QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 10, 12:44)
Na,as siandien suzinojau kad man endometrioze 3 stadija.Uz gimdos rado jei teisingai prisimenu 5 zidinukus ir juos pridegino,dar desinej kiausidej cista ispjove gilumine tai ja issiunte i Vilniu ir gausiu atsakyma tik po menesio.
Na gera zinia,kad kiausintakiai praeinami ir abar zadame kuo imanoma greiciau darytis IUI.
Gal gali parašyti datą kada daryta LP, kur ir koks gydytojas operavo ir trumpą aprašymą ką sutvarkė

Įtrauksiu į sąrašėlį jei nieko prieš.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 10, 13:11)
na kad neparase

zinau kad su desine kiiauside tikrai kazka dare
tai iš dešinės pusės kiaušidės tau cistą ir šalino.

Tu gydytojo išrašą pasiskaityk ir matysi kas daryta ir kas rasta
QUOTE(fainulkaaa @ 2011 01 10, 13:37)
Sveikos merginos,
Dar viena naujoke prisijunge prie sio skyrelio
Kito menesio pradzioje man taip pat nusimato LP, tad nutariau prisijungti prie jusu forumo, nes cia galima gauti atsakymus i visus rupimus klausimus
Norejau pasiteirauti, gal kam teko LP darytis pas O. Tamasauska antakalnyje? Idomu butu isgirsti daugiau atsiliepimu.
Taip pat idomu, kada panasiai galima tiketis grizti i darba po operacijos? Ar realu butu po kokiu 4 dienu?
Sveika atvykusi į trijų skylučių klubą

Pažiūrėk šio puslapio pirmame poste yra nuoroda į LP sąrašą, ten Antakalnyje pas Tamašauską ne viena mergina LP darėsi. Tai jei domina atsiliepimai apie patį daktarą, gali merginoms per AŽ klausimukus užduoti. O jei kokie bendri klausimai kankina klausk, bandysim pagelbėti.
Į darbą po operacijos įvairiai. Jei darbas nesėdimas, tai į darbą neskubėk grišti. Kurį laiką pavargsti gerokai greičiau ir šiaip pamaudalioja šen bei ten. Aš po 5 d. bandžiau važiuot padirbėt (mano darbas sėdimas) - tai ištempdavau pusdienį ir paskui varydavau atgal namo ilsėtis. Per kelias savaites plius minus atsistačiau. Kitoms merginoms prireikia daugiau laiko.
QUOTE(Ziiviilee @ 2011 01 10, 14:12)
Sveikutes,dar norejau pasiklausti kiek kainuoja gimdos nuotrauka?Nors apytiksliai.Aciu
Pati gimdos nuotrauka turėtų būti nemokama jei ją darai valstybinėje įstaigoje su siuntimu
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 10, 14:20)
Siandiena suzinojau savo HCG 3,3. Tai sausio 26 d. laukia laparaskopija ir histeroskija, jau bus antroji mano gyvenime. Labai jos bijau, nes per pirmaja laparaskopija pradejus leisti narkoze pradejau dusti, labai bijau vel patirti ta pati jausma
Matau saraseli irgi vedat kaip IUI skyrelis, kam turejau nusiusti savo duomenis, kad buciau itraukta?
Duomenis siųsti man

O juk tavo HCG kažkokius skaičiukus rodo, gal kibimas koks yra? kokios laboratorijos normos, nuo kada užskaito kaip nėštumą? progesteroną dareisi? kuri tau ciklo diena?
Dėl dusimo būtinai pasakyk anesteziologei. Ji žinos, kad gali būti problema gal kitus vaistus parinks ir jau bus pasiruošusi nesklandumams.
Viskas turi būti gerai.
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]