Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (39)

Apklausa: Įsivaizduojam: S. Meyer nusprendžia parašyti dar vieną TWILIGHT sagos knygą. Apie ką norėtumėte, kad ji būtų? (50 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 21:36)
Tai matai, ir sedziu cia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
---------
jo blogis blogis tas valios neturejimas...Jwi liwptu gerus filmus ziuret vietoj kursinio rasymo tai  thumbup.gif
Bet matai pas tau rimciau - diplominis, o kai kursinis pas mane tai  irnesakyk.gif šė biggrin.gif
Papildyta:
egliosh egliosh egliosh, buvai parasius Robke grazesnins ir istrynei huh.gif  huh.gif  huh.gif  Kad Dzeikas neuzpavydetu????? blink.gif

Nika gaide lotuliukas.gif
ai, zinok geriau man uz knygu skaityma babkes moketu, dzin tie filmai laugh.gif nieko ten pas mane rimto, tiek kad ne mano sritis, tai reik galva pasukt, bet idomiau vis kazkas... kolegijos sakiau, kad as blyn dar eiciau mokytis ar diplominius rasyt, nu ne uz ka, ir se tai prisispajudziau i sulini laugh.gif
blem, pagalvojau, kad Edwa juk yra Robke, o kadangi Edwa fe, tai ir Robke netoli to pacio, tik ne tiek daug, tai sakau, kam cia zmones klaidint laugh.gif Edwa feee o Robke tik fe biggrin.gif
zodz baig smegenai isvarvet per ausis, einu toliau skaityt medziaga wacko.gif
Atsakyti
[quote=Nika89,2010 11 21, 22:36]
Tai matai, ir sedziu cia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---------
jo blogis blogis tas valios neturejimas...Jwi liwptu gerus filmus ziuret vietoj kursinio rasymo tai thumbup.gif
Bet matai pas tau rimciau - diplominis, o kai kursinis pas mane tai irnesakyk.gif šė biggrin.gif

o pas mane kursinis ir diplominis ta pacia tema doh.gif tik diplominio platesne biskiuka doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
da ir primaliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 21, 21:49)
Nika gaide lotuliukas.gif
ai, zinok geriau man uz knygu skaityma babkes moketu, dzin tie filmai laugh.gif nieko ten pas mane rimto, tiek kad ne mano sritis, tai reik galva pasukt, bet idomiau vis kazkas... kolegijos sakiau, kad as blyn dar eiciau mokytis ar diplominius rasyt, nu ne uz ka, ir se tai prisispajudziau i sulini laugh.gif
blem, pagalvojau, kad Edwa juk yra Robke, o kadangi Edwa fe, tai ir Robke netoli to pacio, tik ne tiek daug, tai sakau, kam cia zmones klaidint laugh.gif Edwa feee o Robke tik fe biggrin.gif
zodz baig smegenai isvarvet per ausis, einu toliau skaityt medziaga wacko.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nika gaide .. neblogaiiiii lotuliukas.gif po vistide vaikstinejuuu lotuliukas.gif
Robke tik fe doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj viespatie dieve biggrin.gif
Sekmes 4u.gif As tai sen jau nieko nedarysiu irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 21, 21:51)
o pas mane kursinis ir diplominis ta pacia tema  doh.gif  tik diplominio platesne biskiuka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mergai viskas yra didelis didelis ŠĖ irnesakyk.gif eisim ir praeisim... jei jau iki 3 kurso daplaukiau, tai ir toliau kaip nors... unsure.gif Vnz viskas bus gerai didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 21 lapkričio 2010 - 21:55
Sveikos ax.gif vel..
QUOTE(egliosha @ 2010 11 21, 21:07)
ale kad teisybe lotuliukas.gif Zane uzsimine ir vdrug visoms parupo lotuliukas.gif va Arti net piratavimu uzsiiminet pradejo lotuliukas.gif

