Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 21, 22:07)
ale kad teisybe lotuliukas.gif Zane uzsimine ir vdrug visoms parupo lotuliukas.gif va Arti net piratavimu uzsiiminet pradejo lotuliukas.gif

Žanė - vištų vadė bigsmile.gif Čia taip išeina g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 21, 21:18)
Žanė - vištų vadė bigsmile.gif Čia taip išeina g.gif  lotuliukas.gif

Vistos vistos tongue.gif biggrin.gif As tai kaip gaidys, man nieko nereikia ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nika, parasiuka oasikeitei biggrin.gif radai Roba visgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 21, 21:22)
Nika, parasiuka oasikeitei biggrin.gif radai Roba visgi  smile.gif

Pati susipicasinau hihihi.gif man jis sonu graziausias... tas zandikaulis axxxxxx rolleyes.gif reikia gi kazkuom uzsiimti, kad kursinio nerasyt bigsmile.gif
Atsakyti
Čia gražus Robkė wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 21, 21:25)
Čia gražus Robkė wub.gif

user posted image

aha mirksiukas.gif As tai tokios fotkes gal net nemacius mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 22:24)
Pati susipicasinau  hihihi.gif man jis sonu graziausias... tas zandikaulis axxxxxx rolleyes.gif reikia gi kazkuom uzsiimti, kad kursinio nerasyt bigsmile.gif

A jum ir kursiniai yra bigsmile.gif Mums tai vienas darbas tebuvo, kuris vadinosi - bakalaurinis darbas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 22:21)
Vistos vistos tongue.gif  biggrin.gif As tai kaip gaidys, man nieko nereikia  ax.gif  biggrin.gif

Čia kaip suprast? mastau.gif Tu nežiūrėjai Eclipsės savaitgalį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 21, 21:27)
A jum ir kursiniai yra bigsmile.gif Mums tai vienas darbas tebuvo, kuris vadinosi - bakalaurinis darbas lotuliukas.gif

Jo mum yra... debilizmas.... doh.gif nukrate net 2.gif (pasiimsiu dunda, kad nusiramint)
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 21, 21:28)
Čia kaip suprast? mastau.gif Tu nežiūrėjai Eclipsės savaitgalį? bigsmile.gif

ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif Nea unsure.gif nieko neziurejau.. net sokius praleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 21:10)
Eglioshhhhhhhhhhhhh ::  ::  uz baisuokli mata ji prabalsavo  :  ::  ot pindosia kokia :
Tu vyrui pasakyk, kad tave mergos atvarys is Klaipedos pasiims ir i Vilniu atsimtepms, jei jis neves
Style, kaip sveikata? 4u.gif

zie, jau ir prasivardziuot pradejo laugh.gif nu po eclipses jis man tikrai negrazus laugh.gif
nu as slapcia to ir tikiuos hihihi.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 21, 21:18)
Žanė - vištų vadė :: Čia taip išeina :  ::

lotuliukas.gif jap laugh.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 21:21)
Vistos vistos :  : As tai kaip gaidys, man nieko nereikia  ::  :

vistu tau reik lotuliukas.gif antraip cia nesedetum hihihi.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 21:24)
Pati susipicasinau  :: man jis sonu graziausias... tas zandikaulis axxxxxx :: reikia gi kazkuom uzsiimti, kad kursinio nerasyt ::

blem, zinok as muilinaus visa savaite nuo diplominio, o dabar per pora dienu turiu parasyt tris skyriukus doh.gif gerai kad isisiubavau, o tai ko tik neprimasciau kad tik nerasyt doh.gif Virpejima su Laukimu per du vakarus perskaiciau doh.gif dabar sau sikna spardau ir neleidziu knygu skaityt, o tai prazusiu... ir dar parsinesiau Saulelydzio vadova pasiskaityt, bet iki rytojaus vakaro negalima, kol nepriduosiu medziagos zmogui laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 21 lapkričio 2010 - 21:32
QUOTE(egliosha @ 2010 11 21, 21:31)

vistu tau reik lotuliukas.gif antraip cia nesedetum hihihi.gif
--------
blem, zinok as muilinaus visa savaite nuo diplominio, o dabar per pora dienu turiu parasyt tris skyriukus doh.gif gerai kad isisiubavau, o tai ko tik neprimasciau kad tik nerasyt doh.gif Virpejima su Laukimu per du vakarus perskaiciau doh.gif dabar sau sikna spardau ir neleidziu knygu skaityt, o tai prazusiu... ir dar parsinesiau Saulelydzio vadova pasiskaityt, bet iki rytojaus vakaro negalima, kol nepriduosiu medziagos zmogui laugh.gif

Tai matai, ir sedziu cia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---------
jo blogis blogis tas valios neturejimas...Jwi liwptu gerus filmus ziuret vietoj kursinio rasymo tai thumbup.gif
Bet matai pas tau rimciau - diplominis, o kai kursinis pas mane tai irnesakyk.gif šė biggrin.gif
Papildyta:
egliosh egliosh egliosh, buvai parasius Robke grazesnins ir istrynei huh.gif huh.gif huh.gif Kad Dzeikas neuzpavydetu????? blink.gif
Atsakyti
Nikai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
A blem foto kad išsidėstė bigsmile.gif Didėjimo tvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
Laputai karsta.gif karsta.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Tu nuostabi hihihi.gif flirt.gif