Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 12 30, 13:12)
pritariu, kad jie jau kartojasi su tais daaaaaaauuuuuuuuuggggg skelbimu, itariu, kad labai inoringi, nes nemanau, kad niekas nesiuncia..

Jie inoringi? Manau zmones pasiskaito apie juos skundus ir atsoka fantazija ...
Turbut nebe reikalo pastoviai ieskosi, nes matyt niekas ten ilgai neuzsilaiko. Atlyginimai veluoja, isnaudoja, kruvis didelis .... Bet ir atmosfera ten slogi, iskart supratau, kad ne tas kolektyvas, su kuriuo noreciau dirbt schmoll.gif
Atsakyti
Kai matai, kad tas skelbimas kartojasi daugybe kartu, supranti, kad tas darbo pasiulymas nieko vertas.
Atsakyti
aha butent, kas 3men pastebejau reval hotel, iesko kambarines-priziuretojos. toks vaizdas, kad 3men padirba minimumas sumokams ir iesko kito. gal ir spelioju, netikrinau, bet labai jau... geguze, rugseji, vel......

tiesa sakant, as jau nebeskaitau kur skundai ir ka sako, siunciu visur kur tik manau, kad galiu ir esu tinkama bet net is ju nesulaukiu jokiu skambuciu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 30 gruodžio 2010 - 19:03
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 12 30, 20:01)
aha butent, kas 3men pastebejau reval hotel, iesko kambarines-priziuretojos. toks vaizdas, kad 3men padirba minimumas sumokams ir iesko kito. gal ir spelioju, netikrinau, bet labai jau geguze, rugseji, vel......

reval reikalavimai labai dideli, matyt neranda kas atitiktu uz tokia alga smile.gif
Bent kitose srityse, tai tikrai daug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 12 30, 20:03)
reval reikalavimai labai dideli, matyt neranda kas atitiktu uz tokia alga  smile.gif
Bent kitose srityse, tai tikrai daug wink.gif

o kas ten sunkaus? patikrinti svara ir paskirstyti darbus, atnesti klientui pagalve? ir palaikyti darbe malonia atmosfera, nors ir viesbutis minimuma moka? kalbeti keliomis kalbomis?

Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2010 12 30, 20:06)
o kas ten sunkaus? patikrinti svara ir paskirstyti darbus, atnesti klientui pagalve? ir palaikyti darbe malonia atmosfera, nors ir viesbutis minimuma moka? kalbeti keliomis kalbomis?

As del kitokio darbo ejau, bet daug darbo, alga maza, reikalavimu kruva.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, su Naujais metais, su nauja viltim, naujom jegom !!! Kad visiems sie metai butu sekmingi vosose gyvenimo srityse drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš linkiu, kad Normos palinkėjimas išsipildytų thumbup.gif

Nors, asmeniškai, mano optimizmas su lig kiekviena diena blėsta doh.gif
Atsakyti
su nauju metu pradzia, nauju siekiu pradzia...

bet as jau optimizmu netrykstu, skaitau skelbimus ir kraupstu tie patys skelbimai.

ir nieko gero. (tiems kam siunciau vel ieskosi darbuotoju, as is ju jokiu ziniu negavau. kad netinku, nesutinku, darbo patirties turiu, bet g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 03 sausio 2011 - 14:46
Grafton recruitment, UAB
nauja idarbinimo agentura, atlyginimas 5000-8000 vadybininko darbas blink.gif

apsimoviau, nusiunciau 2 idarbinimo agneturoms, gavau zinute, kai turesim pranesim.... o skelbima priemiau, kad siulom,

koks tikslas agenturoms, surinkti musu duomenis ir sakyti, vat turim duomenu baze tokiu darbuotoju... rinkites??
Atsakyti
Ar aš teisingai supratau... Ta agentūra rašo fiktyvius skelbimus ir taip renkasi darbuotojų duomenų bazę?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 04, 10:05)
Ar aš teisingai supratau... Ta agentūra rašo fiktyvius skelbimus ir taip renkasi darbuotojų duomenų bazę?

pagal gauta zinutes atsakyma, taip supratau ir dar su klaida parasyta

"Dėkojame už dalyvavimą atrankoje. Susisieksime su Jumis turėdami Jūsų kvalifikaciją ir pagiedavimus atitinkantį darbo pasiūlymą."
Atsakyti