Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 30, 16:52)
Tai kiek tas sena reiskia? smile.gif  as ir nebe pirmos jaunystes  lotuliukas.gif

kas cia sake sena?? uz tokius zodzius galima su kocelu i kakta uzsidirbti lotuliukas.gif
nebe pirmos jaunystes tai reiskia, nebe 18, bet vistiek jauna smile.gif kiekvienas ta jaunyste savaip supranta. man 32 jeigu ka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 30 lapkričio 2010 - 18:04
QUOTE(ajaja @ 2010 11 30, 18:30)
nea, damon beligatiuriniai, t.y. be gumyciu. kiekvienas breketas turi tokias kaip "dureles" kurias uzsklendzia ir taip prispaudzia ta pagrindine viela. o paprastuose breketuose tos gumytes viela laiko  ax.gif

Siaubas, tik po tavo posto supratau ka man aiskino ortodonte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 30, 19:02)
kas cia sake sena?? uz tokius zodzius galima su kocelu i kakta uzsidirbti  lotuliukas.gif
nebe pirmos jaunystes tai reiskia, nebe 18, bet vistiek jauna smile.gif kiekvienas ta jaunyste savaip supranta. man 32 jeigu ka  blush2.gif

Oj sorry as tik taip issireiskiau lotuliukas.gif atsimenu kai suejo 20 verkiau kaip, galvojau jau sena lotuliukas.gif o dabar kai arteja 22 nebe taip skaudu , na manau visas grazumas nuo 30 tik prasideda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 30, 19:14)
Oj sorry as tik taip issireiskiau  lotuliukas.gif atsimenu kai suejo 20 verkiau kaip, galvojau jau sena  lotuliukas.gif  o dabar kai arteja 22 nebe taip skaudu , na manau visas grazumas nuo 30 tik prasideda thumbup.gif

As 25 verkiau, kad jau sena. O kaip pagalvoju, tada graziausi mano gyvenimo metai buvo biggrin.gif
Ne ne, graziausi dar tik bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 30, 17:31)
man snd vizitas 17val, tik nzn kaip dasigausiu, nes prisnigo ir sujauke visa transporto sistema. reikes anksciau isvaziuoti, kad speciau smile.gif

Prisnigo pas jus Airijoj? bigsmile.gif draugė sakė, kad ten pas jus labai retai sninga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 lapkričio 2010 - 20:06
Aš tai tik gailiuosi, kad to nepadariau anksčiau. aišku, pinigėlių nebuvo tiek, bet nepaisant to tai galvoju kaip būtų buvę gerai dantis vaikystėj išsitiesint blush2.gif dabar vienos bendradarbės dukrai reikia plokštelę nešiot (jai kokie 9 metai), ir ji tipo ožiuojasi biggrin.gif tai sakau atvesk tu ją pas mane, aš jai pamokslą paskaitysiu, kaip va teta galėjo mašiną puse velnio nusipirkt už tuos geležus ant dantų biggrin.gif
Atsakyti
Vėl pasireikšiu, čia aš ta pati, kuriai Latkauskienė siūlo herbstą dėtis arba operacija, Budrienė siūlė raut 2 dantis ir taip tiesintis. Šiandien buau pas Pocevičių, patiko vyrukas viską aiškiai išdėstė, aišku herbsto nepasiūlė smile.gif padiskutavom ta tema, na ne 18 man . Jo manymu operacija būtų teisingiausia išeitis, bet aš ją atmetu. Lieka tas trečias variantas raunant dantis, kas nėra gerai, bet kažkaip man priimtiniausias variantas. Bet kažkaip jau šiandien mintis buvo, nu tai gal iš viso breketų nereikia, darytis estetinį ir tiek.... blush2.gif Nuėmė antspaudus, išsirausiu protinius ir dar po poros savaičių nueisiu pakalbėt. Linkstu prie Pocevičiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 30, 00:23)
teoriškai gal ir turėtų dėt, bet praktiškai nededa.  smile.gif  man nedėjo. Sakė keramikinius deda itin retais atvejais. Juk ne iš oro šneku, prieš savaitę buvau, kalbėjausi.

O taip geras ortodontas tau pasirodė? Malonus ir pan..? smile.gif Kodėl pas jį nesidedi?
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 11 30, 22:40)
Vėl pasireikšiu, čia aš ta pati, kuriai Latkauskienė siūlo herbstą dėtis arba operacija, Budrienė siūlė raut 2 dantis ir taip tiesintis. Šiandien buau pas Pocevičių, patiko vyrukas viską aiškiai išdėstė, aišku herbsto nepasiūlė smile.gif padiskutavom ta tema, na ne 18 man . Jo manymu operacija būtų teisingiausia išeitis, bet aš ją atmetu. Lieka tas trečias variantas raunant dantis, kas nėra gerai, bet kažkaip man priimtiniausias variantas. Bet kažkaip jau šiandien mintis buvo, nu tai gal iš viso breketų nereikia, darytis estetinį ir tiek....  blush2.gif  Nuėmė antspaudus, išsirausiu protinius ir dar po poros savaičių nueisiu pakalbėt. Linkstu prie Pocevičiaus  g.gif

O ka jis tau be operacijos dar siulo? As tai tavo vietoj deciausi herbsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 30, 13:44)
Ziurekit gal kuri kauniete zada eit darytis higiena http://www.grupinis....a-sodos-aparatu  smile.gif

Pirmai nusipirkau paskutinį kuponą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 30, 20:47)
O ka jis tau be operacijos dar siulo? As tai tavo vietoj deciausi herbsta smile.gif

Tada variantas raut ir dėt breketus.
Nu bliamba nenoriu aš herbsto, kaip ir 30 metų man ir daug šansų kad po herbsto sąkandis vėl grįš į savo vietą. Nenoriu aš jo...
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 30, 20:42)
O taip geras ortodontas tau pasirodė? Malonus ir pan..? smile.gif Kodėl pas jį nesidedi?

malonus tai tikrai. Na juk rašiau jau, nesidedu pas jį, kadangi jis atsisakė juos man dėti. Būtų dėjęs tik geležinius, bet deja, jų aš nenoriu, noriu keramikinių arba safyrinių.
Atsakyti