Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(natale @ 2010 11 22, 16:50)
neatsimenu taves,nors tu ka  schmoll.gif

O aš pamenu, manau rolleyes.gif Anksčiau nebuvo pas tave avataras su burna, kuri tarp dantų laiko berods žaidimų kauliuką? smile.gif
Atsakyti
praejo jau net 4 savaites thumbup.gif
bet nerimauju... is foto irgi matyti, kad vienas pirmukas man isilgejo, ir be to labai atsikiso priekiniai keturi dantys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2010 11 22, 13:48)
Labas  4u.gif
Aciu uz nauja tema  thumbup.gif  4u.gif

Jau poryt man sudes apacia  biggrin.gif  Taip laukiau, o dabar nebenoriu  biggrin.gif  doh.gif  Nes kai pagalvoju vel apie ta pratinimasi prie tu geleziuku, tai ir nebesinori  biggrin.gif

O man kita savaite vizitas ax.gif kaip greit laikas praejo tongue.gif
Atsakyti
na stai jau ir as breketuta, truputi verzia, bet numanau, kad visas skausmas dar pries akis biggrin.gif
o ir pavalgyt dabar nelabai ka galiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 11 22, 18:30)
praejo jau net 4 savaites  thumbup.gif
bet nerimauju... is foto irgi matyti, kad vienas pirmukas man isilgejo, ir be to labai atsikiso priekiniai keturi dantys  schmoll.gif

Panos baikit nerimaut po menesio breket nesiojimo. Nejau ortodonte neinformavo, kad statant dantukus i savo vietas bus, kad isilges vienas kitas dantukas, bet rezultate tikai viskas bus gerai, nepadarys blogiau juk tikrai smile.gif O tik geriau. kantrybes smile.gif
Atsakyti
sveikos breketuotos smile.gif
kazkada lankiausi siose temelese, bet po to apleidau si reikala. as breketuota jau 9 menesius, ir jau eina viskas i pabaiga. gal jau po nauju, o gal ir iki ju nuims man breketus.
gal kur praleidau info, bet ar galit imest kokia nuoroda, kaip atrodo plokstele nesiojama po breketu nueimo?
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 11 22, 19:31)
sveikos breketuotos smile.gif
kazkada lankiausi siose temelese, bet po to apleidau si reikala. as breketuota jau 9 menesius, ir jau eina viskas i pabaiga. gal jau po nauju, o gal ir iki ju nuims man breketus.
gal kur praleidau info, bet ar galit imest kokia nuoroda, kaip atrodo plokstele nesiojama po breketu nueimo?
aciu smile.gif

Oho, kaip tau greitai nuims unsure.gif matyt mažai ką taisė?
Papildyta:
QUOTE(louis @ 2010 11 22, 19:23)
na stai jau ir as breketuta, truputi verzia, bet numanau, kad visas skausmas dar pries akis biggrin.gif
o ir pavalgyt dabar nelabai ka galiu  verysad.gif

Nu mergai, baikit apie tuos skausmus čia biggrin.gif kai tik breketus uždeda nieks ten smarkiai neveržia, tikrai manau daugiau nieko kito be to veržimo jausmo ir nepajausi. Skausmo būna kai jau rimtai veržia, ar dar kąnors daro panašaus... Man po sudėjimo išvis jokių vaistų nereikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 22, 19:44)
Oho, kaip tau greitai nuims  unsure.gif matyt mažai ką taisė?
Papildyta:

Nu mergai, baikit apie tuos skausmus čia  biggrin.gif kai tik breketus uždeda nieks ten smarkiai neveržia, tikrai manau daugiau nieko kito be to veržimo jausmo ir nepajausi. Skausmo būna kai jau rimtai veržia, ar dar kąnors daro panašaus... Man po sudėjimo išvis jokių vaistų nereikėjo  smile.gif

na pas mane vienoj pusej iltinukas nebuvo iki galo isdyges, ir dar ne savo lanke , zodziu negrazu buvo, kaip be danties atrodziau. na bet kadangi cia labaiu tokia kosmetine problema buvo, tai ir greitai.

o del skausmo, man kaip tik labiausiai skaudejo, kai tik uzdejo breketus. o po to tik tos vietos, kurias verze. kaip kam matyt...
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 19:57)
O man kita savaite vizitas  ax.gif  kaip greit laikas praejo tongue.gif

Man irgi, tikrai greit laikas praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 22, 20:04)
Man irgi, tikrai greit laikas praejo smile.gif

Aham, tikiuosi neuzvers labai, o tai isvis nei su virsum nei su apacia nieko doro nenuveiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 11 22, 20:02)
na pas mane vienoj pusej iltinukas nebuvo iki galo isdyges, ir dar ne savo lanke , zodziu negrazu buvo, kaip be danties atrodziau. na bet kadangi cia labaiu tokia kosmetine problema buvo, tai ir greitai.

o del skausmo, man kaip tik labiausiai skaudejo, kai tik uzdejo breketus. o po to tik tos vietos, kurias verze. kaip kam matyt...

Na tai pavydžiu tau kad taip greit jau nuims blush2.gif nes atsimenu kai atėjai į šitą forumą aš irgi buvau katik su breketais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 22 lapkričio 2010 - 19:21
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 21:09)
Aham, tikiuosi neuzvers labai, o tai isvis nei su virsum nei su apacia nieko doro nenuveiksiu  lotuliukas.gif

As tai noreciau, kad man ta iltinuka jau prikabintu blush2.gif
Atsakyti