Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(*monikute* @ 2010 12 21, 11:14)
idėja tikrai labai šauni ir gražiai žiūrisi tas kuklumas  4u.gif  tik man vaizdą akiai gadina juostelės  blush2.gif  gal jas kitaip reikėjo įkomponuoti  g.gif

Dėkui, kad ir mane pastebėjot bigsmile.gif
Iš pradžių ir aš buvau sumąsčiusi kitaip, rišau kaspinėlius, bet kažkaip nesižiūrėjo...bet kiekviena formelė turėjo skylutę, tai ir sumąsčiau ją taip užpildyti, na tarsi atvirutė su žaisliuku ax.gif Realybėj gal geriau žiūrisi, ypač eglutė gerai atrodo.
Atsakyti
Švelniuke, labai abi dėžutės gražios, abi savaip, o jau šavarumas varniuko wub.gif
bus_ka, labai gražu. Ir technika įdomi thumbup.gif O ta nuotrauka kur tik viršus dėželės, pagalvojau, kad sagė, na, taip dailiai atrodo thumbup.gif

Užsakymas - antroji dalis (o siaube daugiau nebenoriu nieko su angelėliais (stipriai tenka perlipti per save), tikiuosi tai paskutinis darbas su jais, nes bijau sakyti "niekada", bet jau gana...)

"Angelai ir rožės"

user posted image

user posted image

P.S. dovanoju servetėles ir ryžinį popierių su angelais, jei įdomu, rašykite až
Atsakyti
Kristanija, 4u.gif
Baltė
, ačiu tau, na, čia jug mano mėgstami kiaušiniai sudelioti:D
O angeliukai gražuoliai, tas derinys labai jiems tinka-spalvos ir raštai. Niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Atsakyti
balte grazus ir simpatiski angeliukai 4u.gif ,man tik kliuna juoda spalva,man nelabai dera ji cia bendroje kompozicijoje 4u.gif blush2.gif ,bet cia tik mano nuomone ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Mamuk, dėkui, 4u.gif čia ne juoda, čia ruda spalva. Gyvai tikrai viskas gerai dera smile.gif Tiesiog kontrastas ir nuotraukoje utriruojasi spalvos, ir žydrumas nėra toks rėkiantis ir ruda nėra tokia tamsi. smile.gif
Atsakyti
Balte, koks grozis wub.gif
Atsakyti
user posted image
įkeliu greitai naktį sukonstruotą komodėlę, bus dovanų nuo Kalėdų senelio aštuonmetei mergaitei.

p.s. kadangi fotografavau naktį, tai spalvos šiek tiek iškraipytos, bet panašios...daugiua nuotraukyčių kaip visada SavaMenėj 4u.gif
Atsakyti
Dovanėlės...

user posted image
4u.gif
Atsakyti
Vyro užsakymukas. Jis labai mėgsta fantastines knygas. Išsirinko motyvą ir skirtukas padarytas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Otemos dezute kokia simpatiska thumbup.gif puikiai suderintos spalvos, zaisminga biggrin.gif

Sobieskos komplektukas taip pat grazus 4u.gif

rasulkos skirtukas grazus 4u.gif
Atsakyti
Visas visas su artėjančiomis šventėmis ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip visada, visu darbeliai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti