Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(fille du soleil* @ 2010 12 09, 15:45)
Vienas pokalbis vyko vienoje reklamos gamybos kompanijoje...
drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 12 09, 15:18)
gerai susaket thumbup.gif  lotuliukas.gif
itariu apie kuria imone kalbat biggrin.gif norejau siust cv bet kai komentarus pasiskaiciau... "jei miegosi su manim, tai galesi dirbt" doh.gif

O man atrodo aš šiandien toj įmonėj buvau, nes kai skaičiau komentarus tai lygiai tokį patį radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2010 12 09, 16:21)
Sveikos ieškotojos ax.gif

Pasiskaitinėju, bet pati dar nerašau, nes nedalyvauju aktyvioje paieškoje. Pažiūriu skelbimus ir tiek. Ir užkliuvo tokia frazė "konkurencingas atlyginimas". Ką tai reišia? Ar  gerai suprantu, kad tai turėtų būti didesnis nei vidutinis?  ax.gif
Paaiškinkit man "žaliai"  rolleyes.gif Ačiū.

as tai kai pamatau ta konkurencinga, tai nieko gero nebesitikiu. tai gali buti ir minimumas su priedais, kuriuos nerealu pasiekti, gali buti ir daugiau. bet jei kas daugiau ruosiasi moketi, jau raso geras atlyginimas, arba atlyginimas pagal kvalifikacija ir rezultatus. tas zodis konkurencingas labai tinka, kai nenori sakyt kiek mokesi ir tikiesi gauti kuo pigiau.

beje, mano linksmai liudna istorija is Viciunu. Ziuriu skelbimas, nurodytas atlyginimas 2500. Nuvaziuoju i pokalbi, kalusia kiek noriu, tai ir ispyskinu kiek maciau, kad siulo. O isvarto, kad daug labai jau noriu, nors i visus ju punktus pilnai pataikiau, su praktika irgi bedu nebuvo. vat ir juokis arba verk, paraso, o paskui stebisi, kad zmogus tiek ir praso kiek pamates doh.gif
Atsakyti
Jau ta istorija su draugu kontrobandininku tai nereali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Konkurencingas atlyginimas, tai atlyginimas priklausantis nuo rezultatu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliza: 09 gruodžio 2010 - 15:56
QUOTE(Oliza @ 2010 12 09, 16:56)
Jau ta istorija su draugu kontrobandininku tai nereali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Konkurencingas atlyginimas, tai atlyginimas priklausantis nuo rezultatu  ax.gif

kuri pasiekti dazniausia 40% galima
ar atsakysit i mano kl, kaip ten su tuo
bandomuoju laikotarpiu buna? 3men o kas tada?

nes esu maciusi skelbimai parkin, ar reval, kambarines atsakinga, uz kambariniu darba, vis skelbimas pasirodo, kas ketvirti. taip ri susimasciau, o kam moketi, jei gali priimti is naujo nauja zmogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 09 gruodžio 2010 - 15:59
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 12 09, 16:57)
kuri pasiekti dazniausia 40% galima
ar atsakysit i mano kl, kaip ten su tuo
bandomuoju laikotarpiu buna? 3men o kas tada?

nes esu maciusi skelbimai parkin, ar reval, kambarines atsakinga, uz kambariniu darba, vis skelbimas pasirodo, kas ketvirti. taip ri susimasciau, o kam moketi, jei gali priimti is naujo nauja zmogu.

nesu bandziusi i tokia vieta kandidatuoti, bet is aprasymo svieciasi du keliai: 1. per bandomaji zmogus pats susivokia, kad yra isnaudojamas o tu priedu nematys gyvenime, todel iseina ir istaiga iesko naujo zmogaus. 2. per bandomaji istaiga susivokia, kad zmogus sukasi ir su minimumu jo neislaikysi, o priedu duoti nesinori, o gal zmogus sukasi ne taip jau ir gerai, kaip noretusi, ir tada pasinaudojama 107 str. o po to ieskoma naujo kandidato.
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 12 09, 16:19)

kaip jus reaguojate kai sako, kad uzmokestis minimumas, pirmi 3 men bandomasis laikotarpis, o po to priedai ir minimumas.

Aš žiūriu normaliai į tai, kad bandomuoju būna mažesnis atlyginimas, paskui didesnis. Bet jei bandomuoju atlyginimas minimalus, koks jis bus po 3 mėn g.gif Na kokie 800 - 900 g.gif unsure.gif Man netinka, nes aš žiūriu nuo 2 000 cool.gif

QUOTE(Rasvyte @ 2010 12 09, 16:21)

Ar  gerai suprantu, kad tai turėtų būti didesnis nei vidutinis?  ax.gif
Paaiškinkit man "žaliai"  rolleyes.gif Ačiū.

Ne, nu aišku ne biggrin.gif Nieko gero ši frazė nežada 4u.gif

Aš kolkas neieškau, kol dirbu, bet dar 2 pasiūlymus gavau, abudu iki 19 val verysad.gif Man netinka dėl darželio verysad.gif

Patiko istorija su kontrabanda thumbup.gif
Atsakyti
Įtariate, kur vyko tas pokalbis? biggrin.gif Gal galima į Až, labai įdomu, ar tikrai tas. ax.gif

Aš ką tik grįžau iš dar vieno pokalbio, jis buvo antras, bet pareigos labai paprastos - pardavėja-konsultantė ekologiškų prekių parduotuvėlėje. Su manimi kalbėjo personalo vadovė, o jau vartė negailestingai. Sako, kad prieš save mato ambicingą merginą su aukštuoju, ko ji eina į pardavėjas-konsultantes? Atsakiau, kad rimtos įmonės, kur galėčiau dirbti pagal specialybę, dairosi darbuotojų su patirtimi, todėl aš lieku už borto.
Gaunasi užburtas ratas. Vienur trūksta patirties, kitur esi per gera. biggrin.gif Ir ką dabar daryti? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(fille du soleil* @ 2010 12 09, 18:01)
Įtariate, kur vyko tas pokalbis?  biggrin.gif  Gal galima į Až, labai įdomu, ar tikrai tas.  ax.gif

Aš ką tik grįžau iš dar vieno pokalbio, jis buvo antras, bet pareigos labai paprastos - pardavėja-konsultantė ekologiškų prekių parduotuvėlėje. Su manimi kalbėjo personalo vadovė, o jau vartė negailestingai. Sako, kad prieš save mato ambicingą merginą su aukštuoju, ko ji eina į pardavėjas-konsultantes? Atsakiau, kad rimtos įmonės, kur galėčiau dirbti pagal specialybę, dairosi darbuotojų su patirtimi, todėl aš lieku už borto.
Gaunasi užburtas ratas. Vienur trūksta patirties, kitur esi per gera.  biggrin.gif Ir ką dabar daryti?  doh.gif

O jezau pastoviai tokia situacija. biggrin.gif
Atsakyti
Na, o vakar dar kitam pokalbyje buvau. Pirmas klausimas kaip kulka į kaktą. Ne "Prisistatykite, kuo vardu esate?", o "Koks jūsų zodiako ženklas?". Net pasimečiau. blink.gif biggrin.gif Kaip pasakiau, kad skorpionas, ilgai aikčiojo, kaip gerai, nes skorpionas, pasak jų, tai puikus žmogus, sugebantis dirbti klientų aptarnavimo sferoje. Tai jei manęs negelbėja diplomas, gal nors zodiako ženklas pamačys? ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fille du soleil*: 09 gruodžio 2010 - 18:14
QUOTE(fille du soleil* @ 2010 12 09, 19:13)
Na, o vakar dar kitam pokalbyje buvau. Pirmas klausimas kaip kulka į kaktą. Ne "Prisistatykite, kuo vardu esate?", o "Koks jūsų zodiako ženklas?".

Klaiku... As zinau, kad vienoj imonej "mergeles" labai mylejo... doh.gif
Atsakyti
4u.gif ar imanoma kaip nors rasti anksciau buvusius skelbimus internete? 4u.gif
Atsakyti