Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(eni @ 2010 11 22, 11:57)
pas mane situacija kiek sudetingesne,dar laukia ortognatine operacija [bet nevisai tokio pobudzio kaip buna dazniausiai] tai po jos turetu ir ortodontinis gydymas but, tai vat norejau is anksto pasidomet ,bet ne pas gydytojus,o pas pacientus,kurie realiau papasakoja negu gydytojai [mat turiu baime jiems,tai tada puse zodziu islekia is galvos dar nespejus suvirskinti ju esmes biggrin.gif ]

ta prasme, zandikaulio operacija laukia?
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aciu uz nauja tema thumbup.gif 4u.gif

Jau poryt man sudes apacia biggrin.gif Taip laukiau, o dabar nebenoriu biggrin.gif doh.gif Nes kai pagalvoju vel apie ta pratinimasi prie tu geleziuku, tai ir nebesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 11 22, 11:59)
ta prasme, zandikaulio operacija laukia?

taip:))
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 11 22, 13:46)

Man irgi is tikruju reikia, bet nesiryzau as smile.gif dideles drasos tam reikia smile.gif
Atsakyti
man ,kaip minejau, biski kitokia situacija ir tai daugiau ne is reikalo [kaip buna del sakandzio problemos ten ivairios] ,o del estetikos,nes pas mane asimetrija,bet matosi tai ziauuuuriai stipriai ir visas sitas planavimas prasidejo grynai pries astuoneta metu,bet pradejau smarkiai sirguliuot ir niekaip nepavyko ishoperuot. Tai lyg ir vel artejam prie galimos operacijos smile.gif as bet ka atiduociau,kad tik greiciau visa tai ivyktu smile.gif jauciu eisiu i operacine su milziniska sypsena veide ir tikrai man nebaisu,kad po jos busiu istinusi ar ,kad labai skaudes ar ,kad negalesiu valgyt. uztat rezultatas bus,gal negreit ,bet bus. tai duoda ziauuuriai didelio noro darytis operacija ir atima visa baime. smile.gif)

ir siaip,ko cia bijot? jei skausmo-tai juk laikinas dalykas. paskaudes ir uzsimirs, o uztat kai kas diena ziuresit i veidrodi ir matysit rezultata arba nebejausite diskomforto ar problemu susijusiu su sakandziu-va tada tai bus laime ir nors tikrai skaiciau ivairiu atsiliepimu-tiek geru,tiek nepatenkintu-bet tai neisivaizduoju kas galetu atimti nora ryztis tokiam zingsniui:) ner ko cia bijot;)
Atsakyti
QUOTE(eni @ 2010 11 22, 14:10)
man ,kaip minejau, biski kitokia situacija ir tai daugiau ne is reikalo [kaip buna del sakandzio problemos ten ivairios]  ,o del estetikos,nes pas mane asimetrija,bet matosi tai ziauuuuriai stipriai ir visas sitas planavimas prasidejo grynai pries astuoneta metu,bet pradejau smarkiai sirguliuot ir niekaip nepavyko ishoperuot. Tai lyg ir vel artejam prie galimos operacijos smile.gif as bet ka atiduociau,kad tik greiciau visa tai ivyktu smile.gif jauciu eisiu i operacine su milziniska sypsena veide ir tikrai man nebaisu,kad po jos busiu istinusi ar ,kad labai skaudes ar ,kad negalesiu valgyt. uztat rezultatas bus,gal negreit ,bet bus. tai duoda ziauuuriai didelio noro darytis operacija ir atima visa baime. smile.gif)

ir siaip,ko cia bijot? jei skausmo-tai juk laikinas dalykas. paskaudes ir uzsimirs, o uztat kai kas diena ziuresit i veidrodi ir matysit rezultata arba nebejausite diskomforto ar problemu susijusiu su sakandziu-va tada tai bus laime ir nors tikrai skaiciau ivairiu atsiliepimu-tiek geru,tiek nepatenkintu-bet tai neisivaizduoju kas galetu atimti nora ryztis tokiam zingsniui:) ner ko cia bijot;)

