Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga (40)

QUOTE(egliosha @ 2010 11 25, 13:47)
nea, ne dvynukai laugh.gif broliui 25, sesei 20 laugh.gif

Tai ko tu cia dabar kita data pasirinkai gimti, o ne gruodzio 16 a??? doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 25, 13:50)
Tai ko tu cia dabar kita data pasirinkai gimti, o ne gruodzio 16 a???  doh.gif  tongue.gif

nu as pernesiotuke buvau laugh.gif irgi tuo maciu metu turejau gimt, bet svenciu sausio antra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 25, 14:51)
nu as pernesiotuke buvau laugh.gif irgi tuo maciu metu turejau gimt, bet svenciu sausio antra biggrin.gif

Eik sau...retai sutinku ta pacia diena gimusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 25, 13:57)
Eik sau...retai sutinku ta pacia diena gimusiu biggrin.gif

nezinau kaip taip pavyko tevas laugh.gif bet butu bankrotas ta diena jei trys gimtadieniai doh.gif lotuliukas.gif
mano gimtinej klasej buvom trise toj pacioj ligoninej ta pacia diena gime laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 25, 13:59)
nezinau kaip taip pavyko tevas laugh.gif bet butu bankrotas ta diena jei trys gimtadieniai doh.gif  lotuliukas.gif
mano gimtinej klasej buvom trise toj pacioj ligoninej ta pacia diena gime laugh.gif

na tai ryškiai geras toosas buvo pries devynis mėnesius jaunimėliui, kad po to visos panos tą pačią dieną gimdė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 25, 15:08)
na tai ryškiai geras toosas buvo pries devynis mėnesius jaunimėliui, kad po to visos panos tą pačią dieną gimdė...  biggrin.gif

Tai jau tikrai tosas reiškia buwo user posted image
Atsakyti
100 monkeys in Baton Rouge 23.11.2010

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia video

http://www.youtube.c...h?v=yylwvyDaCcY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 25 lapkričio 2010 - 14:29
Labukas 4u.gif
QUOTE(Militukas @ 2010 11 25, 09:32)
Labas is ryto visom  4u.gif . Blyn pasigavau virusa nuo vyro bash.gif sloga iki keliu, prakalbeti negaliu, rekti ir negaliu dukrai dziaugsmo mama balso pakelti negali

Laikykis ir nepasiduok ligoms schmoll.gif Va joms nono.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 25, 10:36)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Na ką, jau nuotaika geresnė biggrin.gif Vistik rytas už vakarą linksmesnis yahoo.gif

QUOTE(Dixieinesa @ 2010 11 25, 12:04)
Sveikos  4u.gif
jau turbūt pamiršot mane  blush2.gif bandžiau gydytis,bet supratau kad kvaila gydytis būnant nepagydomoje stadijoje, tai nusprendžiau grįžtį į ligonės lovą 

Nepamiršom 4u.gif taip ir žinojom, kad ilgai neištversi bigsmile.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 25, 13:09)

Kristen šitoj man jau tokia miela... wub.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 25, 13:36)
tesiam...
Daiva 
user posted image

Visos fotkės nerealios, bet jau Daivai ypatinga... wub.gif
Atsakyti
aaaaaahahahaha, kas netingi paziurekit fotki kokia foto pasidariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nebuvau savaitėlę, o Jūs jau tiek daug priplepėjot lotuliukas.gif na ir tempai thumbup.gif

Šią savaitę pabaigiau skaityti "Brėkštanti aušra" ir pažiūrėjau "Jaunatis" thumbup.gif

Šis filmas patiko labiau už pirmąjį (Saulėlydį) smile.gif
O vat knyga tai nežinau - kažkaip visko per daug toje paskutinėje dalyje...
Na, bet pabaiga graži wub.gif

Tikiuosi, visos sveikos (oras tikrai nekoks, brrr...) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 25 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(egliosha @ 2010 11 25, 16:22)
aaaaaahahahaha, kas netingi paziurekit fotki kokia foto pasidariau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jetau.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai dar vienos reikia ....su Dzeikobu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 25 lapkričio 2010 - 15:32
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 25, 15:27)
Jetau.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai dar vienos reikia ....su Dzeikobu mirksiukas.gif  4u.gif

kad nera... blyn... ale vis tiek prikolas laugh.gif
Atsakyti