Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 31 tema :)

Ar tikrai herbstas skirtas konkrečiai giliam sąkandžiui gydyti? Nes jau mano gilus, visai apatinių dantų nesimato, kodėl man tada nei vienas gydytojas nesiūlė.
Dėl žandikaulio, nors mano sukandimas nekoks, bet man kažkaip niekas nėra traškėję ar skaudėję.. Tik dabar sakyčiau būna skauda, kai nesukandu normaliai dėl tos plombytės g.gif operacijos aš irgi nesidaryčiau, mano atveju operacija galėtų pataisyti viską iki tobulumo, bet ne schmoll.gif užteks, kiek breketais pataisys.
Ajaja, sveikinu, labai gražiai dantukai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 gruodžio 2010 - 09:31
Sveikos 4u.gif Ajaja, sveikinu su nuostabia sypsena, liuks atrodo ax.gif senai rasiau.. mano pasikeitimai tokie, kad ortodontinis gydymas trumpam sustabdomas, nes reikia isgydyti periodontita. Tai gi kol kas su breketais, tik be jokiu jegu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas ajaja, sveikinimai Tau. Tikrai labai grazu ir nera per dideli priekiniai dantys. Tikrai ne. Pamatytum tu pas mano L., tai ka tada sakytum wink.gif biggrin.gif Ten tai gigantizmas, vizitine kortele lotuliukas.gif Mano patys priekiniai irgi kazkokie dickiai, jei sugebes juos kazkaip nuleisti, tai reikes slifuoti apacia, kenteti, nes ne kur desiuos. Nes pas mane beda iltyje. Toje blogojoje puseje jinai tikrai pakankamai nudilus, baisiai atrodo. Tai jau butina ja bus zulinti, nes jokiu plombavimu net nesiruosiu daryti schmoll.gif po to dantu spalva vienokia, plombu kitokia ir koks cia holivudas, kam tiek vargo tada? Ir apacia zulinti prasysiu, neissisuks ta L. biggrin.gif jie ne visai vienodi, iltys tokios apybaises, noreciau jas nubukinti, ne vampyras gi, kad tokiom smailiom vaiksciociau wink.gif O pas tave ziuriu nelabai lygu viskas apacioje. Paliksi naturaliai ar dar zulinsi? Del recesijos, tai drauges busim. Pas mane ji irgi normali doh.gif Cia gam mum del amziaus, kad per ilgai kreivom burnom vaiksciojom, o dabar dar dantys juda/judejo? Tai mano garsioji L. tik operuoti is gomurio liepia ir tik klijuoti blink.gif Daugiau sake niekas nepades. Jauciu as nedarysiu nieko, skalausiu kokiom gyd. zolelem, o jei ka, tai teks ieskotis kokio sukalbamo, kuris tokias kaip karuneles ar kaip ten vadinasi deda, laikyklius tokius, itvarus. Zodziu, nelinksma ir tas holivudas nelabai sviecia, bet vistiek kaip as tu keramikiniu gelzgaliu jau noriu atsikratyti. Prisiskaiciau cia, kad panos kurios realiai mate safyrus maziau matomais ivardija, tai vietos nerandu. Manoji gi didzioji ponia su jais nedirba, atsisako. Jauciu as vis tiek busiu pirmoji, kuri gydytoja keis arba pirmoji, kuri ragus aplauzys karalienei wink.gif
Atsakyti
Sveikinu Ajaja 4u.gif labai grazus dantukai, kaip faina taip netiketai drinks_cheers.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 00:23)
panos, spekit kas jau holivudas clap.gif  drinks_cheers.gif  yahoo.gif  yu.gif  assa.gif
user posted image

Ziauriai grazus dantukai thumbup.gif netureciau as prie ko prikibti, jei pas mane taip butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 12 01, 10:31)
Del recesijos, tai drauges busim. Pas mane ji irgi normali doh.gif Cia gam mum del amziaus, kad per ilgai kreivom burnom vaiksciojom, o dabar dar dantys juda/judejo? Tai mano garsioji L. tik operuoti is gomurio liepia ir tik klijuoti blink.gif Daugiau sake niekas nepades. Jauciu as nedarysiu nieko, skalausiu kokiom gyd. zolelem, o jei ka, tai teks ieskotis kokio sukalbamo, kuris tokias kaip karuneles ar kaip ten vadinasi deda, laikyklius tokius, itvarus.

