykloj tai visų dar mokaus, dar ne pabaiga biggrin.gif Anglų, vokiečių, prancūzų. Lenkų ir rusų tik suprantu, ir skaitau, rašau, norėčiau išmokt normaliai, ypač rusų, bet spėju, kad nepavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
nesu gabi kalboms, todėl nelabai ir stengiausi jų mokytis. mama padarydavo rusų namų darbus, aš tik kai ką suprantu, be to buvau labai nusistačius prieš šią kalbą. o vokiečiu patiko mokintis, be to namie nieks nemokėjo jos tai teko pačiai namų darbus daryti ir stengtis išmokti. smile.gif
Atsakyti
Vokieciu beveik viska suprantu, bet pati sneket dar nedristu, gramatika visai neprastai moku cool.gif
Anglu nemazai suprantu ir bandau sneket, kazkiek savarankiskai mokytis ax.gif
Artimiausioje ateityje planuoju mokytis ispanu ir aisku gilintis i vokieciu ir anglu smile.gif
Atsakyti
oho, kokios visos cia protingos susirinkusios. pagarba. as moku tik rusu ir anglu, bet... niekaip negaliu saves priverst kalbet. atrodo suprantu, atrodo zinau, kaip pasakyt, bet kalbet bijau ir tiek. geriau apsimetu, kad nekalbu ta kalba. skaityti ir rasyti galiu. kaip save "perlauzt"? tiesa, negaliu pasakyt, kad moku gerai, skurdokas zodynas, beveik viskas pamirsta. gal todel ir bijau kalbet, kad nesamones nepasakyciau...
Atsakyti
As ir tik rusu su anglu moku ax.gif dar trupuciuka vokiskai suprantu, nes tik vidurineje mokinausi, tai jau pamirsta yra labai daug. Su kalbejimu ir kazkaip nedrasu buna pradzioje, bet veliau persilauziu ir kalbu, aisku padarau klaideliu, bet nieks i tai demesio nekreipia.
Atsakyti
Anglu, vokieciu, ispanu, lenku.
Atsakyti
Anglų, vokiečių, rusų, lietuvių biggrin.gif
Atsakyti
Na lietuvių gimtoji. Moku pakankamai gerai anglų, italų. puikiai suprantu rusų, bet rašyt nemoku. Kažka suprantu lenkiškai ispaniškai, o vokiečių tik pagrindai pas mane. ax.gif
Atsakyti
Lietuvių kalba, vokiečių, ir anglų
Atsakyti