Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (40)

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 25, 12:58)
Ties pirmom snaigėm nuotaika taip ir sugedo....Jau taip nekenčiu žiemos..Kam reikalingas šis metų laikas....Ir taip kelis mėnesius – šalta, šalta, šalta.....fuuuuu.....

QUOTE(Dzimute @ 2010 11 25, 12:58)
O ziemos nemegstu. Man geriausiai toks oras, koks buvo iki vakar. As visada ora vertinu is vairuotojo perspektyvos  tongue.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

eikit sau... Man tai nieko nera graziau is tikra ziema, kai nuvaziuojam i savo sodyba, ten sniego iki keliu, jis spindi, apsimuturiojam ir begam su vaikais i lauka - ant ledo ciuozinejam, su rogem nuo visu kalnu, angelus darom... griztam raudonais raudonais zandais... Jega yra ziema... Grazu kaip... o saltis man nebaisus...

beje del vieno dalyko gal nepatogu, kad reikia nuo masinos leda gramdyti doh.gif (bet jei tureciau garaza tai butu tobula... As jau siandien nusipirkau vainika kaledini ant duru lotuliukas.gif (tik dar nekabinau... Bet dukrai pazadejau, kad kai snigs gales puost eglute... blyn ruosiu gynimo kalba, nes tikrai jau reikalaus puost... lotuliukas.gif

is vaiku bajeriu: Vakar Guste (dukra mano) ziurejo kazkoki koncerta rusiska ir kazkoks vyrukas dainavo. Tai ji sako: "o mama Ruslanas" (cia jos mylimiausias dainininkas blink.gif blink.gif blink.gif ), as sakau:" ne cia kazkoks kitas dede", tada ji: " na taip, jo akys visai ne tokios kaip Ruslano ir lupos storos, bet as taip noriu, kad Ruslanas padainuotu, tai isivaizduoju, kad jis Ruslanas!". O viespatie su viespaciukai doh.gif doh.gif doh.gif

DZIMUTE, o kodel pas jus darzelio sventej bus cry.gif? Nepatinka vaikams? Maniskiams anksciau nepatiko, Gustes isteriskai kriokt pradedavo, bet dabar kai jau supranta ka tas diedulis maise turi tai pirma leeeeekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 25, 13:17)
DZIMUTE, o kodel pas jus darzelio sventej bus cry.gif? Nepatinka vaikams? Maniskiams anksciau nepatiko, Gustes isteriskai kriokt pradedavo, bet dabar kai jau supranta ka tas diedulis maise turi tai pirma leeeeekia  lotuliukas.gif

ne vaikams bus cry.gif, o man, kad reiks praleist meeta, jei ta diena darysit doh.gif
Vieta tiktu ir man thumbup.gif

Zane, gerai bus ir kaina idomia jei sugalvosi laugh.gif, nes neisivaizduoju istorijos apie savo pvz koki atidarytuva laugh.gif
Atsakyti
Kas naudoja sita sypsniuka ---- ohmy.gif?

Man jis tarsi veidrodinis mano atspindys... smile.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 25 lapkričio 2010 - 13:26
QUOTE(style @ 2010 11 25, 13:17)
is vaiku bajeriu: Vakar Guste (dukra mano) ziurejo kazkoki koncerta rusiska ir kazkoks vyrukas dainavo. Tai ji sako: "o mama Ruslanas" (cia jos mylimiausias dainininkas  blink.gif  blink.gif  blink.gif ), as sakau:" ne cia kazkoks kitas dede", tada ji: " na taip, jo akys visai ne tokios kaip Ruslano ir lupos storos, bet as taip noriu, kad Ruslanas padainuotu, tai isivaizduoju, kad jis Ruslanas!". O viespatie su viespaciukai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif butinai kai ji paaugs, primink jai kas buvo jos meile biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 25 lapkričio 2010 - 13:27
Taip...gruodzio 20 d. meet'o nebus, jei Dzimute negali schmoll.gif biggrin.gif

Siulom kita data mirksiukas.gif
Pvz. 2010-12-21 (antradienis) kaip si? g.gif
2010-12-16 ( ketvirtadienis) o si? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 25 lapkričio 2010 - 13:28
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 25, 13:27)
Taip...gruodzio 20 d. meet'o nebus, jei Dzimute negali schmoll.gif  biggrin.gif

As uz 2010-12-16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 25, 14:27)

Man abi įmanomos, jei tik neisim drinks_cheers.gif nieko pakelnot po egzų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 25, 13:27)

Man tai bet kada tinka, nes mano vaiku kaledines sventes per pietus, vakarai laisvi, jei vyra ispesiu ir jis pirmas nesusiorganizuos, bet galop turiu cia mama, sese... surinksiu vaikus ir joms nuvesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 25, 13:28)
As uz  2010-12-16  smile.gif

mano brolio ir seses gimtadienis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tinka abi datos, bet man fainiau būtų kokį penktadienį biggrin.gif nes šeštadieniais į darbą nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 25, 13:39)
mano brolio ir seses gimtadienis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Geras, dvynukai gal? bigsmile.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 25, 13:40)
Man tinka abi datos, bet man fainiau būtų kokį penktadienį biggrin.gif nes šeštadieniais į darbą nereikia biggrin.gif

Nu ir as apie ta pati... biggrin.gif bet dzin, visaip gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 25, 13:44)
Geras, dvynukai gal? bigsmile.gif

nea, ne dvynukai laugh.gif broliui 25, sesei 20 laugh.gif
Atsakyti