Sveikos,
QUOTE(Adrija1 @ 2011 01 27, 11:36)
Nuo ko priklauso kada po LP leidzia myletis? Nuo operacijos sudetingumo?
Situacija tokia, kad praejus savaitei po LP planuojame vykt atostogaut, bet labai nesinoretu per atostogas tik vienas kitam i akis ziureti..
Ir dar ar kita cikla po LP jau galima darytis IUI? Zinau, kad jei drilinguojamos kiausides, tai negalima stimuliuotis, bet jei ne?
Na nedraudžia po LP mylėtis, tai kai tik jautiesi pakankamai stipri ir kad jau neskauda tai galima po truputį..
Tikrai drąsiai atostogos po savaitės. Na aišku nuo atostogų priklauso, jei tik sėdėt vienoj vietoj ir valgyt tai gerai

Bet jei pavaikščioti daugiau tai pamenu po savaitės dar sunkiai kvapą atgaudavau
Taip, jei drilinguoja negalima stimuliuotis. Jei nieko su kiaušidėm nedaro tai manau kad galima, kažkas čia sekantį ciklą darė
QUOTE(Aidutea @ 2011 01 27, 13:18)
Mano pirmoji laporaskopija jau vasario 11 diena lyg ir viskas aisku kas ir kaip, bet va gydytoja pasake, kad laporaskopija turi buti daroma po mmm ir iki ciklo vidurio, o manosios turi ateiti tik vasario 5, bet buna daznai veluoja, o kadangi pradejau stresuoti tai tikiu, kad tikrai veluos

Duphastono pradet vartot nespejau,
su mokslais uzsiimiau ir uzsimirsau 
Ka dabar daryt? kaip tas nelemtasias mmm apturet laiku? o ar nieko jei LP daroma ju metu? Laukiu bet kokiu minciu
Mano tai visiškai nereguliarios, tai iš pradžių tik preliminariai susitarėm kad darysim, o kai atėjo mmm pasiskambinau ir pasakė kada laisva vieta
QUOTE(Aidutea @ 2011 01 27, 16:17)
o klausimas, kiek ilgai laiko ligonineje? Kad nakti pernakvoti teks tai jau aisku, nes diena pries operacija guldys, o kiek po operacijos laiko?
Aš tai naktį po operacijos prabuvau o sekančią dieną jau parsivedė namo vyras