Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

Lietuviu, rusu, anglu, ispanu ir siek tiek vokieciu, bet jau beveik pamirsau... blush2.gif
Atsakyti
Anglų, vokiečių, dar mokausi italų rolleyes.gif
Atsakyti
Lietuvių, lenkų - puikiai moku. Anglų - labai gerai, o rusų gerai. Vokiečių mokiausi pusmetį, tai moku tik pasakyti koks mano vardas, iš kur esu ir kur gyvenu blush2.gif lotuliukas.gif (čia visas išvardinau, ne tik užsienio blush2.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumuke: 26 rugpjūčio 2008 - 22:07
anglu,rusu,vokieciu ir turku..
Atsakyti
lietuvių, anglų, rusų ir pagrindus prancuzų..
Atsakyti
Geriausiai, žinoma, gimtoji - lietuvių kalba smile.gif
O be jos: vokiečių, rusų, anglų, italų.
Atsakyti
Rusų, anglų, vokiečių ir aišku lietuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema apie užsienio kalbas, tai gimtosios kaip ir nereikia minėti.
Taigi iš užsienio kalbų gerai moku vokiečių, rusų ir anglų, italų kalbos tik pagrindai smile.gif
Atsakyti
Keturias labai gerai ir dar vienos pagrindus.
Atsakyti
Lietuviu gimtoji, o rusu - kaip gimtoji.
Paskui anglu, vokieciu, prancuzu ir kazkiek ukrainieciu....
Atsakyti
Sveikos daugiakalbes! biggrin.gif

Gal kuriai teko mokytis ir ispanu, ir italu? Gal galetumet jas palyginti, kuri sunkesne, kuria lengviau ismokti? 4u.gif Zinau, kad abi panasios, bet noreciau pradeti mokintis nuo lengvesnes ax.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 09 03, 18:31)
Sveikos daugiakalbes!  biggrin.gif

Gal kuriai teko mokytis ir ispanu, ir italu?  Gal galetumet jas palyginti, kuri sunkesne, kuria lengviau ismokti?  4u.gif  Zinau, kad abi panasios, bet noreciau pradeti mokintis nuo lengvesnes  ax.gif  Aciu!

Aš jau antri metai mokausi ispanų kalbos. Irgi sprendžiau dilemą, ką pasirinkti, italų ar ispanų, bet pasirinkau pastarąją, nes tai labiau paplitusi kalba pasaulyje. Kur nesusišnekėsi angliškai, susišnekėsi rusiškai arba ispaniškai - iš asmeninės ir draugų/pažįstamų patirties.
Atsakyti