Na, pas mane tai per siauras virsutinis zandikaulis ir pailgas veidas. Operacija visa tai sutvarkytu, bet tame ir esme, kad as tikrai nenoriu keisti savo veido bruozu, nes esu jais patenkinta smile.gif bet jeigu zmogus nepatenkintas savo isvaizda, tai tikiu, kad norisi operacijos ir niekas nebaisu smile.gif
As tai apie galimas komplikacijas pasiskaiciau ir tai mane isgasdino, o ir gydytoja sake, kad operacija - drastiskas sprendimas ir is jos kalbos supratau, kad ji nepataria ryztis... Tai tikiuosi, kad sakandzio problemas ir be operacijos eis sutvarkyti, nors tobulo rezultato nesitikiu ax.gif
Atsakyti
jei nieko keist nenorit tai taip, tada gal ir ne geriausias sprendimas, o del komplikaciju tai kai as klausiau pas gydytoja tai sake,jog tam ir yra gydytojai,kad tu komplikaciju nekiltu, o jei ir kyla-kad numalsintu biggrin.gif

tiesiog as gal per ilgai to laukiau,kad kazko dar bijot:) jei rimtai tai breketai mane truputi labiau gazdina negu pati operacija ,kad ir kaip tai kvailai skambetu biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos. Matau sąrašiuke manęs jau nebėra lens.gif Bet nelabai turiu ir laiko bendraut smile.gif Norėčiau paklausti kur jūs darotės higieninį valymą (Vilniuje) ir kokia kaina? Ir gal pasakysit, koks skirtumas tarp šių procedūrų: "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupūtimas su AIR FLOW aparatu) ", ir "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupoliravimas)"
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 22, 13:18)
cia Emukui uz grazia ir nuotaikinga tema bis.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o kam jis dedamas?

Jis dedamas tam, kad uzlaikytu galinius dantis savo vietose ir jie nepasislinktu i prieki, nes is tikruju priekiniai turi keliauti i gala, o ne atvirksciai. Na, ir del to, kad butu tvirtesne atrama uz ko uzkabinti ir traukti priekinius i gala. Sitas lankas yra alternatyva tam tokiam ortodontiniam implantui, kuri as vadinu tiesiog varztu (isriegiamas i kaula).
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 11 22, 16:31)
Sveikos. Matau sąrašiuke manęs jau nebėra lens.gif Bet nelabai turiu ir laiko bendraut smile.gif Norėčiau paklausti kur jūs darotės higieninį valymą (Vilniuje) ir kokia kaina? Ir gal pasakysit, koks skirtumas tarp šių procedūrų: "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupūtimas su AIR FLOW aparatu) ", ir "Profesionali visos burnos higiena (akmenų nuvalymas ir apnašo nupoliravimas)"

neatsimenu taves,nors tu ka schmoll.gif
as darau pilna burnos higiena, akmenu valymas, apnasu nuputimas IR paskui nupoliravimas. 100lt (Kaunas)
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2010 11 22, 10:38)
Va del sito as ir pergyvenu kaip cia reikes darbe bendrauti po sudejimo kol priprasiu  doh.gif

Tikrai nebijok, viskas geriau turėtų būt nei tikiesi smile.gif Man tik pirmą dieną kai sudėjo sakė, kad gal šiek tiek keletą žodžių šveplai tariu, o po to liux buvo, jokių problemų, tik jau kai lūpas nubraižė sunkiau buvo, tačiau ir tai greit praeina smile.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 22, 12:58)
Man apacioj vielute, virsuj plokstele bus smile.gif sake dazniausiai apacioje ir deda vielutes  smile.gif

Man irgi sakė, kad vielutes dažniausiai tik apačioj deda, bet užsiminė, kad gal ir viršuj klijuos, maždaug matysim gydymo eigoje dar ką nuspręs. Taip bijau aš tų plokštelių, kad šakės schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 22, 16:38)
Sitas lankas yra alternatyva tam tokiam ortodontiniam implantui, kuri as vadinu tiesiog varztu (isriegiamas i kaula).

Mat kaip... man ortodonte sake, kad gydymo eigoje isriegs viena varzteli. Tik nesupratau kam jis
Atsakyti