Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

Bus_ka, o kalendorius ten su iškiliais raštais, ar man taip tik atrodo nuotraukoje? Labai gražus. Man irgi rodos, jam jau nei jokių skilimų nebereikia. Bet nuotrauka yra nuotrauka, o gyvai tau geriau pačiai buvo matyti.

Sobieska, nu labai labai graži dėželė. Nufotkink abu ketvirtukus kartus. O kai kadfa padarysi visas ketusias, tai ri visas keturais kartu. Stiliukas juk tas pats.

Ir Turkija Bus_kos graži. Vis žiūriu, kaip padarote spalvų perėjimus ir .... tiesiog žaviuosi....
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 01 04, 16:57)

Sveikos, su naujais visas ir visus smile.gif 4u.gif
Pasidairau po šią temą kas dieną, seku įvykius. Noriu pasidžiaugti šiuo darbu. Labai krito į širdį jis. Sveikinimai autorei 4u.gif ir klausimėlis, kas ta balta juostelė? Kaip ji ten atsirado ir kodėl?
Atsakyti
Dajne, 4u.gif

QUOTE(Whatever? @ 2011 01 07, 11:50)
Bus_ka, superine dezute.... Svelni tokia, nekicine visai  4u.gif
O kaip tu nuotrauka priklijuoji? Foto popierius gi storas, ar kazkaip kitaip darai? Buciau dekinga, jei pasidalintum info 4u.gif

Dar labai labai patiko darbo kalendorius... Superinis  thumbup.gif

Dar buvo grazi, zaisminga dezele su arbatinukais. Nepamenu tik kieno... 4u.gif

Whatever? 4u.gif Šnekėdama apie nuotrauką turėjau omeny, kad paveiksliukas yra ne dailininko tapytas. o spausdinau ant paprasto popieriaus.
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2011 01 07, 14:24)
bus_ka  labai graži dėžutė, švelni tokia. Tik viduje kažko trūksta, gal iškraipo spalvas kompas ir atrodo jog šiek tiek netinka spalvos  g.gif

Ačiu 4u.gif Jei trūksta, priimu pasiūlymus ko smile.gif O spalvos vienodos yr, nes pertapiau tais pačiais dažais.
Papildyta:
QUOTE(Kita mama @ 2011 01 07, 15:32)
Bus_ka, o kalendorius ten su iškiliais raštais, ar man taip tik atrodo nuotraukoje? Labai gražus. Man irgi rodos, jam jau nei jokių skilimų nebereikia. Bet nuotrauka yra nuotrauka, o gyvai tau geriau pačiai buvo matyti.

Ir Turkija Bus_kos graži. Vis žiūriu, kaip padarote spalvų perėjimus ir .... tiesiog žaviuosi....

Ačiu 4u.gif Iškylus yra tik viduriukas, čia servetėlės raštas toks "teisingas" smile.gif O dėl skilimo, tuoj įkelsiu iš arčiau, man tai visai tinka smile.gif Čia Sottile

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2011 01 07, 16:26)
Ačiu 4u.gif  Jei trūksta, priimu pasiūlymus ko smile.gif O spalvos vienodos yr, nes pertapiau tais pačiais dažais.

Tai jei žinočiau ko, parašyčiau.. smile.gif vat kažko truputį ne to, bet ko matant ne gyvai sunkoka pasakyt.
Spalvos turėjau omenyje viršelio ir vidaus.
Atsakyti
Lachesė naa, ta juostelė yra tokia.. na.. juostelė, kuri turėjo būti savu laiku ir vietoje, tačiau po priklijavimo patapusi nereikalinga detale. Ruošiuosi ją lupti ir padažyti rudais dažais. tiesiog. doh.gif Kaip sako iš klaidų mokomasi blush2.gif
Ir labai labai noriu padėkoti, kad pastebėjot. Labai labai wub.gif 4u.gif

ir dar rasulka2 thumbup.gif tvarkingas ir įdomus darbas. 4u.gif tokio rašto dar nesu mačius. Kokį popierių naudojote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nukritau: 07 sausio 2011 - 20:20
QUOTE(nukritau @ 2011 01 07, 21:17)
Lachesė naa, ta juostelė yra tokia.. na.. juostelė, kuri turėjo būti savu laiku ir vietoje, tačiau po priklijavimo patapusi nereikalinga detale. Ruošiuosi ją lupti ir padažyti rudais dažais. tiesiog.  doh.gif  Kaip sako iš klaidų mokomasi  blush2.gif

nelupk, ji kaip tik labai originaliai atrodo, ir nedazyk...
Atsakyti
Aš nei siūlau nei nesiūlau jos lupti, tiesiog mane sudomino smile.gif šiaip tai per kurį laiką ji šiek tiek užsipurvins ir nepastėsite jos visai.
Atsakyti
naaa aš dar galvojau apie kitokios spalvos ją.. bet kiek žiūrėjau tai nieko doro iš spalvų pasirinkimo.

sobieska bet ji man 'iškrenta'.. ne vietoj tokia :/

na, šiaip ar taip, jei ir darysiu ką, tai kada nors, nes dabar su laiku kiek striuka.. Ko, aišku, nepasakyčiau apie šitoj temoj besirodančias darbštuoles. 4u.gif

Lachese dar atsiminiau, kad nepasakiau, jog čia satino virvelė. Šiaip jos panaudojimo kažkokios specifinėj srity aš nelabai įsivaizduoju, nes ji tokia gan nepaslanki.. na, bet gal ir teisinga tas, kad susipurvins pati.. biggrin.gif
Atsakyti
Galima juostelei "padėti" susipurvinti wink.gif Pralenkiant laiką, tsakant... wink.gifsmile.giftongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 01 07, 21:17)
[ir dar rasulka2  thumbup.gif  tvarkingas ir įdomus darbas.  4u.gif  tokio rašto dar nesu mačius. Kokį popierių naudojote?  g.gif

aciu, kad pastebejai biggrin.gif , tai servetele, naturoje tie remeliai gerokai grazesni, nes akutes geriau matosi. O nuotraukoje jos kazkaip pradingsta sad.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, smile.gif

Labai patiko bus_ka Turkija, iš pradžių dėl valtelių priminė Veneciją... smile.gif
sobieskos akmenukų pakabos labai dalios ir universalios, manau, ne tik priepirtį papuoštų smile.gif
rassulkos rėmelis negali būti nepastebėtas, tik kristaliukų tai mano akiai arba per daug arba g.gif
Atsakyti
Aciu balte, tie kristaliukai gyvai kitaip atrodo ir mano nuomone tai neperdaug, bet is kitos puses, tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu biggrin.gif O Jei visos vienodai mastytume, tai ivairoves nebutu thumbup.gif
Atsakyti