Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Almost @ 2010 12 10, 10:25)
ir dar, Jurgachka - aš VIS DAR mokausi vairuoti. Kasdien iš naujo. Ir klaidų darau, niekad to neslėpiau mirksiukas.gif

biggrin.gif nu va, o as jau galvojau, kad kokia supermoteris esat- ne klaidu nedarot, ne streso naujaciat biggrin.gif

o del tu nervu- jei nesat labai jautrus zmogus, tai nesuprasit, nesugebesiu paaiskint, kaip galima ir antra syki nervintis smile.gif

bet siaip pritariu 100 proc minciai, kad nereikia eiti laikyti, jei nesijauti uztikrinta savimi drinks_cheers.gif jau kai laisvai su instruktoriumi ar giminaciu vaziuoji, kai jau jokiu rimtu kliurku nedarai,tada ir reikia sturmuoti Regitra drinks_cheers.gif

As irgi emiau belekiek papildomu vairavimu, nes neturejau su kuom is giminaiciu mokytis vairuoti....Pries egzamina aikstutes visai nebijojau, miesto siek tiek, kad per savo issiblaskyma ko nepraleisciau, o vat labiausiai man stresa vare mintis, kad salia sedes kritiskai nusiteikes zmogus, seks kiekviena mano judesi ir mane vertins.... blink.gif kai trecia syki laikiau egza, nusiteikiau, kad tas egzaminuotojas yra paprasciausias keleivis ir nera ko jo bijot rolleyes.gif

QUOTE(Ansia @ 2010 12 10, 11:42)
Mergoooos
AS ISLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Sveikinimai 4u.gif na bet egzaminuotojas tai jau labai atlaidus pasitaike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 10, 13:09)
biggrin.gif nu va, o as jau galvojau, kad kokia supermoteris esat- ne klaidu nedarot, ne streso naujaciat  biggrin.gif

o del tu nervu...

bet siaip pritariu 100 proc minciai, kad nereikia eiti laikyti, jei nesijauti uztikrinta savimi  drinks_cheers.gif jau kai laisvai su instruktoriumi ar giminaciu vaziuoji, kai jau jokiu rimtu kliurku nedarai,tada ir reikia sturmuoti Regitra  drinks_cheers.gif

As irgi emiau belekiek papildomu vairavimu, nes neturejau su kuom is giminaiciu mokytis vairuoti....Pries egzamina aikstutes visai nebijojau, miesto siek tiek, kad per savo issiblaskyma ko nepraleisciau, o vat labiausiai man stresa vare mintis, kad salia sedes kritiskai nusiteikes zmogus, seks kiekviena mano judesi  ir mane vertins.... blink.gif kai trecia syki laikiau egza, nusiteikiau, kad tas egzaminuotojas yra paprasciausias  keleivis ir nera ko jo bijot  rolleyes.gif

aš ir esu supermoteris mirksiukas.gif hihihi.gif manau, kad Jūs taip pat. tik tarp eilučių neskaitykit ir dar žiūrėkit - tapsim geriausiom virtualiom superdraugėm 4u.gif biggrin.gif

esu superjautri, supernervinga, superpanikatorė. bliaudavau, kai neišeidavo važiuot normaliai su instruktorium. bet daug kam padėjo nusiteikimas.

va, tame ir buvo esmė, daugmaž tai ir turėjau minty. neprašau pasiteisinimų, kodėl A ar B neišlaikė egzamino, bet pati sau viduj negaliu pateisinti tokių dalykų, kaip pvz. neišlaikymas vien tik dėl egzaminuotojo kaltės and so on. Pripažinimas - pirmas žingsnis į pasitaisymą. Nu ok, neišlaikė iš pirmo karto. Kodėl? Numušė kuoliuką, užvažiavo už linijos, mieste kirto ištisinę. Tai YRA RIMTOS klaidos, žmonės. Nebūtų rimtos - neskaitytų Regitroj jų kritinių. Tai ir viskas, nenusiteikiat, kad ai, kas čia per briedas - nu gerai, užkabinsiu liniją parkinge, nu gerai, nukirsiu kuoliuką, nu ok - užgesiu estakadoj, bet jei neišlaikysiu, tai kaltas būsiu ne pats. Tai yra svarbu, jeigu yra taip pasakyta ir psio. Pirmą kartą neišlaikėt ir žinot kodėl - praktikuojatės, juk yra tiek visokių galimybių ir jums tos "duonos ant lėkštutės" - paruoštų aikštelių su kliūtim.

