Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 14:54)
Viktoriuk, brauk mane is sarasu, nutraukem stimuliacijas sad.gif Ruosiuos sausi LP+histero

Kaip gaila mergyt sad.gif((((
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 17:54)
Viktoriuk, brauk mane is sarasu, nutraukem stimuliacijas sad.gif Ruosiuos sausi LP+histero

Isivazduoju kad liudna, bet viskas gi vardan gero tikslo 4u.gif O kodel taip buvo nuspresta, kas atsitiko ?

O as siandien buvau pas U., atsake i visus mano klausimus, sake turesit jus tu vaiku ax.gif Siek tiek lengviau pasidare. Nuejau visa ale stipri kaip briedis, bet kai pradejau sneket, tai ir pradrebinau lupa visa laika tongue.gif Bet nieko, supratau, kad man nereikia daryti is nieko tragedijos, nes jos nera, griebsim snaigutes kai tik ateis normalios mmm.Tures jos ne tik prilipt, bet ir toliau gyvent, niekur nesides ax.gif , cia as taip nusprendziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 07, 18:27)
Isivazduoju kad liudna, bet viskas gi vardan gero tikslo  4u.gif  O kodel taip buvo nuspresta, kas atsitiko ?

pas mane uzake kiausintakiai, po LP juos atidare, bet jie vel uzako ir tai galejo but rezultatas to, kad per IVF "isplove" isodintus embrioniukus..., dabar stimuliacijos metu vel pradejo matytis skysciai, tai nusprendem nutraukt stimuliacija ir daryti LP, kad atidaryti kaiusintakius arba juos salinti... Vat dabar esu apsisprendimo laikotarpyje: salinti juos ar ne... g.gif
Atsakyti
Atiloja,gaila,kad taip...
O uzspausti kaip nors neiseina ju?Butinai tik salinti?

Man kazkada,po eilinio negimdinio,siule salinti likusi kiausintaki.Visa laime nepasirasiau,po 3 menesiu pastojau naturaliai ir vietoj.Aisku,leliukas su blogom chromosomom buvo kaip paaiskejo,bet ne tame esme.Esme,kad pasalinus kiausintakius visam laikui uzversi duris naturaliam stebuklui.O ju buna...
Nors vel gi,jei tai mazina ivf sekmes sansus tai kaip ir vertetu,tik pasisekes ivf kaip ir naturalus stebuklelis nei vienai nepazadetas.As tikriausiai nesalinciau.Ta visada galima suspeti,o va atgal nesudesi.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 07, 18:49)
Atiloja,gaila,kad taip...
O uzspausti kaip nors neiseina ju?Butinai tik salinti?

Man kazkada,po eilinio negimdinio,siule salinti likusi kiausintaki.Visa laime nepasirasiau,po 3 menesiu pastojau naturaliai ir vietoj.Aisku,leliukas su blogom chromosomom buvo kaip paaiskejo,bet ne tame esme.Esme,kad pasalinus kiausintakius visam laikui uzversi duris naturaliam stebuklui.O ju buna...
Nors vel gi,jei tai mazina ivf sekmes sansus tai kaip ir vertetu,tik pasisekes ivf kaip ir naturalus stebuklelis nei vienai nepazadetas.As tikriausiai nesalinciau.Ta visada galima suspeti,o va atgal nesudesi.

kiek as zinau, tai tas uzspaudimas, tai yra "uzrisimas", kuris paskui jau "nebeatrisamas" (cia buitiskai paaiskinau).
As jau dvi LP turejau del kiausintakiu atverimo (paskutine si rugpjuti ir jau uzako doh.gif ), dabar bus trecia, pries kuria reikia nuspresti, ka su jais daryt... neturiu jegu galvot..., dar laiko truputi yra, gal sprendimas pats ateis..., bet liudna tai ziauriai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 06, 19:51)
Ai dar atsiminiau, o crinone dar vartoji?

Sveika, taip, aš naudoju, po vieną vnt. vakare. Šeštad. gyd pasakys, ar tęsti ar ne. Praeitą kartą sakė, kad , jei viskas bus gerai, jau nebereikės...
Twiny, ačiū tau už linkjimą. Taip, labai noriu išgristi šeštad jau du širdukus wub.gif
O kelinta jums dabar savaitė?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 15:38)
pas mane uzake kiausintakiai, po LP juos atidare, bet jie vel uzako ir tai galejo but rezultatas to, kad per IVF "isplove" isodintus embrioniukus..., dabar stimuliacijos metu vel pradejo matytis skysciai, tai nusprendem nutraukt stimuliacija ir daryti LP, kad atidaryti kaiusintakius arba juos salinti... Vat dabar esu apsisprendimo laikotarpyje: salinti juos ar ne...  g.gif

Oi mergyt nepatarciau salinti,juk kaip keberiokst sake stebuklu buna..o jeigu pasalinsi tai tada jau viskas schmoll.gif O ka gyd siulo? ka isvis pataria daryti? juk genekologe moteris galetu is moteriskos puses patarti ir paaiskinti visas geras ir blogas puses pasalinimo,na tada jau beliks tik tau spresti..neliudek pupa,dar viskas susitvarkys pamatysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2010 12 06, 21:12)
    Viskas bus gerai juk kitaip ir negali buti  mirksiukas.gif  ir nestresuok pirma laiko, visas blogas mintis vyk kuo toliau. Aisku man dabar lengva patarinet, bet turbut uz dvieju savaiciu pati stresuosiu taip kaip tu doh.gif

Bet juk smagu ,kad galim viena kita palaikyti,pasiguosti thumbup.gif,nes vis tik vyrai juk nera tokie stiprus atlaikyti visas musu nuotaiku kaitas mirksiukas.gif

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 06, 21:25)
man po isodinimo 10 diena ir sake padaryt HCG. taigi, eik drasiai! viskas bus gerai!!  thumbup.gif  lauksim dideliu skaiciuku...  thumbup.gif

Tikiuosi ax.gif

QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 16:54)

Labai gaila,bet sakoma,nera to blogo,kas neiseitu i gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 07 gruodžio 2010 - 19:33
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 07, 20:30)
Oi mergyt nepatarciau salinti,juk kaip keberiokst sake stebuklu buna..o jeigu pasalinsi tai tada jau viskas  schmoll.gif  O ka gyd siulo? ka isvis pataria daryti? juk genekologe moteris galetu is moteriskos puses patarti ir paaiskinti visas geras ir blogas puses pasalinimo,na tada jau beliks tik tau spresti..neliudek pupa,dar viskas susitvarkys pamatysi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ikisiu ir as savo trigrasi sicia su tais kiausintakiais.Bet cia tik mano asmenine nuomone.Kur siuo atveju didesnis stebuklas ? psalinus kiausintakius o kartu ir problema, daug daugiau sansu sekmingas IVF ar su kelis kartus rekonstruotais kiausintakiais ir padidinta tikimybe nesulaukti sekmingo IVF ? Nes jeigu bandyt stebukla su ne kazin kokiais kiausintakiais, kuriuose pastoviai kaupiasi tas skystis, tai gal tada nedeti pastangu, pinigu ir sveikatos i IVF ir laukt gal but atsitiksiancio natur vaikelio ? Nezinau ar siuo atveju galima padaryti, kad ir avis sveika butu ir vilkas sotus g.gif Zinau, kad galetu man daug kas papriestaraut,bet as tai uzduociau sau tokius klausimus pries priimant bet koki sprendima.....Sekmes bet kuriuo atveju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 07 gruodžio 2010 - 21:11
QUOTE(sniege555 @ 2010 12 07, 19:51)
Sveika, taip, aš naudoju, po vieną vnt. vakare. Šeštad. gyd pasakys, ar tęsti ar ne. Praeitą kartą sakė, kad , jei viskas bus gerai, jau nebereikės...
Twiny, ačiū tau už linkjimą. Taip, labai noriu išgristi šeštad jau du širdukus  wub.gif
O kelinta jums dabar savaitė?

Sveikute 4u.gif
Aciu uz atsakymus 4u.gif Linkiu isgirsti abi sirdeles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 17:54)

Na labai liūdna girdėti tokias tavo naujienas 4u.gif Bet gal tavo lėliukui ateiti ne šie, o kiti metai paskirti? Linkiu tau stiprybės priimant sprendimą 4u.gif
O aš šiandien buvau pas gyd, galvojau, kad mane pravis lotuliukas.gif Jau taip pozityviai nusiteikiau, jau sėdėjau išsišiepus, nes gi nusiteikiau, kad viskas bus gerai. O gyd kai įsispoksojo į echoskopą, atsibodo net gulėt, sakau "ko taip ilgai žiūrit, viskas gi gerai", tai kažką murmėjo, vieną žodį "endometrium" išgirdau doh.gif Paskui pradėjo vartyt kortelę, paskui vėl žiūrėt. O tada sako - einu atnešiu vaistukus ir suleisiu doh.gif
Mergaitės, kas tas "endometrium", kas su juo būna? Bandžiau suformuluot klausimų, bet kai nelabai supratau apie ką pati kalbu, tai sunkiai sekės. Kažkaip sakė, norėjau pažiūrėt, bet su juo vistiek nieko negalima daryti. Tai ko žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 07, 23:24)
Mergaitės, kas tas "endometrium", kas su juo būna? Bandžiau suformuluot klausimų, bet kai nelabai supratau apie ką pati kalbu, tai sunkiai sekės. Kažkaip sakė, norėjau pažiūrėt, bet su juo vistiek nieko negalima daryti. Tai ko žiūrėt?

Endometriumas yra gimdos gleivine. Ir visko gali but su ja: per plona, per stora, nelygi ir pan. Keista, kad nepakomentavo.
Atsakyti