Įkraunama...
Įkraunama...

apie LAPAROSKOPIJĄ - be baimes

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 28, 13:05)
mano vyras tai dukra i lova atsitempe, sake saugiau miegot buvo, o jai tai leimes pilnos kelnes buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi įsivaizduoju wub.gif vaikui per visą naktį dydelėj lovoj biggrin.gif manasis tai dar neturėjo ką temptis, tai mane partysė iš ligoninės biggrin.gif kaip sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 14:14)
oi įsivaizduoju  wub.gif  vaikui per visą naktį dydelėj lovoj  biggrin.gif  manasis tai dar neturėjo ką temptis, tai mane partysė iš ligoninės  biggrin.gif  kaip sveikata?

prikibo nuo dukros bacila doh.gif skauda gerkle, tempa 37,2, tai dabar geriu tonom arbata. o siaip karts nuo karto uzeina galvos svaigimas ir papykina, bet daugiau nieko, visai dar nejauciu kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 01 28, 13:16)
prikibo nuo dukros bacila  doh.gif 

nu neįsisirk mirksiukas.gif kada pas ginę? ar jau buvai? 2? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 14:35)
nu neįsisirk  mirksiukas.gif  kada pas ginę? ar jau buvai? 2?   ax.gif

einu treciadieni ryte, tada jau zinosiu tiksliai kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 14:38)
tie vyrai  wub.gif  manasis irgi sakė "vežu namo, bo vienas nemiegu"  wub.gif

ir as sekancia diena vaziavau namo ir jau grizus lietinius kepiau nors operavo 1.40 min bet jauciausi tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Zemaiciuke, nesirk.. sveik...

Neisturesiu ir as pasigirsiu (atsiprasau tu, kurias tokie pasireiskimai erzina, suprantu, kad kaikurias tai i didesne nevilti istumia) blush2.gif , jau 5 savaites kaip nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2011 01 28, 06:20)

Neisturesiu ir as pasigirsiu (atsiprasau tu, kurias tokie pasireiskimai erzina, suprantu, kad kaikurias tai i didesne nevilti istumia) blush2.gif , jau 5 savaites kaip  nestuke.gif

Girkis girkis, o mes sveikinsim! thumbup.gif Jei siam skyrely rasai, tai po LP pastojai? Dalinkis tokiom gerom naujienom! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 01 28, 02:36)
Sveikos,

Na nedraudžia po LP mylėtis, tai kai tik jautiesi pakankamai stipri ir kad jau neskauda tai galima po truputį..
Tikrai drąsiai atostogos po savaitės. Na aišku nuo atostogų priklauso, jei tik sėdėt vienoj vietoj ir valgyt tai gerai biggrin.gif Bet jei pavaikščioti daugiau tai pamenu po savaitės dar sunkiai kvapą atgaudavau ax.gif

Taip, jei drilinguoja negalima stimuliuotis. Jei nieko su kiaušidėm nedaro tai manau kad galima, kažkas čia sekantį ciklą darė g.gif
Mano tai visiškai nereguliarios, tai iš pradžių tik preliminariai susitarėm kad darysim, o kai atėjo mmm pasiskambinau ir pasakė kada laisva vieta ax.gif
Aš tai naktį po operacijos prabuvau o sekančią dieną jau parsivedė namo vyras biggrin.gif

Taip ir darysiu! Po sekanciu mmm sakmbinsiu daktarei, sakysiu kada mazdaug deliotu man ta operacija, o paskui ilsetis.. Mmm kaip laukiu atostogu! thumbup.gif

As ilgai gulejau ligininej po LP, pirmadieni pagulde, antradieni operavo, o namo tik penktadieni israse.. doh.gif Tikekimes, kad sis kartas bus lengvesnis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2011 01 28, 16:20)

Neisturesiu ir as pasigirsiu (atsiprasau tu, kurias tokie pasireiskimai erzina, suprantu, kad kaikurias tai i didesne nevilti istumia) blush2.gif , jau 5 savaites kaip  nestuke.gif

Sveikinimai 4u.gif LP padėjo pastoti? rolleyes.gif
Atsakyti
Concubina Sveikinimai thumbup.gif Manau cia tokiu ziniu is visu ir telaukiama bigsmile.gif Gero ir lengvo nestuke.gif
Atsakyti
aciu mergaites smile.gif

pastojimo istorija mano kitokia nei jusu, ir nzn ar galiu cia labai erzint jus. tiesa net nzn ar buvo problema pastoti rolleyes.gif

kai nutarem lauktis, meciau KT ir nuejau pas gine konsultacijai, ar palaukt kol organizmas prasivalys ir panasiais klausimais. Niekad nesu net ligonineje gulejus, apturejau strioka, kad reik pjaut ir viskas, nes ji per metus uzaugo didele, o ir rizika su ja nestumui. Pradejau ieskot info, ir niekur neradau geresnes apie LP kaip cia bei geru palaikymo postu blush2.gif lapkriti man ispjove ja, ir keleta menesiuku liepe palaukt kol apgis gimda, kazkaip taip isejo kad ju ir neislaukem rolleyes.gif

mergaites linkiu visoms sio dziaugsmelio smile.gif Gal visgi cia vaiksto virusiukas??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Concubina: 28 sausio 2011 - 22:06
Labutis, as jau po lapar. guliu namuose smile.gif

Isvados: kur buvo pas mane trukusi kiauside ir po to per lapar. tvarkyta tai didzioji dalis jos pasalinta, yra jos labai mazai, prie desines kiausides buvo nedaug saaugu (jos pasalintos), kiausintakiai pratekami, bet pasak gydytojos pats kiausidziu vaizdas ne koks verysad.gif Laiko sako turim nedaug verysad.gif
O per histeroskopija paaiskejo, kad turiu nedidele gimdos pertvara, o del jos gali buti sunku isnesioti, reiks kazkokios spec. prieziuros, klausiau ar gulimas rezimas turetu buti ar kas, tai gyd. pasake, kaip bus tada pasakysiu ir viskas verysad.gif
Gal kas esat susidurusios, kas cia su toms kiausidem gali buti, jeigu visi tyrimai gerai, folikulai auga normaliai, o va isvaizda ju ne kokia, gal kas galesit pakomentuoti?
Atsakyti
Concubina, sveikinu tave labai.Saunu isgirsti, kai taip pasiseka wub.gif wub.gif Zemaiciuke sveikatytes tau 4u.gif .
Svajone123, sveikute sugryzusi 4u.gif as tai nelabai ka ir patarsiu del sito.Mergytes, tikrai zinos.
Atsakyti