Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kiek laiko esate paieškose? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gražių ir nuoširdžių švenčių newyear.gif
Atsakyti
Graziu svenciu! Geros nuotaikos smile.gif jau ant nosies nauji metai tad su nauja viltim tikekimes susirasime visos smile.gif normalius darbus su normaliu atlyginimu ir gerais kolegomis. Sekmes visoms

Atsakyti
O mano viltis kažkur išgaravo, sėdžiu ir vos laikausi, kad neapsiverkčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 12 27, 10:58)
O mano viltis kažkur išgaravo, sėdžiu ir vos laikausi, kad neapsiverkčiau  verysad.gif

Tai ko dabar tokiom nuotaikom? blink.gif
Atsakyti
Nežinau, kažkaip per šventes buvau apmiršus darbinius reikalus, tai gerai buvo, o šiandien atėjau į darbą ir vėl blogos mintys apėmė ir tiek verysad.gif Ir skelbimų jokių. Jaučiu tarpušventy tyla bus, jau nežinau kiek laiko jokio CV nesiunčiau... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visas su šventėm, praėjusiom ir dar tik artėjančiom 4u.gif

Geltonažuvi, aukščiau nosį smile.gif Kitais metais visos rasim darbelį drinks_cheers.gif

Baigėsi mano terminuota sutartis, aš vėl jūsų tarpe gathering.gif Trpušventy, manau, net skelbimų nežiūrėsiu, apie sausio vidurį įsibėgėsiu su paieškom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 12 27, 12:19)
Sveikos  4u.gif  Visas su šventėm, praėjusiom ir dar tik artėjančiom  4u.gif 

Geltonažuvi, aukščiau nosį  smile.gif  Kitais metais visos rasim darbelį  drinks_cheers.gif

Baigėsi mano terminuota sutartis, aš vėl jūsų tarpe  gathering.gif Trpušventy, manau, net skelbimų nežiūrėsiu, apie sausio vidurį įsibėgėsiu su paieškom  ax.gif

Zinoma, kad rasim, nesam gi tokios niekam tikusios thumbup.gif Kaip sakant, daugiau pasitikejimo, maziau galvot apie darba, ir jis pats pas mus ateis drinks_cheers.gif
Na, gal as cia per stipriai, bet esme lieka ta pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 12 27, 09:58)
O mano viltis kažkur išgaravo, sėdžiu ir vos laikausi, kad neapsiverkčiau  verysad.gif

Paskaityk 2011 metu horoskopa biggrin.gif man nuotaika is kart pagerejo, nesvarbu, kad gali but ne pagal horoskopa biggrin.gif bet...tam kartui viltis atsirado doh.gif
Tikiuosi tavo horoskopas ikveps optimizmo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2010 12 27, 23:03)
Paskaityk 2011 metu horoskopa  biggrin.gif  man nuotaika is kart pagerejo, nesvarbu, kad gali but ne pagal horoskopa  biggrin.gif  bet...tam kartui viltis atsirado  doh.gif
Tikiuosi tavo horoskopas ikveps optimizmo  unsure.gif

a cia labai priklauso nuo to, koki horoskopa skaitysi biggrin.gif , as perskaiciau 3 ir is ju tik vienas optimistinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 12 27, 22:06)
a cia labai priklauso nuo to, koki horoskopa skaitysi  biggrin.gif , as perskaiciau 3 ir is ju tik vienas optimistinis  lotuliukas.gif

tai juo ir vadovaukis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2010 12 27, 23:26)
tai juo ir vadovaukis  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaičiau, radau vieną nuteikiantį optimistiškai: 2011 metai prasidės su trenksmu! Aukštesnės pareigos, aplodismentai, dėmesys... drinks_cheers.gif

Požymių kol kas jokių, gal todėl, kad netikiu doh.gif
Atsakyti