QUOTE(Atiloja @ 2010 12 08, 10:36)
Baik nerimauti..., leido startuot ir dziaukis

Sekmes dideliausios

šį kartą labai stengiuosi galvoti tik POZITYVIAI
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 08, 11:14)
jeigu leido startuoti vadinasi viskas pas tave gerai

Jei butu kas negerai nemanau, kad butu leides vaistus. Pas mane gleivinė buvo netinkama ir jis labai norejo embrionus ikelti kita cikla. O apie gleivine komentavo taip: nei per stora nei per plona, vaistai nepades tiesiog netinkama vystymuisi. Gal ne tas ciklas paprasciausiai sake buna moterims ir taip. O gal nuo vaistu ? Nelabai jis galejo pasakyti kad atsitiko, kad suprastejo. Bet is 11 liko tik 1 ir tai ne puikus tik 6 ląstelių tai jį man vistiek ikele ir sake vistiek tikekites, o gal pavyks
Tiffani, bet stebuklų gi būna, o dar kaip tik Kalėdos. Labai linkiu, kad tau tas stebuklas ir įvyktų
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 08, 13:56)
Suprantu tavo nerima, bet pamatysi kaip palengves ir atsipusi kai pamatysi, kad viskas tvarkoj, net neabejok tuo
Nu o as jau toliau ziuriu.Labai padejo U pasakyti zodziai, kad tai nera nei nelaime, nei tragedija, o tiesiog nemalonumas.Aisku, brangiai kainuojantis, bet tas pats galejo nutikti ir naturaliai pastojus.Kazkaip tikiu, kad su snaigutem pasiseks, juk dar dvi grazuoles blastocistos liko

Be to, pilna geru pavyzdziu po tokiu atveju.Proceduru niekas man nedarys jokiu, nera reikalo.Bet ir pati jauciu, kad ant dienu pramus jau normaliai, o tada jau dienas skaiciuosiu iki kito ciklo ir vel i trasa
Tu tikra šaunuolė

Apie U visokių nuomonių būna, bet man ji irgi yra labai padėjusi kai gimė mano sūnelis. Džiugu, kad radai savo gydytoją
Mykolina, labai lauksim tavęs šeštadienį. Man net mintis nekyla kad gali būti kas negerai
emiliuxas, sėkmės, vistiek viskas bus gerai, DAUG yra geriau nei mažai
jolantulia, matau skaitinėji, kaip nuotaikos? Kaip vyksta pasiruošimas startui?