Labukas, ale jūs ir greitos, tema ne vieną puslapiuką nuvertė

Na, apie viską nuo pradžios
bus_ka, dailiai atlikta pirmoji dėželė, o va kavos dėžutė tai mmmm, gerai, kad kaip tik ją ir geriu, nes tektų bėgti pasidaryti
Sobieska, šaunūs burbulai, šildelė, eglutė, visi Kalėdiniai papuošimai
balte, kruopštumas neišpasakytas, burbulaitis dailus labai, rudeninė dėželė labai labai, trūksta tik gyvos levandos
Bitute Pilkoji, visai įdomiai sugalvota muzikalioji dėželė, tik aš ko gero būčiau dėjusi sendintą auksą arba maišiusi auksą su variu, bet ir taip visai gražiai žiūrisi, dėl vasarinės dėžutės, visai nieko, paprastutė, tik vat dėl 3D pavadinimo tai labai drįsčiau ginčytis, ar ne per drąsiai? o va su senoviniais laiškais dėžutė man supper, labai patiko
grite man supper skirtukas, labai labai, žiauriai, tik kaip jis knygoje įsipaišytų, ar puslapiuose savo reljefų nepaliktų?

Bet vis tiek žiauriai gražu, užrašų knygelės negaila, tegul palieka savo pėdsaką
L.M.A. labai įdomūs smulkūs darbeliai
biriusa, supper, žiauriai gražūs darbeliai, kalendorius ir šepetys. Klimto

, bet tokio ir aš sau norėčiau. Servetėlinė taip pat labai labai suderinta ir apgalvota
nukritau daili komodėlė, auskarėliai patiko labai
rug_gele, taip pat dailios žvakidės, ech, Kalėdos jau taip arti, reikia dovanas gaminti. Dėžutė su drambliu įdomi, viršus, dangtelis man labai patiko, apačia gal šiek tiek nelabai mano akiai dera, viduje lyg spalvą kitą pamačiau ir jau ten nebūčiau klijavusi motyvų gabalėlių
Mamukas Indriukas, kažkas naujo ir įdomaus
Na ką, atrodo visoms po žodelį skyriau, o aš pasirodysiu su paprasta visa servetėline dėžute, nemadinga aš , nemadinga....

Megztais rūbeliais