Įkraunama...
Įkraunama...

nesuprantu

QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 13:06)
na duoti telefona tai tas pats kas jo išvis neduoti
o jau po vakarėlio manau kad vyrišųka pusė dažniausiai sakosi kad nieko neprisimena dėl perdidelės efekto būsenos pasiektos vakarėlio metu

Priklauso nuo to, kokiose vakareliuose dalyvaujat ir kokios po ju busenos buna biggrin.gif
Beje telefonu dalinti nereiktu, brangiai kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 11 21, 15:08)
Priklauso nuo to, kokiose vakareliuose dalyvaujat ir kokios po ju busenos buna biggrin.gif
Beje telefonu dalinti nereiktu, brangiai kainuoja smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 11 21, 14:58)
O Lietuvoj vis dar berniukai mergiaciu numeriu praso? smile.gif  Reiskia nera dar pas mus lyciu lygybes biggrin.gif  "Nuodeminguose vakaruose" jei patikai vyrui, jis vakaro pabaigoje uzraso tau savo telefono numeri, o tu jau gali spresti skambint neskambint...

... po gero oralinio...vidines slaunies puseje uzraso tl numeriuka ...biggrin.gif

Dazniausiai, noredama atsikratyti ikyraus sekiotojo, uzsirasau jo tl numeri, nors zinau, kad neskambinsiu. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
po visų ka nors skaudėdavo arba galva arba pilva
nes jai negeri tai ėdi

o užuomina dėl telefo man patiko wink.gif
reiks kada išbandyti
nu kam kišti numeri jai galima pamiršti visa telefa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 13:22)
nu kam kišti numeri jai galima pamiršti visa telefa wink.gif

Tikiesi, kad bus grazintas? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 21, 13:22)
Dazniausiai, noredama atsikratyti ikyraus sekiotojo, uzsirasau jo tl numeri, nors zinau, kad neskambinsiu.  blush2.gif  smile.gif

Arba padiktuoji bet koki, kad atstotu blush2.gif Man asmeniskai labiau patinka, kai nieks numeriu nekaulyja, patikai, duoda savo kontaktus ir valio...nebutinai ant slaunies vidines puses lotuliukas.gif as padori mergaite biggrin.gif
Atsakyti
taip dėl telefo norint žinočiau kaip pasielgti kad gal dar jį galėčiau ir susigrazinti wink.gif
tik jai žmogus medžiojamas pas mane juk nebus tikslų prie jo kabinėtis

ir ar labai didelė problema dėl idėjos paaukoti tam skirta telefoniuka?
nors taip jai jis būtu su brangakmeniais... nu gal ir negražintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 21, 11:26)
Tiesa, bet jus, vyrai, rasydami ryskiai perdedate.Per vakara 20 numeriu is merginu. doh.gif Vaizdziai vienas pries kita isskleidete plunksnas-kurio povo ryskesnes.

Ironija ir perkeltine prasme. Tas "20 numeriu" reiskia ta pati, ka "as tau 100 kartu sakau, o tu vis negirdi", nors nei vienu nei kitu atveju nereiskia, kad skaicius butent toks.
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 11 21, 12:58)
O Lietuvoj vis dar berniukai mergiaciu numeriu praso? smile.gif  Reiskia nera dar pas mus lyciu lygybes biggrin.gif  "Nuodeminguose vakaruose" jei patikai vyrui, jis vakaro pabaigoje uzraso tau savo telefono numeri, o tu jau gali spresti skambint neskambint...

O kodel moterys pacios nepraso vyru numeriu?
O kodel moteris pati neuzraso ant lapelio savo numerio, kad paskui jis galetu spresti, skambinti ar ne?
Moterys to nedaro. Todel kas vyrams belieka? Nors manau, jeigu vyrai i akis nelistu, moterys imtusi daugiau iniciatyvos. Kartais vyrai moteris per daug islepina.
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 21, 12:24)
Ne ragana,moteris.Neprovokuoju.Tik kazkodel vyrams susitikus viename skyrelyje, tuoj prasideda -grozis,grozis, grazi mergina salia. Cia kaip kokia vizitine kortele, be jos krinta ir jusu verte pries kita vyra?Tai butu tik kompleksu maskavimas.

Tik del pigumo sutinku-pigus tie vyrai, kurie tik grozio vaikosi. biggrin.gif

Kaip sakoma - sutinka pagal isvaizda. moterys taip pat pirma ispudi susidaro is isvaizdos. o kitos savybes atsiskleidzia veliau, bendraujant. Bet kaip bebutu, pirmas veiksnys, priverciantis atkreipti demei, tiek vyrams tiek moterims yra isvaizda.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 21, 13:22)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Papildyta:

...  po gero oralinio...vidines slaunies puseje uzraso tl numeriuka ...biggrin.gif

Dazniausiai, noredama atsikratyti ikyraus sekiotojo, uzsirasau jo tl numeri, nors zinau, kad neskambinsiu.  blush2.gif  smile.gif

nusiplauti po gero oralinioi?
man kažkas nesiriša

o kas dėl konkurencijų reiks atiduoti rinka konkurentui nes matau kad gerose rankose
pavaro kaip tikra mama

Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 20:04)
nusiplauti po gero oralinioi?
man kažkas nesiriša

o kas dėl konkurencijų reiks atiduoti rinka konkurentui nes matau kad gerose rankose
pavaro kaip tikra mama

Shania kalbejo apie vakarietiskus santykius. Tai buvo mano atsakas, ne daugiau.
Atsakyti
...ir bek keturiomis...
Atsakyti
Vakariečiai skambina , o ne majakus mėto . Ir skambinant atsiliepia , o ne ragelius mėto . Niekšas
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 20:04)
pavaro kaip tikra mama

Kam tie uzmaskuoti spagai negalasti?
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2010 11 21, 21:23)
Vakariečiai skambina , o ne majakus mėto . Ir skambinant atsiliepia , o ne ragelius mėto . Niekšas

Nebijo pasakyti i akis-ne, sorry.
Atsakyti
Kartą vienas labai atkaklus gerbėjas paprašė tel. nr. Tada buvo kiti laikai, mobilių nebuvo taip plačiai, tik vienas kitas turėjo. Aš sakau, kad neturiu, jokio nr., labai mandra buvau. rolleyes.gif Tai ans paėmė ir padavė mobilų, sako, nepamesk, rytoj paskambinsiu lotuliukas.gif O aš net nežinojau kaip juo naudotis. doh.gif
Atsakyti