Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*DJD* @ 2010 11 29, 22:34)
o cia jums virusiuka

griebiu - jis man dabar labai praverstu blush2.gif

QUOTE(tercija @ 2010 11 30, 02:38)

varai pas gine - padaro echo ir viskas aisku bus smile.gif mes cia tikrai vien pagal BT negalim nieko pasakyti 4u.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 11 30, 06:01)
Sveikutės  4u.gif kartais gali ir nėštukei būti mm, pasidaryk HCG arba nulėk pas ginę ir išsiaiškinsi  mirksiukas.gif

HCG jei pasidarys - reiks po keliu dienu vel ji kartoti - kad ziureti tendencija ar krenta ar kyla. taip kad as pasilieku prie tos nuomones kad ginekologa aplankyt reikia smile.gif

labas rytas 4u.gif
as jau matyt po jos didenybes O. Si menesi pasidarbavom blush2.gif dar siandien uztvirtinimas bus smile.gif ir tada laukimas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif nu as kaip varineju per viena padala taip ir varineju doh.gif Vakar ND atlikom, ziuresim kas cia gausis nes siandien jau trecia diena kaip itartinas gleives matau (geraja prasme) blush2.gif

QUOTE(tercija @ 2010 11 30, 03:38)

Tu kartais pas gine nenoretumei i kabineta uzsukti? g.gif man jei butu tokie bajeriai tai iskart lekciau pas gine unsure.gif ir dar vienas dalykas, zinant jog laukiesi ir prisilakti kaip tu rasai... schmoll.gif doh.gif va cia tai jau man nesuderinami dalykai schmoll.gif atleisk uz morala, bet issakiau savo nuomone blush2.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 11 30, 08:19)
Sveikutes.
o as siandien pakritau ir gan smarkiai ir tai manau, butu maziau, nes kuno temperatura (matuota pazasty ) buvo 36,9 o BT 36,8  verysad.gif

sakyciau drauge laiku ir vietoje tas pakritimas thumbup.gif laukiam rezultatu.

QUOTE(angel08 @ 2010 11 30, 08:57)
prisiduodu ir  as ,kazi mano termometras neuzstrigo biggrin.gif

thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 11 30, 09:45)
Mergaites.
o Jums buvo , kad BT zemesne uz temperatura pazasty?
verysad.gif

nu kazkaip kai BT matuoju, pazasty tempo nematuoju, nebent jau jausciausi temperaturos turinti tai va tada, bet dazniausiai kai taip jauciuosi, buna normali temperatura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 30 lapkričio 2010 - 09:36
Panos iskilo man dar vienas klausimelis: kodel kartais FF piesia melyna rutuliuka, o kartais balta? rodos ir kiekviena diena matuoju BT, bet niekaip neikertu schmoll.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas

ssandra 4u.gif

ziuokute baltas buna jei yra paklaida laike , ar blogai miegojai zymies , tada zymi kad netiksli bt

tercija nu as tai lekciau pas gine tiesiu taikymu

angel ilgam ten uzstrik 4u.gif

lullaby vainsingu nd 4u.gif ir grazios pabaigos

o as dar nesulaukiu mm doh.gif doh.gif atsibodo , bet as nesuprantu mergaites atsakykit egg varo antra diena ,siandien 37 cd ar negali but kad echo kai dare nesimate folikulo ? g.gif nes anot anovuliacinis ciklas pasake
Atsakyti

o as dar nesulaukiu mm doh.gif doh.gif atsibodo , bet as nesuprantu mergaites atsakykit egg varo antra diena ,siandien 37 cd ar negali but kad echo kai dare nesimate folikulo ? g.gif nes anot anovuliacinis ciklas pasake

o NT nebandei darytis?
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 11 30, 08:19)
Sveikutes.
o as siandien pakritau ir gan smarkiai ir tai manau, butu maziau, nes kuno temperatura (matuota pazasty ) buvo 36,9 o BT 36,8  verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/39778

vskas laiku ir vietoj, dar per anksi streuoji ir tas negerai mirksiukas.gif
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 30, 10:39)
Panos iskilo man dar vienas klausimelis: kodel kartais FF piesia melyna rutuliuka, o kartais balta? rodos ir kiekviena diena matuoju BT, bet niekaip neikertu  schmoll.gif  g.gif  bigsmile.gif

matyt kazkas ya kas neatitinka, gal per ddelis laiko skirtumas kai matuji, na ne tuo paciu metu matuoji, gal tikrai prastai iegojai

FilMar, BT yra zemiausia kuno temperatura. Taip ji gali buti zemesne nei pazasty mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Riberte, jei anovuliacinis, tai gali but, kaduzsivelins mm, pabandyk dar NT pasidaryt, o gal rolleyes.gif

Labas rytas, naoas irgi zemyn kritau lotuliukas.gif lauke atsalo ai ir as kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 30 lapkričio 2010 - 10:16
QUOTE(FilMar @ 2010 11 30, 11:06)
o as dar nesulaukiu mm  doh.gif  doh.gif  atsibodo ,  bet as nesuprantu mergaites atsakykit    egg varo antra diena  ,siandien 37 cd  ar negali but kad  echo kai dare  nesimate folikulo ?  g.gif  nes anot anovuliacinis ciklas pasake

o NT nebandei darytis?

ne nes neverta , jei ciklas be o , ir bt zema
Atsakyti
[
vskas laiku ir vietoj, dar per anksi streuoji ir tas negerai mirksiukas.gif

FilMar, BT yra zemiausia kuno temperatura. Taip ji gali buti zemesne nei pazasty mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
man viena karta FF irgi buvo balta burbuliuka ipasie - nors matavau laiku ir t.t.t.t.
tai istryniau tai diena ir per naujo suvedziau - nupaise pilnaviduri smile.gif tai nurasiau ta i FF smegeneliu sutrikima biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Westi, grazu ziureti i tavo BT. wub.gif 4u.gif

Angel, ten ir lik. mirksiukas.gif 4u.gif

Tercija, reiketu pasirodyti gyd. rolleyes.gif 4u.gif

Ziuokute, man baltus piesia, kai matuota ne tuo paciu laiku. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif griebiu visusiuka wub.gif o as niekur nekylu dar schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif u lyg truputuka kilstelejau 4u.gif ir as snd rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti