Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

sobieska labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Saunuoles!!LAAABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

galiu imesti laikroduka, siek tiek anksciau dariau, bet is ties tai noriu uzklausti, kas blogai su mano parasu? Perspejo, parasiau kad nesuprantu kas staiga atsitiko, vakar ziuriu - uzrakino tema verysad.gif ir taip negaliu nervintis bet sunervino... Parasiau vel, nes nesuprantu kame reikalas, kolkas neatrase. Atseit II punkto 12 taisykle pazeista, netvarkingas prasas... Pusmeti tks buvo, kas dabar? Aciu kas parasys, gal kam ir taip nutiko.

user posted image
Atsakyti
Balte, ačiu tau už gražius žodžius mano Turkijai.

Dedu gryną priešingybę. Labai intensyvus motyvas buvo pasirinktas ir gamta jau pasirūpino sodriom spalvom, tai man liko tik viską sudeliot į savo 3D vieteles, pabarstyt šiek tiek akmenukų, kai kur sąmanų, debesėlių Darbavausi kaip su servetėle-šoniukai parinkti iš to paties motyvo. Pirmas man darbas su fotografuotu peizažu, bet buvo idomu.

Nuostabioji Norvegija
user posted image

user posted image

Atsakyti
WOW bigsmile.gif fantastika.. Net trūksta žodžių.. wub.gif labai labai gražu smile.gif
Atsakyti
Atskleidei visą Norvegijos fiordų grožį! Man patiko ir dėžutė su Turkija wink.gif
Atsakyti
Bus ka nuostabios dezutes, laukiam tesinio su kita salim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 01 10, 08:33)
Sveikutes,

galiu imesti laikroduka, siek tiek anksciau dariau, bet is ties tai noriu uzklausti, kas blogai su mano parasu? Perspejo, parasiau kad nesuprantu kas staiga atsitiko, vakar ziuriu - uzrakino tema  verysad.gif ir taip negaliu nervintis bet sunervino... Parasiau vel, nes nesuprantu kame reikalas, kolkas neatrase. Atseit II punkto 12 taisykle pazeista, netvarkingas prasas... Pusmeti tks buvo, kas dabar? Aciu kas parasys, gal kam ir taip nutiko.

man buvo tas pats, berods ir taisykle ta pati smile.gif irgi kai parasiau, kas netinka konkreciai, tai uzdare tema 21 dienai ar kazkiek...ai ir dar mane pacia 7 dienom "uzdare" lotuliukas.gif bet nepaaiskino, kas negerai.
siaip jei tavo nuorodoje yra arba kainos, arba kontaktai, tai ir uzkliuvo 4u.gif
Atsakyti
Ačiu, merginos 4u.gif
Na, jau nemažai visokių šalių turėjau, matysim kokių pageidavimų dar bus ateity smile.gif
Atsakyti
Bus ka dezutes fantastiskos, kaip nutapyta butu thumbup.gif ant kokio popieriaus spausdinta Svedijos nuotrauka?

Dziugos laikrodis labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Bus_ka graži dėželė thumbup.gif

Užsakymukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristianija @ 2011 01 11, 17:56)
Bus ka dezutes fantastiskos, kaip nutapyta butu thumbup.gif  ant kokio popieriaus spausdinta Svedijos nuotrauka?

Ačiu, merginos 4u.gif Nuotraukos spausdintos ant paprasto popieriaus
Atsakyti