Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Žydinti @ 2010 11 30, 13:22)
labai linkiu kad BT taip ir toliau žygiuotų smile.gif gražus grafikėlis

o man tai jau nuojauta prabudo, kad nieko nebus iš šio ciklo, nes pms visu gražumu reiškiasi ir išskyros tokios prieš mm kaip būna...

Bet BT laikosi, tai reik tiketi mirksiukas.gif
Atsakyti
zinot,kad tureciau dar daugiau uzimtumo(lankau sokiu pamokas vakarais) ir neskaiciuociau tu dienu iki mmm ,tai pradejau vaikscioti pas vyra i sporto sale. fitness4.gif kazi tai nera ;lb blogai, as aisku nepersistengiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 30, 13:30)
zinot,kad tureciau dar daugiau uzimtumo(lankau sokiu pamokas  vakarais)  ir neskaiciuociau tu dienu iki mmm ,tai pradejau vaikscioti pas vyra i sporto sale. fitness4.gif    kazi tai nera ;lb blogai, as aisku nepersistengiu blush2.gif

as manyciau kas su saiku, tai nera kenksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 30, 14:32)
as manyciau kas su saiku, tai nera kenksminga  thumbup.gif

as tik lengvai ,bendrai fizinei formai palaikyti,raumenukus sustiprinti ir pastebejau kad ir nuotaika geresne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 30, 13:37)
as tik lengvai ,bendrai fizinei formai palaikyti,raumenukus sustiprinti ir pastebejau kad ir nuotaika geresne smile.gif

man MV yra parsiuntes presui pratimukus namie daryti po pusvalanduka, bet ilgiau savaites neistempiu, nes vis kasnors sumaiso reikalus, o reikia kiekviena diena daryti, be petrauku tada bus rezultatai doh.gif o ten per tris menesiukus pasigrazini pilvuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 30 lapkričio 2010 - 12:39
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 30, 14:38)
man MV yra parsiuntes presui pratimukus namie daryti po pusvalanduka, bet ilgiau savaites neistempiu, nes vis kasnors sumaiso reikalus, o reikia kiekviena diena daryti, be petrauku tada bus rezultatai  doh.gif o ten per tris menesiukus pasigrazini pilvuka  lotuliukas.gif

sokius lankau ketverius metus ,dar nenusibodo,tikiuosi ir cia nenusibos,be to su vyru ilgiau pabunu
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 30, 12:28)
Bet BT laikosi, tai reik tiketi mirksiukas.gif

man visada laikosi ir pakrenta tik mm dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 30, 13:22)
labai linkiu kad BT taip ir toliau žygiuotų smile.gif gražus grafikėlis

o man tai jau nuojauta prabudo, kad nieko nebus iš šio ciklo, nes pms visu gražumu reiškiasi ir išskyros tokios prieš mm kaip būna...

Na man irgi išskyros pasikeitė, kas visai man nepatinka tai žiūrėsim kaip čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
geros dieneles,mergaiciukes smile.gif as jau pabegu
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 11 29, 16:52)
Sveikos,
Sveikinimai naujom nėštukėm thumbup.gif
Kažką matomai praleidau.. kad grįžai čia unsure.gif

bum jo, deja grizau.. 12 sav persileidau sad.gif vaisius nesivyste nuo 7 sav jau...
o mano BT zemesne, nei kad visada budavo II fazeje.. tai nzn ar cia tik pakito taip nuo persileidimo ar neivyko pilnaverte O
http://www.fertility...com/home/20ea53
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 11 30, 12:45)
bum jo, deja grizau.. 12 sav persileidau sad.gif vaisius nesivyste nuo 7 sav jau...
o mano BT zemesne, nei kad visada budavo II fazeje.. tai nzn ar cia tik pakito taip nuo persileidimo ar neivyko pilnaverte O
http://www.fertility...com/home/20ea53

Užjaučiu verysad.gif
žinau kaip tai skaudu, nes pati praradau savo suneli, bet jam buvo jau net 17 savaiciu....
Bet dabar tikekimes kad viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 30, 11:29)

laikykis mergyt.
mano kumstukai suspausti - o tu spausk kojas wink.gif
Atsakyti