Įkraunama...
Įkraunama...

Užsieno kalbos

be lietuvių moku anglų, šiek tiek vokiečių, rusų ir prancūzų rolleyes.gif
Atsakyti
Moku rusų, šiek tiek anglu ir tiek pat vokiečių. Net gėda blush2.gif . Anglų užsibrėžiau išmokti gerai, geriau vėliau negu niekada.
Atsakyti
esme tame, kad tik truputi nenaudoji ir pasimirsta verysad.gif
moku anglu, rusu, vokieciu (cia tas nenaudojimo atvejis, tad zinios su kiekviena diena senka doh.gif
dabartine mano aistra ispanu, siuo metu kaip jos mokaus wub.gif
Atsakyti
Jo, ispanu k. ir mane labai zavi. ui dar kaip reikia patobulint, ypac kai nenaudojama jau kuris laikas... taciau karta ispanai kalbejo (is skirtingu regionu), tai esme pagavau. labai savim didziavausi blush2.gif . del kitu kalbu tai anglu k., rusu kazkada mokejau geriau nei anglu k., bet deja kai praktikos nera, tai labai daug uzsimirsta. dar vok. pagrindus turiu, bet nelabai patinka ta kalba,tai ne kaip ir sekasi. o kas del ateities planu, tai butu jega ismokt sias kalbas, bent jau iki susikalbejimo lygio ir dar kokia italu, nes gal senatvej noreciau tol saly gyvent thumbup.gif
Atsakyti
Zodziu, Kaune nutariau atnaujinti graiku kalbos pamokas, pradesiu nuo pradziu vel... jei yra norinciu, prasom prisijungti, bus ir pigiau ir efektyviau, destytoja desto privaciai... rasykit a/z jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai moku anglų kalbą, o norėčiau išmokti ispanų wub.gif
Atsakyti
Kalbu, rasau, skaitau, zodziu tikrai gerai moku: lietuviu smile.gif, rusu, anglu, suprantu lenku ax.gif , noreciau ismokti gerai, ir dar jei bus noro, ispanu, na labai jau man ji patinka ax.gif
Atsakyti
Anglu ir rusu gerai labai,siek tiek makedonu kalbos moku biggrin.gif , mokausi ispanu doh.gif (sunkiai sekasi doh.gif ).
Atsakyti
Be gimtosios lietuviu, laisvai kalbu ir rasau rusu, anglu, dabar pamazu mokausi svedu ax.gif
Atsakyti
Be lietuvių kalbos laisvai kalbu, skaitau ir rašau anglų bei rusų kalbomis, nuo antradienio pradedu mokytis vokiečių cool.gif
Atsakyti
labas visiems. dal kas gali pagelbet padaryti darba Lotynu kalba.???
Atsakyti
Moku tik anglų kalbą. Dabar intensyviai mokinuosi prancūziškai.
Atsakyti