As iskilmingai sakau..as nei prie vistu, nei prie gaidziu..eclipses neziurejau biggrin.gif as tik "gaidinau" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 21:52)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nika gaide .. neblogaiiiii lotuliukas.gif po vistide vaikstinejuuu lotuliukas.gif
Robke tik fe  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj viespatie dieve biggrin.gif
Sekmes 4u.gif  As tai sen jau nieko nedarysiu irnesakyk.gif

nu zinai, jei butu geriau nei fe, tai vakar buciau per filma plot anksciau pradejus, ale deja deja biggrin.gif
as siandien ant bangos esu, ikvepimas apeme, tai varau varau varau, jei siandien parasysiu tai rytoj nereiks user posted image einu vynciaus isipilsiu, kad butu linksmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 11 21, 17:02)
Kaip gražu wub.gif ypač klausant muzikos thumbup.gif

QUOTE(kristinaa @ 2010 11 21, 17:09)
Jau kaip faina skaityt buvo o ir melodija kokia mmm wub.gif  SAUNUOLIUKE!!! thumbup.gif

Aciu labai ax.gif smagu
Papildyta:
Pliukst, kas ten per filmukas? biski pasimeciau..tavo kurtas? kur galima pamatyt, nes nuoroda neatsidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 21, 23:02)
Pliukst, kas ten per filmukas? biski pasimeciau..tavo kurtas? kur galima pamatyt, nes nuoroda neatsidare g.gif

Ten arklių užkalbėtojo montažas, iš čia galima parsisiųst http://rapidshare.co...seWhisperer.wmv 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 21 lapkričio 2010 - 22:07
Mergai, gal kas turi vampyru dienorasciu soundtrackus?

Negaliu kaip noriu situ dainu..nerandu niekur..

Andrew Belle - "In My Veins"

I was Wrong (SleepStar)

Pliukst, neatsidaro man g.gif
Papildyta:
Nika, zek..kodel tu su manimi nekalbi biggrin.gif blink.gif biggrin.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 21 lapkričio 2010 - 22:11
Arti, jei pačioj pradžioj meta errorą, tai šiek tiek palaukt reikia, bent jau man įsijungia po kelių sekundžių rolleyes.gif

ok, jei ir iš avataro Mamontovą išmečiau, vadinas jau blogai lotuliukas.gif termometro norėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 21 lapkričio 2010 - 22:23
QUOTE(Arti @ 2010 11 21, 22:14)
Mergai, gal kas turi vampyru dienorasciu soundtrackus?

Negaliu kaip noriu situ dainu..nerandu niekur..

Andrew Belle - "In My Veins"

I was Wrong (SleepStar)

Pliukst, neatsidaro man g.gif
Papildyta:
Nika, zek..kodel tu su manimi nekalbi biggrin.gif   blink.gif biggrin.gif  blink.gif  biggrin.gif

Artalai nuejau tavo dainu klausyt huh.gif Galiu tau per skype atsiust ta video mirksiukas.gif
ir ka reiskia tas blink.gif biggrin.gif blink.gif biggrin.gif Isputi aki nusizvengi o poto vel isputi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 21 lapkričio 2010 - 22:19
as irgi neziurejau eclipses si savaitgali. Is anksciau pamenu, kad emeta ten nuanglino laugh.gif

Egliosha, norejau sakyt, kad gal mes pas tave meeta surengsim, visos iki klp atleksim, bet paskui pagalvojau, kad taviski lengviau viena nuteikt tai beprotybei, nei mum visom aiskintis, kad varom i klp twilightininkiu meeta laugh.gif maziausiai kas antras vyras to nesupras laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 21, 22:18)
ir ka reiskia tas  blink.gif  biggrin.gif  blink.gif  biggrin.gif  Isputi aki nusizvengi o poto vel isputi  doh.gif  lotuliukas.gif

nu taigi ji linksmai apsalus nuo dainu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 21, 23:20)
as irgi neziurejau eclipses si savaitgali. Is anksciau pamenu, kad emeta ten nuanglino laugh.gif

Egliosha, norejau sakyt, kad gal mes pas tave meeta surengsim, visos iki klp atleksim, bet paskui pagalvojau, kad taviski lengviau viena nuteikt tai beprotybei, nei mum visom aiskintis, kad varom i klp twilightininkiu meeta laugh.gif maziausiai kas antras vyras to nesupras laugh.gif

Tai kam vyrams sakyt - twilight meet'as. Sakot - mergaitiškas savaitgalis mirksiukas.gif
Atsakyti