Įkraunama...
Įkraunama...

nesuprantu

[quote=alisia28,2010 11 21, 19:37]
Kam tie uzmaskuoti spagai negalasti?
Papildyta:

nesu tikras ar gerai suprantu komentara

Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 21, 19:37)

nesu tikras ar gerai suprantu komentara

Nieko, neverta gilintis. irnesakyk.gif

Nebutinai visada zmogus sprendzia pagal save. Jeigu jis turi kazkokia nuomone apie situacija, nebutinai pats turejes joje dalyvauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 21 lapkričio 2010 - 20:20
keistoka jūs biski panelė bet gal tai visai ir nieko wink.gif
na juk niekas gi nesiskundžia
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 22:44)
keistoka jūs biski panelė bet gal tai visai ir nieko wink.gif
na juk niekas gi nesiskundžia

Klystate , aš skundžiuosi , tel numerio prašo , o neskambina , juk vidutinybė ant atsarginių suolelio tesu .
Atsakyti
ten alisai buvo skirta ana mano replika

o su jumis viskas ok visi mes nekantraujame kai kažko norime
ir norime to ko neturime
o tai kad jūs nesate lengvas grobis tai jau privalumas
juk geresni varijantai nesimėto taip bent kur
tiesiog viskam savas laikas

o jums gal reiktu pridėti iniciatyvos
gal neužtenka tik būti kur liūtai medžioja
gal reiktu jiems daugiau ant akių pasimakaluoti

Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 21, 21:54)
Klystate , aš skundžiuosi , tel numerio prašo , o neskambina , juk vidutinybė ant atsarginių suolelio tesu .

Na taip, su tokiu požiūriu į save tik ant to suolelio sėdėti ir raudoti. Tai gal darykit ką nors, kad vidutinybe nebūtumėte?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 21, 20:54)

Tai pati paskambink, jeigu tau neskabina. Siais lygybes laikais ne vien vyrai turi skambineti.
Atsakyti
Lengva sakyti - skambinant numeta ragelį - neatsiliepia . Nesinori žaisti mažvaikiškų žaidimų .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 11 21, 21:29)
Lengva sakyti - skambinant numeta ragelį - neatsiliepia . Nesinori žaisti mažvaikiškų žaidimų .

Na, numes tai numes, reiskia nenori bendrauti ir tiek. Ot praradimas, kiba nebus daugiau tu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 11 21, 21:16)
Na taip, su tokiu požiūriu į save tik ant to suolelio sėdėti ir raudoti. Tai gal darykit ką nors, kad vidutinybe nebūtumėte?

tai ji juk tai rodo savo forumo prisijungimo vardu kad susitaikius su likimu
bet jai ji ieško kelio ji ras ji kažkada
supras kad taip yra tipo dėl to nes gavosi taip nes buvo tokia kokia buvo tada o kai kažka pakiesi pasikeis ir pasėkmės
ale ir pasakiau... ax.gif
Atsakyti
Jeigu nepaskambino galiu 100 % duoti : IS MANDAGUMO. Pati labai daznai esu vyru kompanijoje, tai daznai tenka isgirsti akd isiveda numeri , ir juokingiausia buna kai vardo neprisimena biggrin.gif Cia jau kitu variantu ner: jei nepaskambina, reiskia paprase is mandagumo. Tikrai ne del to kad nera laisvos minutes. Juk i WC visada laisva minute atsiranda nubegt smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 11 21, 23:32)
tai ji juk tai rodo savo forumo prisijungimo vardu kad susitaikius su likimu
bet jai ji ieško kelio ji ras ji kažkada
supras kad taip yra tipo dėl to nes gavosi taip nes buvo tokia kokia buvo tada o kai kažka pakiesi pasikeis ir pasėkmės
ale ir pasakiau...  ax.gif

Tai jau taip , protingiau ir neišmąstysi smile.gif
Atsakyti