Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

labai baisiai atrodo g.gif
Papildyta:
na bet viskas laikina, jeigu gydytoja pataria tokia detis vadinasi reikia, pakenteti pora metu ir poto visa gyvenim adziaugtis grazia sypsena cool.gif
Atsakyti
Rodot, ką deda, kai sąkandis per gilus. O ko tikėtis toms, kurių apatinis žandikaulis paėjęs į priekį, dantukai susideda vieni ant kitų? Kokios dar inkvizicinės priemonės laukia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 12 01, 00:57)
Rodot, ką deda, kai sąkandis per gilus. O ko tikėtis toms, kurių apatinis žandikaulis paėjęs į priekį, dantukai susideda vieni ant kitų? Kokios dar inkvizicinės priemonės laukia? biggrin.gif

Kiek skaiciau, tai man atrodo, kad tokiais atvejais dazniausiai taikomos ortognatines operacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 30, 23:59)
Kiek skaiciau, tai man atrodo, kad tokiais atvejais dazniausiai taikomos ortognatines operacijos g.gif

Neee, jau kas bus, tas, bet operacijos nesidarysiu... nesu stalčius. aplamai, operacija man paskutinis variantas ir tai tik tada, kai yra jau medicininės, o ne estetinės problemos. Juk žandikaulį laužyt, auč.
Atsakyti
panos, spekit kas jau holivudas clap.gif drinks_cheers.gif yahoo.gif yu.gif assa.gif
user posted image
ne prie savo kompo sedziu, tai neiseina padaryto juodai baltos, o normalios spalvotos nedesiu, nes dantys lb geltoni blush2.gif
tiesa sakant kazkaip nusivyliau kai tik pamaciau, kazkaip kai su breketais dar buvau atrode, kad bus graziau, na bet reikia savo holivuda myleti toki, koks jis yra smile.gif myliu wub.gif
vienu zodziu nuemimas tai niekis, nukerpa breketus su tokiom replytem ir tiek. o tas kliju nuslifavimas tai sakes doh.gif, ziauriai nemalonus reikalas dry.gif
nueme antspaudus, rytoj vaziuoti pasiimti permatomos ploksteles, ji eina tik ant dantu (nei gomurio nera nei vieluciu). reikes nesioti 2 men diena ir nakti. po to mazinti kol tik naktimis reikes ja detis. vieluciu man kol kas neklijuos, nes sako lyg dantenu recesija kvepia, apacioj lygtai jau yra ta dantenu recesija, o tipo su tom vielutem labai sunku svarius dantukus islaikyti, daugelis zmoniu atseit numoja ranka ir valosi dantis kaip paprastai, o to negana... sake susitiksim po keliu menesiu ir bus matyti, jei reikalai bus negeri, tada gal sumastys vielutes klijuoti.
ai tiesa dar nufotkino dantis dabar ir klause ar gali ideti i savo internetine svetaine smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 30, 20:10)
Kas liečia beligatūrinius, jau žinau kas bus atsakyta- jie skirti vaikams, bet ne suaugusiems žmonėms.

cia tai geras, pirma karta girdziu blink.gif as pas mane buvo beligatiuriniai. tikrai nemanau, kad tik vaikams skirti, gi ir cia daug paneliu nesioja damon ir smart clip g.gif

QUOTE(Gardi @ 2010 11 30, 22:02)
Neee, jau kas bus, tas, bet operacijos nesidarysiu... nesu stalčius. aplamai, operacija man paskutinis variantas ir tai tik tada, kai yra jau medicininės, o ne estetinės problemos. Juk žandikaulį laužyt, auč.

