QUOTE(minde0445 @ 2010 12 08, 21:14)
nu taip yra teke girdeti, sake tokia moteriske, ejo laikyti uz pinigus ( kaina 700 lt ) na ir aiksteleje neislaike vis, tai kuoliuka nuvercia tai dar ka, arba i gatve paleidzia, o ten isvaziuoja per raudona, vos ne masine avarija

va, prašom - pirkim teises ir džiaukimės

o kiek tokių variantų (nebūtinai pirkimo, kad ir paprasto kasdienio egzamino laikymo) pasitaiko tik išėjus iš mokyklos iškart laikyt teises? tik būna, kad garsiai apie tai nešneka nei egzaminuotojai, nei patys laikantieji... nes, na pripažinkim, gėda juk pasakyt, kad "Neišlaikiau egzamino, nes nemokėjau priparkuot galu/šonu, nu niekaip man neišėjo tinkamai to padaryt", efektingiau skamba "Tas asilas lopas egzaminuotojas susukęs snukį buvo, aš juk gerai prisiparkavau, kiek ten 50cm buvo likę iš šono, nu bet įvažiavau iš pirmo karto, o dar taip nervinaus ir vis tiek gerai viską padariau, bet asilas neleido net į miestą išvažiuot"

netaikau niekam asmeniškai, tiesiog tokia bendra "statistika" susivedė
Ir dar galbūt galiu pateisinti vieną atvejį, kuomet iš pirmo karto neišlaikomas egzaminas - kai pakliūna universalas, o visą laiką mokeis valdyt mažutės mašinos (astra, golfas ir pan.) baranką. va tada jo - nervai penkiagubi, kaip ir mašinos ilgis, nes tokios nei valdę, nei glostę, nei mylavę...

bet net ir apie tokius atvejus, kaip pvz. parkuoti palei kuoliukus universalą, kurioj vietoj turi būti kuoliukas parkuojant galu, man bent jau pasakojo instruktorius