Įkraunama...
Įkraunama...

PASIGIRKIM MŪSŲ "PUODE"

QUOTE(Bitute Pilkoji @ 2010 11 29, 21:06)
Cia mano dar nebaigtas darbas. Ilgokai su ja vargau... Mano pirmasis seseliavimas smile.gif Noreciau nuomoniu smile.gif

Teigiama nuomonė 4u.gif Patiko.
Žinau, kad keliais žodžiais nenusakysit, bet kaip čia šėšėliavot bigsmile.gif Suklijavus servetėles "dapaišinėjot" ar čia taip gražiai patrynimus įkomponavot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 11 29, 10:03)

Man tas drambliukas patiko, ypač šoneliai margi. Viduje nereikėjo atskirų elementų klijuoti... 4u.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 11 29, 18:35)
Skanios kavos dėžutė

Labai skaniai atrodo. Neperkrauta, labai gražu. Tikrai "atsibodo" girt Tave, nes labai jau jaukūs darbai wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 11 29, 22:27)

Daugiafunkcinis žaisliukas: norint pastatai, norint pasikabini thumbup.gif . Dvelkia žiema wub.gif

O aš tai tinginė, darbų niekaip nenufotografuoju, o kai susiruošiu tai daryti, būtinai aparatas išsikrauna doh.gif

Nedidukė paprastutė dėžutė, smagiai ir greitai pasidariusi (ketvirtą valandą nakties miegoti nuėjau, taip norėjosi pabaigti... rolleyes.gif )

Dviejų skyrelių arbatinė "Kvepiantis ruduo"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Aciu, kas ivertinot mano Prisiminimu deze ax.gif . Man tai svarbu 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 30, 14:44)
Teigiama nuomonė 4u.gif Patiko.
Žinau, kad keliais žodžiais nenusakysit, bet kaip čia šėšėliavot bigsmile.gif Suklijavus servetėles "dapaišinėjot" ar čia taip gražiai patrynimus įkomponavot g.gif
Žydraake, cia nieko ypatingo. Padariau pagrinda, priklijavau nespalvotus, arbata sendintus paveikslelius, 2Xnulakavau, ir su plonu teptuku dejau seselius, tryniau, vel dejau... visa sekmadieni! Dar nebaigta... smile.gif

Baltės preciziskumas visada stebina ir maloniai glosto aki! smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute Pilkoji: 30 lapkričio 2010 - 20:49
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 11 29, 16:06)

gražu
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 11 30, 18:12)

Dviejų skyrelių arbatinė "Kvepiantis ruduo"

Nu tikras ruduo wub.gif nu mergytės išduokit paslaptį - na kaip jūs padarote tuos paveiksliukus tokius ryškius? Aš kai darau, man "pasiplauna" šiek tiek unsure.gif nors ir laku bandžiau purkšti mastau.gif
Atsakyti
Balte tavo "rudenys" visi tokie tikroviski wub.gif

....

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Sobieska nestandartinė žiemos išraiška, bet mano manymu labai vykusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 01, 10:15)
Sobieska nestandartinė žiemos išraiška, bet mano manymu labai vykusi  wub.gif

Aciu...bumbulais galima ne tik ziema sauktis, ant eglutes kabinti...jie gali tarnauti kaip smulki dovanele ipakuojant "stambia"...prie jo galima ir pinigelius pririst bet kokiu metu laiku, oi, cia panaudos sriciu yra begale biggrin.gif
Atsakyti
grite
Dailus skirtukas mirksiukas.gif

bus_ka,
Kalėdų apsiaustas
Kalėdų stalo papuošimas, puiki idėja thumbup.gif

baltė
"Sniegena ir zylė"+ krepšelis
Hmmm, tokie mielučiai wub.gif

biriusa,
Liuks idėja, ir išpildymas, viskas suderinta puikiai. Va tokio darbo kalendoriaus darbo kolegės tikrai neturės thumbup.gif

nukritau
Labai daili komodėlė mirksiukas.gif

biriusa
Labai gerai išpildyta servetėlinė, ir motyvas tinkamas ir spalvytės. O dar mieliau kai yra skiriama geriems tikslams ax.gif

sobieska
Šaunu thumbup.gif
Nors visada bandydavau atsisakyti spausdintų paveiksliukų, nepatikdavo man jie, bet ir pačiai šiuo metu tenka darbuotis su dviem darbeliais doh.gif

rug_gele
Indija wub.gif taip pat viduje neklijuočiau tų kelių detalyčių

Mamukas Indriukas
Kaip visada miela, ramu gražu wub.gif

bus_ka
Kuo toliau tuo labiau stebini liuks Šaunu, super

Bitute Pilkoji
Labai gerai darbavaisi, kaip pirmasis bandymas tai tikrai super thumbup.gif

sobieska
Nereali eglutė wub.gif

baltė
Kvepia tas ruduo, bet kad už lango taip šalta, ir sniegutis šaltas ax.gif
O jei rimtai sodyba, rudens spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 01 gruodžio 2010 - 09:28
QUOTE(Raseleb @ 2010 12 01, 10:22)

Šaunu  thumbup.gif
Nors visada bandydavau atsisakyti spausdintų paveiksliukų, nepatikdavo man jie, bet ir pačiai šiuo metu tenka darbuotis su dviem darbeliais  doh.gif

Nereali eglutė  wub.gif

ACIU 4u.gif

Nemanau, kad reikia teisintis, jei...rinka reikalauja biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 12 01, 09:11)

Kol rašiau komentarus dar vienas burbulaitis su ryžinuku nugulė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute Pilkoji @ 2010 11 30, 20:48)
Baltės preciziskumas visada stebina ir maloniai glosto aki! smile.gif

Malonu girdėt, stengiuosi, bet man pačiai yra čia tokių darbų kartais, kad, oi atrodo nesugebu taip šavriai, pvz. Švelniukė ir Mamukas Indriukas, taip jau steriliai moka. rolleyes.gif

*monikute*, nieko per daug nedariau, tiesiog servetelė gana ryški papuolė smile.gif Gyvai gal ir nėra tokio ryškumo, natūraliai atrodo. Galima ir su kompu paryškiti paveiksliuką, bet aš neturiu nei vienos padorios prpgramėlės, nei PS nei dar kažko, tai gaunasi kaip gaunasi, kai apniukę stengiuosi nefotografuoti...

QUOTE(sobieska @ 2010 12 01, 09:11)
Balte tavo "rudenys" visi tokie tikroviski wub.gif

dėkui 4u.gif

Wow, kokie fainuoliai... wub.gif Skilimas labai švelnus thumbup.gif
Atsakyti