papildomų važiavimų neėmiau. kodėl? buvo gaila pinigų, nes už teises nuo A (atėjimo į mokyklą) iki T (teisių) mokėjau iš savo sukauptų gimtadienio pinigų (ech, stebuklingos man tos teisės... hihihi.gif ). Buvo žiauriai sunku, patikėkit, nes jaučiu taip, kaip aš mokiausi vairuot ir kokios buvo sąlygos, tai mažuma turbūt taip ėjo biggrin.gif Bet aš įtikinėjau prieš egzaminą save, kad išlaikysiu ir važiuosiu švęst pas draugus, kurie egzamino išvakarėse kvietė į gimtadienį. Ką dariau, kad mažiau bijočiau? Važiavau per egzą ir plepėjau visą laiką. Egzaminuotojas mažai kalbėjo, bet juokėsi, šypsojosi pats iš manęs, o aš savo baimę ir stresą į orą žodžiais leidau - kad drąsiau būtų smile.gif

Ir dar - patarimas laikantiems egzaminus artimiausiu metu (ir šiaip toks geras patarimas, moterims ypač) - žiūrėkit į egzaminuotoją taip: tai bus vienintelis vyras-keleivis, kuris sėdės ir tylės viso jūsų vairavimo metu tik pasakydamas, kurioj sankryžoj kur sukt. Jis neburbės, kad vėlai perjungėt pavarą, neburbės, kad nemokat rikiuotis, nešauks, kad lėtai važiuojat. Jis sėdės ir tylės hihihi.gif
Atsakyti
oi mergaites, neprisijunk pora valandeliu, ziurek priplepeta tongue.gif saunu 4u.gif
Is pirmo karto zmogus islaike egzamina, ar is desimto-rezultatas toks, kad visi susitiksime kely bigsmile.gif ax.gif visi mes esame labai skirtingi, todel vienas visai nebijo egzamino, kitas bijos eidamas penkta, ar desimta karta, NERA VIENODU ZMONIU mirksiukas.gif vienas ziurek su parasiutu soka, kitas numirtu vien apie tai pagalvojus, butume vienodi-butu nuobodu gyventi 4u.gif
susirinkome cia, kad pasidalinti vairavimo mokymosi ispudziais, pasitarti, pasidziaugti sekme ar nesekme, o ne demonstruoti kokie mes saunus, protingi, ar geresni doh.gif

Tiesa, ejau laikyti egzamino is karto po mokyklos baigimo, tokia mano instruktoriuko praktika, manau visai nebloga, kitaip buciau puse pamirsus blush2.gif kitas gali eiti po puses metu, jei jam taip geriau ax.gif

sveikinimai naujai iskeptai vairuotojai drinks_cheers.gif
Papildyta:
oi, mes cia ir vyruka viena turime, o as kreipiaus mergaites, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 12 10, 12:42)
AS ISLAIKIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif 

oi kaip sveikinu thumbup.gif labai gerai tave suprantu kaip jautiesi- pati tik iš trečio kart įveikiau-jausmas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 12 10, 11:42)
Mergoooos
AS ISLAIKIAU!
Bet ir baimes buvo pilnos kelnes, prisipazinsiu.

O, kokia as laiminga, laimingiausias zmogus. Ejau is regitros namo visa kelia sypsojausi kaip durnele 
bigsmile.gif

sveikinu bis.gif

galu gale is as galiu sioje temoje pasigirti... nuo vakar IR AS JAU ZALIAS LAPAS smartass.gif

is 4 karto blush2.gif masinos bent pora savaiciu nemaciusi, per sudetingas eismo salygas ir su golfu lotuliukas.gif

va va ir as taip namo variau - issisiepus sekmingai ir stotele pravariau ir i ne ta auto isedau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 12 10, 20:55)
va va ir as taip namo variau - issisiepus sekmingai ir stotele pravariau ir i ne ta auto isedau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Saunuoles!!! gal lengviau laikyt kai baisios eismo salygos. biggrin.gif
Atsakyti
Jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė,išlaikiau šiandien praktikąąąąąąąąąąąąąąąąąąą yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 10, 21:46)
Jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė,išlaikiau šiandien praktikąąąąąąąąąąąąąąąąąąą yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

šaunuolė 4u.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif clap.gif
aš antradieny einu laikyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 10, 23:46)
Jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė,išlaikiau šiandien praktikąąąąąąąąąąąąąąąąąąą yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Kaip dziaugiuosi uz jus bigsmile.gif Sveikinimai didziausi, saunuole thumbup.gif kaip visas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 11, 00:46)

Valiooooooooooooooooo!!!!!!! clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 10, 22:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Saunuoles!!! gal lengviau laikyt kai baisios eismo salygos. biggrin.gif

lengviau biggrin.gif bet ne tik kad egzaminuotojai atlaidesni, bet dar ir del to kad ir kiti vairuotojai tvarkingai vazinet pradeda bigsmile.gif
Atsakyti
J Vaida, kaip sekasi, kaip sveikatos? pasveikai? wink_3.gif
Atsakyti