Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

laizanika, kaip pirmam kartui tai labai gerai 4u.gif Stenkis ir toliau, tobulėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 21, 13:00)
laizanika, kaip pirmam kartui tai labai gerai  4u.gif Stenkis ir toliau, tobulėk  4u.gif

Pirmas kartas, bet tam tikras klaidas aisku ri pati matau.
Beveik ant visu darbumatosi tam tikri nelygumai, ar tai dazai ar tai lakas dziunant ar tepant netolygiai pasiskirstes. Ar imanoma kazkaip tai pataisyti, gal pasveisti smulkiu svitriniu popieriumu ir vel nulakuoti?

Rausvojoje dezuteje man nepatinka kad matosi serveteles ribos, nors tikrai atskyriau paty virsutiny sluoksny bet prisiklijavus ji atrode tokia kazkokia labai stora g.gif Itariu tu ribu neturetu matyti g.gif
Atsakyti
Ačiu visoms už žodelius mano šepečiukui 4u.gif
Švelnuke, labai jaukios arbatinės 4u.gif
Mildute6, kokie motyvai su elniukais gražūs wub.gif ir panaudojai juos labai tinkamai, o jau sniegutis kaip įsipaišė-liuks mirksiukas.gif O su paukščiuku gruboka gavos. Manau, kad pats motyvas per didelis šiai dėželei, dėl to ir atsirado šiokia tokia disharmonija tarp formos ir dydžio. Motyvas pareikalavo stambaus skilimo, plačių "sniego" juostų. Bet pati kompozicija ir spalvų sudernamumas mano galva visai tinkamas mirksiukas.gif ant kokios keturkampės arbatinės atrodytų gražiai 4u.gif
Laizanika, dirbk toliau ir rodykis. Įvairink kompozicijas, bandyk derint motyvus. Tik nelabai supratau nuo ko tokie dryžiai visur? Dažus tapšnok su kempinėle, o tarp lakavimų būtinai šveisk švitriniu, tada gausi lygumą, tik kantrybės reik turėti kokius 10 kartų palakuot biggrin.gif Kad lengviau būtų paslėpti servetėlės kraštus, plėšyk motyvą, o ne kirpk. Sėkmės 4u.gif
Oho kiek čia prirašiau bepietaudama:)
Atsakyti
nu ziuriu ziuriu tai parodysiu ir as savo dar neigudusios rankos kurinelius blush2.gif jeigu galima biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image
visus gaminau su meile kad galeciau padovanoti kaledoms tikiuos gave tai ivertins blush2.gif
Atsakyti
Tinnygirl, tikrai įvertins tokį grožį 4u.gif
Atsakyti
Bus_ka- ačiū už įvertinimą ir pastebėjimą
Monikute dėkuj
Atsakyti
Rasaleb fantastiniai skirtukai,o cia mano fotoalbumas ir bus dovanom mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
otemos komodele ir svelniukes "varniuko ziedai" fantastiski thumbup.gif wub.gif negaliu atsigrozeti..viskas, po nauju imu rimtai dekupazinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 12 21, 13:54)

Laizanika, dirbk toliau ir rodykis. Įvairink kompozicijas, bandyk derint motyvus. Tik nelabai supratau nuo ko tokie dryžiai visur? Dažus tapšnok su kempinėle, o tarp lakavimų būtinai šveisk švitriniu, tada gausi lygumą, tik kantrybės reik turėti kokius 10 kartų palakuot biggrin.gif Kad lengviau būtų paslėpti servetėlės kraštus, plėšyk motyvą, o ne kirpk. Sėkmės 4u.gif
Oho kiek čia prirašiau bepietaudama:)

Man atrodo nuo lievu teptuku, jie tokie gan kietoki, tai ir gavosi dryzuotai. Kita karta bandysiu kempinele. Del sveitimo aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Sunku buvo fotografuot, todėl rodau abu variantus, spalvos artimesnės antram koliažui

Japoniškas pano
user posted image

user posted image
Atsakyti
Rodau šiandien užbaigtą šepetį plaukams smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip visada visu darbeliai grazus thumbup.gif visom po 4u.gif biggrin.gif
sepetukas labai mielas, o albumas kaip idomiai padarytas thumbup.gif
bus ka dezute taip pat grazi, idomus iskilimai any dezutes, butu idomu suzimoti kokiu budu isgauti biggrin.gif
Papildyta:
Ir as pasirodau su Kalediniu vyno butelaiciu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti