QUOTE(tercija @ 2010 11 30, 03:38)
apsirgau 23 diena tai db kaip ir 7 bet mano ciklas reguliarus 30 dienu, o buna apie vidurį ciklo, tai nemanau, kad dar sergant mm būtu O. Kiek laiko ji laikėsi nž, nes matavau dvi dienas buvo nukritus, td apsirgau, susinervinau ir nusispjoviau į viską. Tada mama mane vis guodė, sako, pasitaiko, kad moterys serga ir būna
O aš ja netikėjau, nes nu nerealu, na, jei truputį sirgčiau tai gal ir patikėčiau, o čia taip normaliai, kaip visada, tai net minties nebuvo, bet dabar pradėjo sugrįžti tie patys požymiai kai buvau
(dar prieš savaitę
) na labiausiai tai nuolatinis pykinimas ir paaštrėjus uoslė, išpradžių neturėjau net minties, bet žiūriu, kad jau dvi dienos mane mutina, tai pamatavau temperatūrą ir žiūriu, kad labai aukšta, td pagalvojau, kad gal temperatūros turiu, bet pažasty 6 ldalim maženė... ai nežinau, svaigstu man rodos, neįtikėtina čia būtų, o kas baisiausia, kad teises išlaikiau ir iš to džiaugsmo prisilakiau žiauriai...

tai pala tu susigaudai ka sakai ar nea? is to pasakymo tavo, suprantu, kad tu jau zinojai jog

ka jus panos i tai pasakytumet? tiktai pasimeciau kaip agurkas krapuose, nes is jos pasakojimo as suprantu, kad ji jau zinojo jog