be lietuvių moku anglų, šiek tiek vokiečių, rusų ir prancūzų

Moku rusų, šiek tiek anglu ir tiek pat vokiečių. Net gėda
. Anglų užsibrėžiau išmokti gerai, geriau vėliau negu niekada.

esme tame, kad tik truputi nenaudoji ir pasimirsta
moku anglu, rusu, vokieciu (cia tas nenaudojimo atvejis, tad zinios su kiekviena diena senka
dabartine mano aistra ispanu, siuo metu kaip jos mokaus

moku anglu, rusu, vokieciu (cia tas nenaudojimo atvejis, tad zinios su kiekviena diena senka

dabartine mano aistra ispanu, siuo metu kaip jos mokaus

Jo, ispanu k. ir mane labai zavi. ui dar kaip reikia patobulint, ypac kai nenaudojama jau kuris laikas... taciau karta ispanai kalbejo (is skirtingu regionu), tai esme pagavau. labai savim didziavausi
. del kitu kalbu tai anglu k., rusu kazkada mokejau geriau nei anglu k., bet deja kai praktikos nera, tai labai daug uzsimirsta. dar vok. pagrindus turiu, bet nelabai patinka ta kalba,tai ne kaip ir sekasi. o kas del ateities planu, tai butu jega ismokt sias kalbas, bent jau iki susikalbejimo lygio ir dar kokia italu, nes gal senatvej noreciau tol saly gyvent

Zodziu, Kaune nutariau atnaujinti graiku kalbos pamokas, pradesiu nuo pradziu vel... jei yra norinciu, prasom prisijungti, bus ir pigiau ir efektyviau, destytoja desto privaciai... rasykit a/z jei ka

Kalbu, rasau, skaitau, zodziu tikrai gerai moku: lietuviu
, rusu, anglu, suprantu lenku
, noreciau ismokti gerai, ir dar jei bus noro, ispanu, na labai jau man ji patinka

Anglu ir rusu gerai labai,siek tiek makedonu kalbos moku
, mokausi ispanu
(sunkiai sekasi
).

Be gimtosios lietuviu, laisvai kalbu ir rasau rusu, anglu, dabar pamazu mokausi svedu

Be lietuvių kalbos laisvai kalbu, skaitau ir rašau anglų bei rusų kalbomis, nuo antradienio pradedu mokytis vokiečių

Moku tik anglų kalbą. Dabar intensyviai mokinuosi prancūziškai.