Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 15, 15:23)
O kokia mirties priezastis? Uzdusimas? Ar buvo informavusi anestezologa? Ir kur buvo atlikta laparaskopija?

priezastis ta kad uzduso,nes nesuziurejo kad truksta deguonies. taip ,buvo informuota anestezologe kad sunkiai pabunda ,nes kaune jau p 2 lyg lap vos atpaipaliojo ja. bet ji nusprende kad dar viena karta pabando ir jei nepasiseks tai tiek to ,tai va kaip baigesi to isvajoto angelelio laukimas
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 15, 13:30)
priezastis ta kad uzduso,nes nesuziurejo  kad truksta deguonies. taip ,buvo informuota anestezologe kad sunkiai pabunda ,nes kaune jau p 2 lyg lap vos atpaipaliojo ja. bet ji nusprende kad dar viena karta pabando ir jei nepasiseks tai tiek to ,tai va kaip baigesi to isvajoto angelelio laukimas

Siaubas blink.gif Bet kaip jie taip neziuri unsure.gif O kokioje ligonineja ja operavo? Gal cia tu kalbi apie ta pacia mergaite, kuri SM dalyvaudavo ir apie ja rode per televizija?
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 15, 15:25)
Siaubas  blink.gif  Bet kaip jie taip neziuri  unsure.gif  O kokioje ligonineja ja operavo? Gal cia tu kalbi apie ta pacia mergaite, kuri SM dalyvaudavo ir apie ja rode per televizija?

labas smile.gif laparaskopija dariausi Kaune Krikscioniskoje ligonineje pas gyd.Vanaga.nuostabus gydytojas,super paslaugus personalas.Mano operacija si buvo jau antra pirma dariausi panevezyje nesekmingai todel galiu palyginti.Jei kada vel prireiktu tai 100 procentu tik pasitikeciau gydytoju Vanagu.
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 15, 16:25)
Siaubas  blink.gif  Bet kaip jie taip neziuri  unsure.gif  O kokioje ligonineja ja operavo? Gal cia tu kalbi apie ta pacia mergaite, kuri SM dalyvaudavo ir apie ja rode per televizija?

taip ,ta pati
Atsakyti
Ziurejau ta laida, ir verkiu, ziauriai gaila jos ir gaila vyro sad.gif Kazin kaip vyras ar atsigauna po nektekties? sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisigasdinkim dabar ir visai nei viena nesioperuos. Ir taip užtenka tos baimės, kad LP reikia daryti. 4u.gif
Merginos, negalima visko susiūti ant vieno kurpaliaus. Vienos dūsta, kitos ne, kiekvienos mūsų organizmas yra skirtingas. Gydytojai juk specialiai žmonių nemarina. schmoll.gif
Keliam nosis aukštyn, jungiam turimą pozityvą ir pirmyn į priekį... link tikslo, link svajonės, link savojo stebuklo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 01 17, 16:10)
Labas rytas  4u.gif

Prisigasdinkim dabar ir visai nei viena nesioperuos. Ir taip užtenka tos baimės, kad LP reikia daryti.  4u.gif
Merginos, negalima visko susiūti ant vieno kurpaliaus. Vienos dūsta, kitos ne, kiekvienos mūsų organizmas yra skirtingas. Gydytojai juk specialiai žmonių nemarina. schmoll.gif
Keliam nosis aukštyn, jungiam turimą pozityvą ir pirmyn į priekį... link tikslo, link svajonės, link savojo stebuklo..  4u.gif

Rute,visiskai pritariu Jusu nuomonei mane kaip tik operuos 19 diena aisku labai bijau bet kaip nors iskesiu smile.gif
Atsakyti
neringa0414, butinai parasyk kaip viskas praejo po operacijos jau kaip grysi i namucius. O kur operuosis?
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 17, 15:51)
Rute,visiskai pritariu  Jusu nuomonei mane kaip tik operuos 19 diena aisku labai bijau bet kaip nors iskesiu  smile.gif

dideles sekmes,viskas bus gerai man tai dare jau 2 kartus mirksiukas.gif svarbiausia gera nuotaika,kuo daugiau optimizmo.sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 01 17, 20:25)
dideles sekmes,viskas bus gerai man tai dare jau 2 kartus mirksiukas.gif svarbiausia gera nuotaika,kuo daugiau optimizmo.sekmes 4u.gif

Aciu labai kaip nors bandysiu laikytis , nors esu kiskis bailys ir labai greit pravirkstu bet reikia kaip nors susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa0414 @ 2011 01 17, 19:00)
Aciu labai kaip nors bandysiu laikytis , nors esu kiskis bailys ir labai greit pravirkstu bet reikia kaip nors susiimti  biggrin.gif

laikykis, stiprybes tau 4u.gif nera taip baisu, kaip tu bijai smile.gif
linkiu, kad nieko blogo nerastu!
Atsakyti
apie dusima pritariu mergaitems kad nuo organizmo priklauso, as nedusau ir greit atsibudau, siektiek gert galejau ir valgyt, aisku jau ir judejau, sunkiai bet sugebejau. smile.gif O kada mergaites jum sake po LP galima pradeti lytiskai santykiauti 4u.gif ir kada bandyti pastoti? ax.gif
Atsakyti