laizanika, kaip pirmam kartui tai labai gerai
Stenkis ir toliau, tobulėk
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 21, 13:00)
Pirmas kartas, bet tam tikras klaidas aisku ri pati matau.
Beveik ant visu darbumatosi tam tikri nelygumai, ar tai dazai ar tai lakas dziunant ar tepant netolygiai pasiskirstes. Ar imanoma kazkaip tai pataisyti, gal pasveisti smulkiu svitriniu popieriumu ir vel nulakuoti?
Rausvojoje dezuteje man nepatinka kad matosi serveteles ribos, nors tikrai atskyriau paty virsutiny sluoksny bet prisiklijavus ji atrode tokia kazkokia labai stora
Ačiu visoms už žodelius mano šepečiukui
Švelnuke, labai jaukios arbatinės
Mildute6, kokie motyvai su elniukais gražūs
ir panaudojai juos labai tinkamai, o jau sniegutis kaip įsipaišė-liuks
O su paukščiuku gruboka gavos. Manau, kad pats motyvas per didelis šiai dėželei, dėl to ir atsirado šiokia tokia disharmonija tarp formos ir dydžio. Motyvas pareikalavo stambaus skilimo, plačių "sniego" juostų. Bet pati kompozicija ir spalvų sudernamumas mano galva visai tinkamas
ant kokios keturkampės arbatinės atrodytų gražiai
Laizanika, dirbk toliau ir rodykis. Įvairink kompozicijas, bandyk derint motyvus. Tik nelabai supratau nuo ko tokie dryžiai visur? Dažus tapšnok su kempinėle, o tarp lakavimų būtinai šveisk švitriniu, tada gausi lygumą, tik kantrybės reik turėti kokius 10 kartų palakuot
Kad lengviau būtų paslėpti servetėlės kraštus, plėšyk motyvą, o ne kirpk. Sėkmės
Oho kiek čia prirašiau bepietaudama:)
Švelnuke, labai jaukios arbatinės
Mildute6, kokie motyvai su elniukais gražūs
Laizanika, dirbk toliau ir rodykis. Įvairink kompozicijas, bandyk derint motyvus. Tik nelabai supratau nuo ko tokie dryžiai visur? Dažus tapšnok su kempinėle, o tarp lakavimų būtinai šveisk švitriniu, tada gausi lygumą, tik kantrybės reik turėti kokius 10 kartų palakuot
nu ziuriu ziuriu tai parodysiu ir as savo dar neigudusios rankos kurinelius
jeigu galima

visus gaminau su meile kad galeciau padovanoti kaledoms tikiuos gave tai ivertins

visus gaminau su meile kad galeciau padovanoti kaledoms tikiuos gave tai ivertins
Tinnygirl, tikrai įvertins tokį grožį
Bus_ka- ačiū už įvertinimą ir pastebėjimą
Monikute dėkuj
Monikute dėkuj
Rasaleb fantastiniai skirtukai,o cia mano fotoalbumas ir bus dovanom

otemos komodele ir svelniukes "varniuko ziedai" fantastiski
negaliu atsigrozeti..viskas, po nauju imu rimtai dekupazinti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 21, 13:54)
Man atrodo nuo lievu teptuku, jie tokie gan kietoki, tai ir gavosi dryzuotai. Kita karta bandysiu kempinele. Del sveitimo aciu uz patarima
Sunku buvo fotografuot, todėl rodau abu variantus, spalvos artimesnės antram koliažui
Japoniškas pano

Japoniškas pano

Rodau šiandien užbaigtą šepetį plaukams