o tau netraska zandikaulis kai issizioji? as anksciau neimdavau i galva, bet cia prisiskaiciau, kad veliau gali sanarys devetis ir skaudeti ir strigti tai baisu pasidare, nes pas mane kaip traskejo taip traska, gyd sake, kad apatinis zandikaulis kreivas, kad pilnai istaisyti irgi operacijos reiketu. as irgi nesiruosiu jos daryti. bet galvoju vis apie ta traskejima unsure.gif
Atsakyti
kokie dantys, fantastika wub.gif ką tau darė, šlifavo priekinių dantų apačias? Ar čia estetinį darė?
Papildyta:
kas liečia žandikaulio strigimus, tai patikėkit, kaip yra baisu. verysad.gif Dabar situacija pagerėjo, bent išsižioti galiu, o buvo keli mėnesiai kai tik vieną pirštą galėjau įkišti- tada gyvenimas tampa nebemielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 01 gruodžio 2010 - 00:30
QUOTE(Balalaika. @ 2010 11 30, 23:28)
kokie dantys, fantastika  wub.gif ką tau darė, šlifavo priekinių dantų apačias? Ar čia estetinį darė?
Papildyta:
kas liečia žandikaulio strigimus, tai patikėkit, kaip yra baisu.  verysad.gif  Dabar situacija pagerėjo, bent išsižioti galiu, o buvo keli mėnesiai kai tik vieną pirštą galėjau įkišti- tada gyvenimas tampa nebemielas.

aciu aciu smile.gif

o del zandikaulio tai tau breketais istaisys ta strigima??

man kazkaip operacijos nesinori kol tokio medicininio poreikio nera. ir kas zino, ar jis atsiras ateity ar nea... kol kas ir issizioju ir viskas, visada taip buvo atrode taip turi buti. tik kai nuejau i pirma konsultacija del breketu gyd net garsiai nusistebejo, kad pas mane taip traska ir paklause ar neskauda...
Papildyta:
man gal po 5 men breketu nesiojimo apslifavo priekiniu pirmuku apacias, nes banguotos buvo. o snd tai tik klijus nuvale, o dantu nebeslifavo ax.gif
Atsakyti
Nežinau, man šiuo metu kaip ir normaliai viskas su tuo žandikauliu, tik būna nuo nuovargio ir streso jis pradeda strigt, ir skaudėt. Reikės būtinai užsiminti ortodontei.

kaip man gražu, kad tavo dantys visi tokie vienodo dydžio, nes pas mane tai ten tolimesni dantys mažiukai tokie, bet čia gal todėl kad jie šiek tiek užsilenkę, sakė man visus dantis reikia palenkti į priekį, tai gal optiškai irgi padidės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 01 gruodžio 2010 - 00:39
zinok manieji kurie uz iltiniu irgi mazesni, cia gal nuotraukoj taip sekmingai isejo, kad vienodi atrodo. ir isvis man db tie priekiniai tooookie dideli atrodo kai be breketu... o apatiniai labai ilgi del tos dantenu recesijos. rytoj kai varysiu plokstele pasiimti reikes paklausti ka del tos recesijos daryti, kad sumazetu ar bent neprogresuotu, snd pamirsau paklausti biggrin.gif
kaip supratau kai kuriom panom zandikaulio traskejima zada breketais istaisyti irgi. tai faina, kad taip gali padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 01:23)
panos, spekit kas jau holivudas clap.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Atrodai puikiai. Bet kaip cia greitai ir netiketa tau nueme bigsmile.gif
Kaip fainai, trputi pavydziu (baltai aisku) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 01:35)
o del zandikaulio tai tau breketais istaisys ta strigima??

Man sake breketais isgydys. labai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 01:23)
panos, spekit kas jau holivudas clap.gif  drinks_cheers.gif  yahoo.gif  yu.gif  assa.gif
user posted image

sveikinuuuuu... drinks_cheers.gif 4u.gif wub.gif
kokie gražūs dantukai, lygut lygutėliai:) naujam sąrašiuke jau būsi prie laimingųjų priskirta mirksiukas.gif
Atsakyti
ajaja, kokios geros žinios.. wub.gif

Tikrai labai gražus tavo holywood'as, prašom nesikabinėt prie jo.. biggrin.gif Super! Labai, labai sveikinu! 4u.gif
Atsakyti