sobieska labai gražu

Saunuoles!!LAAABAI

Sveikutes,
galiu imesti laikroduka, siek tiek anksciau dariau, bet is ties tai noriu uzklausti, kas blogai su mano parasu? Perspejo, parasiau kad nesuprantu kas staiga atsitiko, vakar ziuriu - uzrakino tema
ir taip negaliu nervintis bet sunervino... Parasiau vel, nes nesuprantu kame reikalas, kolkas neatrase. Atseit II punkto 12 taisykle pazeista, netvarkingas prasas... Pusmeti tks buvo, kas dabar? Aciu kas parasys, gal kam ir taip nutiko.

galiu imesti laikroduka, siek tiek anksciau dariau, bet is ties tai noriu uzklausti, kas blogai su mano parasu? Perspejo, parasiau kad nesuprantu kas staiga atsitiko, vakar ziuriu - uzrakino tema

Balte, ačiu tau už gražius žodžius mano Turkijai.
Dedu gryną priešingybę. Labai intensyvus motyvas buvo pasirinktas ir gamta jau pasirūpino sodriom spalvom, tai man liko tik viską sudeliot į savo 3D vieteles, pabarstyt šiek tiek akmenukų, kai kur sąmanų, debesėlių Darbavausi kaip su servetėle-šoniukai parinkti iš to paties motyvo. Pirmas man darbas su fotografuotu peizažu, bet buvo idomu.
Nuostabioji Norvegija

Dedu gryną priešingybę. Labai intensyvus motyvas buvo pasirinktas ir gamta jau pasirūpino sodriom spalvom, tai man liko tik viską sudeliot į savo 3D vieteles, pabarstyt šiek tiek akmenukų, kai kur sąmanų, debesėlių Darbavausi kaip su servetėle-šoniukai parinkti iš to paties motyvo. Pirmas man darbas su fotografuotu peizažu, bet buvo idomu.
Nuostabioji Norvegija

Bus ka nuostabios dezutes, laukiam tesinio su kita salim

QUOTE(Džiuga+ @ 2011 01 10, 08:33)
Sveikutes,
ir taip negaliu nervintis bet sunervino... Parasiau vel, nes nesuprantu kame reikalas, kolkas neatrase. Atseit II punkto 12 taisykle pazeista, netvarkingas prasas... Pusmeti tks buvo, kas dabar? Aciu kas parasys, gal kam ir taip nutiko.

man buvo tas pats, berods ir taisykle ta pati

siaip jei tavo nuorodoje yra arba kainos, arba kontaktai, tai ir uzkliuvo

Ačiu, merginos
Na, jau nemažai visokių šalių turėjau, matysim kokių pageidavimų dar bus ateity

Na, jau nemažai visokių šalių turėjau, matysim kokių pageidavimų dar bus ateity

Bus ka dezutes fantastiskos, kaip nutapyta butu
ant kokio popieriaus spausdinta Svedijos nuotrauka?
Dziugos laikrodis labai grazus

Dziugos laikrodis labai grazus

Bus_ka graži dėželė
Užsakymukas

Užsakymukas

QUOTE(kristianija @ 2011 01 11, 17:56)
Bus ka dezutes fantastiskos, kaip nutapyta butu
ant kokio popieriaus spausdinta Svedijos nuotrauka?

Ačiu, merginos