As irgi girdejau, kad recesija yra gydoma imant audinius is gomurio ir klijuojant. Kiek teko dometis, tai nieko ten baisaus. O apie itvarus nesu girdejus...
Atsakyti
Ajajaja,pagaliau!!!Sveikinu,nuostabu,labai labaio grazu,tiesiog tobula wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sveika prisijungus prie holivudo wub.gif Jauciu dantis valyt vienas malonumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 00:23)
o tau netraska zandikaulis kai issizioji? as anksciau neimdavau i galva, bet cia prisiskaiciau, kad veliau gali sanarys devetis ir skaudeti ir strigti tai baisu pasidare, nes pas mane kaip traskejo taip traska, gyd sake, kad apatinis zandikaulis kreivas, kad pilnai istaisyti irgi operacijos reiketu. as irgi nesiruosiu jos daryti. bet galvoju vis apie ta traskejima  unsure.gif

man irgi vienoj pusej traska zandikaulis, tai gydytoja sake, kad stebes ir kazkaip gydys. Nepaklausiau kaip, bet supratau, kad breketu pagalba. Anksciau irgi traskedavo siek tiek, bet niekada nekreipiau demesio. Maniau, kad cia normalu doh.gif
Atsakyti
O tos plombytės jums nenusivalgo? Man toks jausmas, kad po kiekvienos nakties aš su vis mažesne plombyte atsikeliu ant danties laugh.gif
Atsakyti
Esha, asta pasta, blondie, aistuliaa, the wanted, congeniality, emukas, pantera tigra, svajaaa- ACIU panos visoms uz sveikinimus ir komplimentus 4u.gif 4u.gif

man dar daug darbo reikia dantukam atlikti, bet pirmiausia skubiai reiketu antruku plombas atnaujinti, nes plombavo dar tada kai jie buvo uz pirmuku uzlinde, todel negalejo normaliai islyginti/nuslifuoti, o db viskas labai isryskejo doh.gif

apatiniu dantuku virsuneles truputi nesutampa, bet nemanau, kad slifuosiu, kai pasiziuriu i tai kas buvo, tai man cia vieni niekai, svarbu, kad jie patys tiesiai stovi smile.gif o gal ir naturaliau atrodo kai nera visi kaip vienas. nu zodziu man kol kas normaliai smile.gif

dantis valyti atsiputimas smile.gif ypac su siulu smile.gif o su sepetuku pradejau taip stipriai pradzioj bruzinti kaip per breketus, po to tik sumazinau apsukas smile.gif

del dantenu recesijos tai snd kai nuvarysiu pasiimti ploksteles paklausiu patarimo. jeigu dasigausiu iki gyd, kazkuri klause, ar yra sniego, tai va vakar isejus is gyd negalejau per sniega isvaziuoti, gerai, kad tokia moteriske pastume, nes butu teke ieskoti kito budo grizti namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 01, 01:23)
panos, spekit kas jau holivudas clap.gif  drinks_cheers.gif  yahoo.gif  yu.gif  assa.gif

Ajaja sveikinu !!!!!!!!! wub.gif wub.gif Taip fainai, gražūs labai dantukai tavo thumbup.gif aš tai žinok bijau to momento, nes kaip ir tu rašeei, baisu kad kol su breketais tai svajoji apie Holivudą, o kai nuima net biški nusivili biggrin.gif tu žiūriu nelabai ilgai nešiojai, pusantrų metų, kai pagalvoji man tuoj metai, oi kaip norėčiau kad ir man nuimtų po 1,5metų biggrin.gif
Atsakyti
Jezau, pasakiski dantys, Ajaja! Apie grazesnius nei nesvajociau... Sakes, kaip nuosirdziai pavydziu tau kai i savo betvarke burnoj pasiziuriu... sad.gif
Norejau paklaust - ar nei vienai nebuvo/nera taip, kad kruminiai ir protiniai (jei nors kiek isdyge) pradetu po truputi juosti, na nezinau kaip cia issireiksti, tokiom pikai juodom demem ismetyti... Kazkaip niekad konkreciai savo odontologes neklausiau, kas ten yra, o jinai man niekad nieko blogo apie tai nesake. Ortodonte beziurinedama kazka po nosim sau pamurmejo, kad "pigmentines demeles".... Bet jos jau daug metu nei nusivalo, nei isbala, siaip baisokai atrodo... Galvojau, kad po higieninio kazkas pasikeis, bet niekas nepasikeite... Idomu, kaip cia visa sitagalima sutvaryt, jei isvis galima....?
Atsakyti
ajaja, ajaja, oi kaip as tau pavydziu,(zinoma, baltai) 4u.gif Prisidedu ir as prie sveikinimu ir dziaugiuosi del tavo naujos grazios sypsenos wub.gif

O as siandien grizau is pirmojo vizito po breketu uzdejimo. Galiu pasakyti, kad laaabai skaudejo, kai nueminejo gumytes, o dar labiau skaudejo, kai naujai su vielutem riso. Jausmelis toks, tasi kiekviena danti is vietos luptu doh.gif Na, as tikejausi, kad skaudes, nes uztenka liezuviu dantis perbraukti ir gelia, bet kad sitaip verysad.gif Tiesa, pakeite abu lankus, ir sumokejau 200 Lt.
Norejau paklausti kitu forumieciu, ar ir jums breketu sistemos aktyvavimas toks siaubingas, ar cia tik man pirma karta taip tik pasirode? unsure.gif
Atsakyti