Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Sobieska labai dailu ir nuoširdu wub.gif

Bus_ka wow wub.gif blush2.gif
Atsakyti
bus_ka, idealu wub.gif

paprasta kaip pusė kapeikos. bet labai ilgai galvojau,kad mano prieskoniam reikalinga dėžė. ir pagaliau ji yra laugh.gif man visiškai tinkanti. tai iš to džiaugsmo,kad pagaliau ir rodau smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 08 gruodžio 2010 - 13:29
Cukraus pudra, žaisminga dėžutė 4u.gif
Atsakyti
Sobieska - angeliukai labai idomus ir savotiski, tokia nematyta kompozicija thumbup.gif

O cia mano naujasis kepinys....bus kaledine dovana...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(aistullka @ 2010 12 08, 14:48)
Sobieska - angeliukai labai idomus ir savotiski, tokia nematyta kompozicija  thumbup.gif

O cia mano naujasis kepinys....bus kaledine dovana...

labai dailu 4u.gif koks įdomus suskilinėjimas bigsmile.gif
Atsakyti
Bus ka labai graži tavo dėžutė.

O čia paskutinis mano darbelis: rankšluostynė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 12 08, 15:50)

O čia paskutinis mano darbelis: rankšluostynė:

man šiek tiek "grubokas" pritapymas blush2.gif norėtųsi kažko subtilesnio blush2.gif
Atsakyti
Dėžutė su žibutėm nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif( Nors man gėlytės labiau primena našlaites g.gif ax.gif ... ) Kad ir kaip tos gėlės besivadintų, darbelis fantastiškas, labai labai gražu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražios visos naujienos, visom po 4u.gif
Atsakyti
Bus_ka .... irnesakyk.gif ai be zodziu...das ist fantastich biggrin.gif

aistullka, pirmiausia aciu, antriausia...telepatija, pries diena laikiau ta servetele rankose biggrin.gif , bet atidejau velesniam laikui...bijau , kad netycia nenukopijuociau tavosios...kruopstus darbelis 4u.gif

cukraus pudra...ne mano tipazo, bet...kazkuom traukia aki...zinau kaip sunku tvarkytis "steriliai" su balta spalva uztatai ir balioncikas TAU 4u.gif

Juraciukas2
siek tiek aplink gelytes imesk fioletavos spalvytes(iliek i zalsva spalva) ir bus pasaka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 gruodžio 2010 - 21:58
Sveikos darbstuoles smile.gif
Vis paziuriu jusu nuostabius darbelius ir zaviuosi, kaip jie kruopsciai padaryti thumbup.gif , pati taip pat uzsikretus dekupazo virusu mirksiukas.gif
Taip pat noreciau pasirodyti su savo darbeliais, tik reik isprest viene problemele - ismokti ideti siame forume nuotraukyte blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, aš čia su tokiu nestandartiniu klausimu, kas čia su parašais vyksta, man perspėjimą davė, pas jus parašai gerokai "platesnio profilio" ir nieko, o už ką čia mane baudžia?

Gražiai, damos, darbuojatės visos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 gruodžio 2010 - 23:13