Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Norvegijoje

QUOTE(Indigo121 @ 2012 01 28, 19:34)
Sveikos mamytes 4u.gif . Noreciau siek tiek informacijos, nes esu visai zalia blink.gif . Kadangi pasijutau keistai, pasidariau nestumo testa ir jis teigiamas, zinoma labai apsidziaugem. Kiek jau laiko sunku pasakyti, nes mm visada buvo labai nereguliarios. Nelabai zinau tos norvegiskos gydytoju sistemos, tai noreciau jusu paklausti kur dabar reikia kreiptis, ar i seimos gydytoja? ar ieskotis ginekologo? Isanksto aciu uz info 4u.gif .

Labukas. Na as irgi zalia cia dar, bet kiek skaitinejau, tai manau pas seimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Indigo121 @ 2012 01 28, 18:34)
Sveikos mamytes 4u.gif . Noreciau siek tiek informacijos, nes esu visai zalia blink.gif . Kadangi pasijutau keistai, pasidariau nestumo testa ir jis teigiamas, zinoma labai apsidziaugem. Kiek jau laiko sunku pasakyti, nes mm visada buvo labai nereguliarios. Nelabai zinau tos norvegiskos gydytoju sistemos, tai noreciau jusu paklausti kur dabar reikia kreiptis, ar i seimos gydytoja? ar ieskotis ginekologo? Isanksto aciu uz info 4u.gif .

Sveika smile.gif

kreipkis pas seimos gydytoja. Paskirs tyrimus kraujo ir slapimo. Paskui su jordmor (akusere) susipazinsi.
Atsakyti
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
labai noreciau pratesti tema isvykimas gimdymui i norvegija smile.gif
perskaiciau puse forumo bet ziuriu kai kuri info jau senoka smile.gif
turiu klausimuku kas gyvena norveguose o gal jau gryze bet turi ziniu apie norvegijos istatymus smile.gif
situacija tokia, vyras norveguos dirba jau 3 metai bet nelegaliai, dabar ji idarbino legaliai, as laukiuosi smile.gif ar yra galimybe man vaziuoti ten gimdyti? (as toj sali ne sykio nesu buvusi). dar yra ir mano sveikatos bukles klausimas, nes sergu cd (cukriniu diabetu), kazin kas galetu patarimu duoti? verysad.gif
taip nesinori buti atskirai bet ir galimybiu toj sali nezinome
labai lauksiu jusu komentaru
dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeter @ 2012 01 29, 12:35)
sveiki,
labai noreciau pratesti tema isvykimas gimdymui i norvegija smile.gif
perskaiciau puse forumo bet ziuriu kai kuri info jau senoka smile.gif
turiu klausimuku kas gyvena norveguose o gal jau gryze bet turi ziniu apie norvegijos istatymus smile.gif
situacija tokia, vyras norveguos dirba jau 3 metai bet nelegaliai, dabar ji idarbino legaliai, as laukiuosi smile.gif ar yra galimybe man vaziuoti ten gimdyti? (as toj sali ne sykio nesu buvusi). dar yra ir mano sveikatos bukles klausimas, nes sergu cd (cukriniu diabetu), kazin kas galetu patarimu duoti?  verysad.gif
taip nesinori buti atskirai bet ir galimybiu toj sali nezinome
labai lauksiu jusu komentaru
dekoju  4u.gif

Atsakiau kitam forume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gigase @ 2012 01 29, 14:01)
Atsakiau kitam forume  smile.gif

labai dekoju o kuriame forume atsakete? ohmy.gif kur man ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(sweeter @ 2012 01 29, 18:02)
labai dekoju o kuriame forume atsakete? ohmy.gif kur man ieskoti?

Tevu darzelis smile.gif.
Kadangi irgi naujoke tai nelabai jau ka gero ir parasiau tiesa sakant 4u.gif .
As kaip tik dabar dokumentu "tvarkyme" esu, pas mane dabar ta stadija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gigase: 29 sausio 2012 - 16:19
QUOTE(gigase @ 2012 01 29, 17:17)
Tevu darzelis smile.gif.
Kadangi irgi naujoke tai nelabai jau ka gero ir parasiau tiesa sakant  4u.gif .
As kaip tik dabar dokumentu "tvarkyme" esu, pas mane dabar ta stadija biggrin.gif

gal galetumem pakalbeti emeilu ar skypu? smile.gif
mums labai svarbu susizinoti viska iki smulkmenu smile.gif
lauksiu ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeter @ 2012 01 29, 20:45)
gal galetumem pakalbeti emeilu ar skypu? smile.gif
mums labai svarbu susizinoti viska iki smulkmenu smile.gif
lauksiu ats smile.gif

Nueik i Visu saliu mama pokalbiai, rasi manau atsakymu. Ten renkasi gyvenancios Norvegijoj. Tik patarciau neuzsipulti su klausimais, nes ten ne informacijos biuras. Tiesiog moterys bendrauja, dalinasi patirtimi. Linkiu susibendrauti ir rasti reikiamus atsakymus. Dar yra forumas Lietuviainorvegijoj. Jau rasiau atrodo apie tai, bet gal kitoj temj. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2012 01 26, 21:39)
Oj zinok,esu labai patenkinta! Prieziura superine  thumbup.gif ! Sesutes labai malonios su sypsena,pasirupina,jei tik ko nors reikia pasikvieti ,ateina . Nu zinok,tik geriausi zodziai joms. Visko ko reikia mamytei ir kudikeliui yra. Kad kitatuciai ,tai zinok nieko jiems  biggrin.gif  juk stebuklo tokio laukiama,koks jiems skirtumas is kur tu esi ax.gif  As irgi angliskai kalbu,susikalbejau ,nors jau ten ir su kitu pasauliu gale snekejau  lotuliukas.gif ...zinok susikalbesi,nepergyvenk del to. O be to juk vyras bus salia,tai pades. Mano kelios drauges irgi gimde cia,tai irgi labai patenkintos. Jei kas domina dar ,tai parasyk i az butinai atsakysiu  4u.gif

na as ne alesunde gimdziau, bet tikrai viskas lb faina cia ir ne kiek nesigailiu, kad nepabijojau gimdyti no.ir kalbant angliskai jokiu bedu nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti