Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginos

QUOTE(Iride @ 2010 12 07, 23:37)
Endometriumas yra gimdos gleivine. Ir visko gali but su ja: per plona, per stora, nelygi ir pan. Keista, kad nepakomentavo.

Jis matomai komentavo, bet kažkodėl nu nieko nesupratau, gal visas kalbas baigiu nuo hormonų pamiršt doh.gif O kai nesupranti, tai neiškyla ir klausimų. Bet leido startuoti, tai gal viskas gerai, norėjo įsitikint matyt. O ką daryti su gleivine jei ji na kokia nors netokia? Kai plona, tai žinau skiria vaistus auginti, o jei pav nelygi? Kas tada?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 07, 23:55)
Jis matomai komentavo, bet kažkodėl nu nieko nesupratau, gal visas kalbas baigiu nuo hormonų pamiršt doh.gif O kai nesupranti, tai neiškyla ir klausimų. Bet leido startuoti, tai gal viskas gerai, norėjo įsitikint matyt. O ką daryti su gleivine jei ji na kokia nors netokia? Kai plona, tai žinau skiria vaistus auginti, o jei pav nelygi? Kas tada?

Baik nerimauti..., leido startuot ir dziaukis mirksiukas.gif Sekmes dideliausios 4u.gif

Dekui mergaites uz mintis ir palaikymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 08 gruodžio 2010 - 09:37
QUOTE(egk @ 2010 12 07, 23:55)

jeigu leido startuoti vadinasi viskas pas tave gerai thumbup.gif Jei butu kas negerai nemanau, kad butu leides vaistus. Pas mane gleivinė buvo netinkama ir jis labai norejo embrionus ikelti kita cikla. O apie gleivine komentavo taip: nei per stora nei per plona, vaistai nepades tiesiog netinkama vystymuisi. Gal ne tas ciklas paprasciausiai sake buna moterims ir taip. O gal nuo vaistu ? Nelabai jis galejo pasakyti kad atsitiko, kad suprastejo. Bet is 11 liko tik 1 ir tai ne puikus tik 6 ląstelių tai jį man vistiek ikele ir sake vistiek tikekites, o gal pavyks smile.gif
Atsakyti
as va katik gryzau is patikrinimo, tai gavau tokias naujienas kad pasmane ten baisiai daug tu kiausineliu prisiveise ir penktadieni juos jau ims, bet jeigu ir toliau sitaip organizmas skatinsis tai teks palaukti vieno menesiniu ciklo kad galetu man juos apvaisintus atgal sudeti verysad.gif jezus tai as nevaisinga tai perdaug vaisinga doh.gif gal kam dar taip buvo?
Atsakyti
Beta1 neabejoju, kad antras kartas tau tikrai bus sekmingas mirksiukas.gif Sekmytes tau! 4u.gif

Mergaites, o as turiu klausima:kokia yra gonalio 900 kaina latvijoj ir ar parduoda ten ji su lietuvisku receptu?
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2010 12 08, 12:32)
Beta1 neabejoju, kad antras kartas tau tikrai bus sekmingas mirksiukas.gif Sekmytes tau! 4u.gif

Mergaites, o as turiu klausima:kokia yra gonalio 900 kaina latvijoj ir ar parduoda ten ji su lietuvisku receptu?

Embrions klinikoje tai 200 latu gonal 900 mirksiukas.gif Bet ar jie parduoda ne savo pacientams tai nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 12 08, 12:14)
as va katik gryzau is patikrinimo, tai gavau tokias naujienas kad pasmane ten baisiai daug tu kiausineliu prisiveise ir penktadieni juos jau ims, bet jeigu ir toliau sitaip organizmas skatinsis tai teks palaukti vieno menesiniu ciklo kad galetu man juos apvaisintus atgal sudeti verysad.gif  jezus tai as nevaisinga tai perdaug vaisinga doh.gif   gal kam dar taip buvo?

Ot visli moteriske biggrin.gif Tikrai taip yra buve ir tu nesi vienintele smile.gif Bet labai nenusimink, jeigu ir kita cikla sudes tau juos.Kartais nezinai kur ta sekme slypi.Juk viskas daroma tam, kad butu lauktas rezultatas, net jei ne viskas einasi kaip is vadovelio mirksiukas.gif Svarbu, kad puikiai apsivaisintu !

Mykolina, kaip tavo dieneles eina ? Kada tavo pasimatymas nusimato ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 08 gruodžio 2010 - 12:43
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 13:42)
Ot visli moteriske  biggrin.gif Tikrai taip yra buve ir tu nesi vienintele smile.gif Bet labai nenusimink, jeigu ir kita cikla sudes tau juos.Kartais nezinai kur ta sekme slypi.Juk viskas daroma tam, kad butu lauktas rezultatas, net jei ne viskas einasi kaip is vadovelio  mirksiukas.gif  Svarbu, kad puikiai apsivaisintu !

Mykolina, kaip tavo dieneles eina ? Kada tavo pasimatymas nusimato ?

Sveika,
Aciu kad teiraujiesi wub.gif Eina man tos dienels is leto, sestadieni vaziuosiu apziurai, labai laukiu, neramu ar viskas gerai cool.gif
O kaip tu, tau viskas savaime issivale ar dare kokia procedura blush2.gif Laikykis, smagu, kad ziuri i prieki, snaigutes pasiliks sekmingai pas tave visiems 9 menesiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 12 08, 13:48)
Sveika,
Aciu kad teiraujiesi  wub.gif Eina man tos dienels is leto, sestadieni vaziuosiu apziurai, labai laukiu, neramu ar viskas gerai  cool.gif
O kaip tu, tau viskas savaime issivale ar dare kokia procedura  blush2.gif Laikykis, smagu, kad ziuri i prieki, snaigutes pasiliks sekmingai pas tave visiems 9 menesiams  wub.gif

Suprantu tavo nerima, bet pamatysi kaip palengves ir atsipusi kai pamatysi, kad viskas tvarkoj, net neabejok tuo mirksiukas.gif
Nu o as jau toliau ziuriu.Labai padejo U pasakyti zodziai, kad tai nera nei nelaime, nei tragedija, o tiesiog nemalonumas.Aisku, brangiai kainuojantis, bet tas pats galejo nutikti ir naturaliai pastojus.Kazkaip tikiu, kad su snaigutem pasiseks, juk dar dvi grazuoles blastocistos liko wub.gif Be to, pilna geru pavyzdziu po tokiu atveju.Proceduru niekas man nedarys jokiu, nera reikalo.Bet ir pati jauciu, kad ant dienu pramus jau normaliai, o tada jau dienas skaiciuosiu iki kito ciklo ir vel i trasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 13:56)
Suprantu tavo nerima, bet pamatysi kaip palengves ir atsipusi kai pamatysi, kad viskas tvarkoj, net neabejok tuo  mirksiukas.gif
Nu o as jau toliau ziuriu.Labai padejo U pasakyti zodziai, kad tai nera nei nelaime, nei tragedija, o tiesiog nemalonumas.Aisku, brangiai kainuojantis, bet tas pats galejo nutikti ir naturaliai pastojus.Kazkaip tikiu, kad su snaigutem pasiseks, juk dar dvi grazuoles blastocistos liko  wub.gif  Be to, pilna geru pavyzdziu po tokiu atveju.Proceduru niekas man nedarys jokiu, nera reikalo.Bet ir pati jauciu, kad ant dienu pramus jau normaliai, o tada jau dienas skaiciuosiu iki kito ciklo ir vel i trasa smile.gif

