Kadangi aš esu šokolado maniakė tai paliksiu atsiliepimą apie tris šokoladinius kūno kremus/sviestus.
Pirmasis. TBS chocomania lotion.
Kvapas skanus, neerzinantis, pienelis lengvai tepasi ir greitai įsigeria. Kvapas nugaruoja greitai ir drėkinimo, man sausaodei - mažoka ir net labai.
Andalou Naturals Cocoa Body butter.
Kadangi tai sviestas, o ne pienelis - drėkinimo užtenka. Pliusas ir tai, kad kaip sviestui, tepasi ir geriasi pakankamai greitai. Kvapas išsilaiko daug ilgiau už TBS, bet bėda, kad kvapas man nepatinka ir erzina, kažkoks nešokoladinis jis man, turi įdomų prieskonį, bet vėlgi - atsiliepimuose kitoms jo kvapas dieviškas. Verta pirkti vien dėl drėkinimo ir natūralumo.
Ir mano meilė -
Aura Cacia, Nourishing Cocoa Butter 
Konsistencija - kieta kaip akmuo, norint naudoti reikia naudoti mikrobangų krosnelę arba vargti su garų vonelėmis, čia yra didžiausias minusas. Vėliau sviestas pavirsta aliejumi kurio kvapas kaip tikro šokolado

Kvapas jaučiasi ilgai ilgai ir pačiam, ir aplinkiniams, tad jei jums nepriimtina kvepėti šokoladu - šis produktas ne jums

Aš labai mėgdavau išsitepti kai žinodavau, kad būsiu namie ir mėgautis, nes aš galėčiau vien gyventi šokoladu

o kartą išsitepusi buvau ir mieste, tai kvepalų jokių nereikėjo, tik tiek, kad nevisada norisi viešumoje kvepėti šokoladu

Ir kadangi konsistencija aliejinė - produktas geriasi labai ilgai.
Nuotraukos skolintos