Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

wink_3.gif Diedukas ne mano darbo biggrin.gif mano darbas su trupuciu dekupazo. O langu net geda rodyti, tad parodysiu sniega, siandien -17 user posted image
Atsakyti
Pamacius simson vaizdeli taip ir lipa ant liezuvio ateina ziem biggrin.gif
Bumbulu kolegei Baltei...linkejimai mirksiukas.gif

Atitempiau smagia kompanija, dziedule buvo uzsispyres, bet...linksmas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 gruodžio 2010 - 14:20
QUOTE(sobieska @ 2010 12 07, 15:19)

Atitempiau smagia kompanija, dziedule buvo uzsispyres, bet...linksmas biggrin.gif

grazus burbulas thumbup.gif toks kaip mano tai pamacius net gera pasidare kad jau patyrus dekupaziste toki pat padare thumbup.gif tik aisku mano be kabancio elniuko blush2.gif
Atsakyti
wow kiek daug darbelių wub.gif ir visi labai gražus wub.gif nei vienam jokių priekaištų negalėtum įžvelgti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Simson, jaukus Kalėdinis vakaras... tokia romantika dvelkia...

Sobieska, chuliganai tie tavo elniukai tongue.gif
Atsakyti
Švelniukės rinkinukas wub.gif wub.gif wub.gif Nu griūk negyvas ,net nežinau ką ir besakyti wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 07, 18:19)
Sobieska, chuliganai tie tavo elniukai tongue.gif

BRIEDZIAI bus_ka BRIEDZIAI lotuliukas.gif , bet jie tikrai gerieciai, ziurek kaip dantis rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 07, 18:31)
BRIEDZIAI bus_ka BRIEDZIAI lotuliukas.gif , bet jie tikrai gerieciai, ziurek kaip dantis rodo biggrin.gif

lotuliukas.gif elniai, briedžiai, nu gi koks skirtumas, ir tie, ir tie su ragais ir kanopom lotuliukas.gif esmė gi kad nuotaiką pakelia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 12 07, 12:22)
Švelniuke, (norisi vis dar versus rašyt), kaip viskas dailu, skoninga. wub.gif

millamia, labai gražūs visi burbulai, su stirnom tiesiog pasakiški wub.gif

nu va as ir sakau,kokie puikus darbai,pasirodo viskas aisku Versus rankos darbuojas cia thumbup.gif

Simson ipuiki raktine,romatine,labai grazi wub.gif

sobieska na ir burbulu fainumas,pasakiskas thumbup.gif noreciau as tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 07, 19:50)
lotuliukas.gif elniai, briedžiai, nu gi koks skirtumas, ir tie, ir tie su ragais ir kanopom lotuliukas.gif esmė gi kad nuotaiką pakelia tongue.gif

Višta ar erelis biggrin.gif koks skirtumas hihihi.gif (joke)
Atsakyti
Aciu mergytes..pabajeravom, o dabar rimtai...

Imkit mano pavyzdi, sudalyvaukim akcijoj VILTIES ANGELAI lai angelėliai (bet kokiuose pavidaluose) nunesa musu linkejimus tiems, kam labiausiai ju reikia wub.gif

user posted image

Labai gera buvo juos daryti..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska, šaunūs angeliukai rolleyes.gif

Dekupažo klasika servetelinių motyvų mėgėjoms:

Žibutės

user posted image
Atsakyti