Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(iene @ 2011 01 17, 23:12)
apie dusima pritariu mergaitems kad nuo organizmo priklauso, as nedusau ir greit atsibudau, siektiek gert galejau ir valgyt, aisku jau ir judejau, sunkiai bet sugebejau. smile.gif  O kada mergaites jum sake po LP galima pradeti lytiskai santykiauti 4u.gif ir kada bandyti pastoti? ax.gif

man tai savaite po LP pamate dideli subendusi folikula ir sake tempt vyra i lova per artimiausias 3 dienas blush2.gif tai kazkaip atsargiai mes ir nieko baisaus mirksiukas.gif
bet, deja, tai nepadejo sad.gif tikiuosi, kol kas.. as irgi nedusau, puikiausiai atsibudau, tai buvo mano pirmoji LP, man jau ir pietus liepe valgyt, nors ryte operavo..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Palaikymo komanda. Visos greit suspaudžiam kumščius už neringa0414 4u.gif ir paskui laukiam jos gerų žinių biggrin.gif

Prašymas. Jei galite po LP duomenis sąrašėliui siųskite man AŽ, nes kuri laiką atosotgausiu, bus lengviau atrinkti ir suvesti informaciją. 4u.gif

Tiesa, patikslinu. Kumščius laikom ir už amitą. Jos šiandien irgi laukia trijų skylučių operacija.

Laikykitės merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 19 sausio 2011 - 09:21
Šiandien dienai sąrašėlis atrodo taip: http://www.supermama...?...d=19206&st=
Jei kieno nors duomenis reikia pataisyti, gal galite man į AŽ pakeitimus atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
labukas, mergaites as ir vel pasikartosiu ar niekas nedare pas Kitoviene? cia kovo 8 ligoninej buvusioji. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 01 19, 16:23)
labukas, mergaites as ir vel pasikartosiu ar niekas nedare pas Kitoviene? cia kovo 8 ligoninej buvusioji. aciu.
aš VGN dariausi, bet pas Žiobaką 4u.gif Apie Kitovienę nieko neteko girdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 01 20, 09:12)
aš VGN dariausi, bet pas Žiobaką  4u.gif  Apie Kitovienę nieko neteko girdėti  4u.gif

Tuo metu Rute manau niekas kitas dar LP VGN ir nedarė, bent aš kai buvau pas jį dar konsultacijoj, tai sakė "tik aš operuoju" Matyt naujai atėjusi, pincete neblogi atsiliepimai
Atsakyti
Sveikos,

Prieš kelias dienas dariausi laporoskopija VGN, vsikas atrodo pavyko puikiai, susprogdino cistutes ir pašalino cistą. Bandysim po mėn. pastoti. Tik va, mano palatos kaimynei vos operacija nesibaigė liūdnai sad.gif ji nei iš šio nei iš to operacijos metu nustojo kvėpuoti. Ant kojų sukilo visas personalas. Tai itin retas atvejis, bet va kaip gali paveikti anestezija... Pakartoti nenorėčiau.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 20 sausio 2011 - 12:22
Manau, nereikia bijoti be pagrindo, daug kas atsitinka, nebutinai per LP, o ir kitas operacijas.. Jeigu galvot, kad va kazkas atsitiks, tai ir isikalbet galima.. 4u.gif Jei panikuosim pries LP, tai ka jau kalbet apie gimdyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 20, 14:35)
Manau, nereikia bijoti be pagrindo, daug kas atsitinka, nebutinai per LP, o ir kitas operacijas.. Jeigu galvot, kad va kazkas atsitiks, tai ir isikalbet galima..  4u.gif Jei panikuosim pries LP, tai ka jau kalbet apie gimdyma  doh.gif

Gimdymo metu bent jau esi samoningas, o cia tai kitaip smile.gif as tiesiog nenoreciau to pakartoti, nes kai maciau kas daresi su kita paciente ir kokiam soke gydytojai buvo, tai vos nenumiriau is baimes ir nepadejo net raminamieji.. Bet kaip sakoma, nuo likimo nepabegsi, gydytojai cia nekalti.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 01 20, 12:50)
Gimdymo metu bent jau esi samoningas, o cia tai kitaip smile.gif as tiesiog nenoreciau to pakartoti, nes kai maciau kas daresi su kita paciente ir kokiam soke gydytojai buvo, tai vos nenumiriau is baimes ir nepadejo net raminamieji.. Bet kaip sakoma, nuo likimo nepabegsi, gydytojai cia nekalti.

baisu doh.gif bet tikriausiai visur visko gali pasitaikyti, deja.. paguodzia gal tik tai, kad taip atsitinka, manau, tikrai labai retai.. 4u.gif
Atsakyti
Taip, nuo likimo nepabegsi kaip sakoma wink.gif Svarbiausia, kad gydytojai istrauke ta paciente ir viskas baigesi gerai 4u.gif

lassie dziaugiuos, kad operacija pavyko tau, linkiu pagauti stebukliuka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 01 20, 12:19)
Sveikos,

Prieš kelias dienas dariausi laporoskopija VGN, vsikas atrodo pavyko puikiai, susprogdino cistutes ir pašalino cistą. Bandysim po mėn. pastoti. Tik va, mano palatos kaimynei vos operacija nesibaigė liūdnai sad.gif ji nei iš šio nei iš to operacijos metu nustojo kvėpuoti. Ant kojų sukilo visas personalas. Tai itin retas atvejis, bet va kaip gali paveikti anestezija... Pakartoti nenorėčiau..  schmoll.gif

Aciu dievui, kad personalas sitaip sureagavo ir sugebejo isgelbeti thumbup.gif
Atsakyti