Tai gerai kad optimistiskai nusiteikei, taip ir toliau thumbup.gif Gerai tikrai, kai zinai kad turi dar 2 grazuolytes 4u.gif Man tai nelieka ka saldyti, nei anakart nei sikart. Ir kodel nustoja paskutine diena dalintis dauguma taip ir neaisku g.gif
Tai sekmes tau ir optimizmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 08, 10:36)
Baik nerimauti..., leido startuot ir dziaukis  mirksiukas.gif Sekmes dideliausios  4u.gif

drinks_cheers.gif šį kartą labai stengiuosi galvoti tik POZITYVIAI

QUOTE(Tiffani @ 2010 12 08, 11:14)
jeigu leido startuoti vadinasi viskas pas tave gerai  thumbup.gif  Jei butu kas negerai nemanau, kad butu leides vaistus. Pas mane gleivinė buvo netinkama ir jis labai norejo embrionus ikelti kita cikla. O apie gleivine komentavo taip: nei per stora nei per plona, vaistai nepades tiesiog netinkama vystymuisi. Gal ne tas ciklas paprasciausiai sake buna moterims ir taip. O gal nuo vaistu ? Nelabai jis galejo pasakyti kad atsitiko, kad suprastejo. Bet is 11 liko tik 1 ir tai ne puikus tik 6 ląstelių tai jį man vistiek ikele ir sake vistiek tikekites, o gal pavyks smile.gif

4u.gif
Tiffani, bet stebuklų gi būna, o dar kaip tik Kalėdos. Labai linkiu, kad tau tas stebuklas ir įvyktų 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 13:56)
Suprantu tavo nerima, bet pamatysi kaip palengves ir atsipusi kai pamatysi, kad viskas tvarkoj, net neabejok tuo  mirksiukas.gif
Nu o as jau toliau ziuriu.Labai padejo U pasakyti zodziai, kad tai nera nei nelaime, nei tragedija, o tiesiog nemalonumas.Aisku, brangiai kainuojantis, bet tas pats galejo nutikti ir naturaliai pastojus.Kazkaip tikiu, kad su snaigutem pasiseks, juk dar dvi grazuoles blastocistos liko  wub.gif  Be to, pilna geru pavyzdziu po tokiu atveju.Proceduru niekas man nedarys jokiu, nera reikalo.Bet ir pati jauciu, kad ant dienu pramus jau normaliai, o tada jau dienas skaiciuosiu iki kito ciklo ir vel i trasa smile.gif

Tu tikra šaunuolė 4u.gif Apie U visokių nuomonių būna, bet man ji irgi yra labai padėjusi kai gimė mano sūnelis. Džiugu, kad radai savo gydytoją 4u.gif

Mykolina, labai lauksim tavęs šeštadienį. Man net mintis nekyla kad gali būti kas negerai thumbup.gif

emiliuxas, sėkmės, vistiek viskas bus gerai, DAUG yra geriau nei mažai 4u.gif

jolantulia, matau skaitinėji, kaip nuotaikos? Kaip vyksta pasiruošimas startui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 08 gruodžio 2010 - 13:18
Sveikos,

Aš ir linkiu Tiffani Kalėdinių stebuklų, Beta1 sulaukt greitai naujo starto, o ir visoms kitoms gero nusteikimo ir nepasidavimo.
Pirmadienį man jau įdėjo 3 žirniukus (ar taškiukus, ar burbuliukus, nžn wink.gif ), bet gal dar užaugs bent viena balstocista ir ją dar pridės.
Bet galvoju, kaip Jūs susitvarkot su visais tais dalykais... Man pilvas buvo taip išsipūtęs, kad manau kolegės jau seniai užrašė į dekretines, kas vis dėlto nelabai smagu sad.gif nes aš juk nieko nežinau, kaip bus sad.gif Bandau visaip save saugot, bet va vienas mažas ginčas su vyru ir jau man atrodo kad mano žirniukai pabėgs nuo mūsų sad.gif Nebežinau dabar, ar kavos tikrai geriau negert, ar nieko tokio, šiandien išgėriau net lašą alkoholio, nes buvo kolegės gimtadienis ir nenorėjau dar visko skatinti... O dar tas niekam nieko nesakymas tai irgi pribaigia - nebetelpu savy. Tad va ir surašaiu čia viską smile.gif Tikiuosi nesupyksit.
Atsakyti