Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 09, 17:55)
Oj žinokit nerandu šiandien sau vietos, jau baigiu visus namus iššveist, ramiai nenusedžiu. mintys apie egzus tik sukasi (turbut del to kad jau galiu numatyt datas).. Dar reik teorija gerai pasikartot. Norėjau spręst internete, bet reik pasipildyt taškus, o kaip tyčia užsiblokavau internetinę bankininkystę ir telefoną palikau pas draugą. doh.gif tai ir lakstau pirmyn atgal.  o kai pagalvoju, kad jau eičiau sėst į mašina tai net karšta darosi. Turbūt eisiu laikyt trumpom rankovėm. biggrin.gif  vsio, ryt varau sedatif užsipirkt, negalima juk šitaip toliau gyvent. biggrin.gif

ramiau, ramiau mergyt, rankoves paraitosi ir viskas gerai bus, plaukiukus i virsu ir psio:) gal pries akis nelakstytu biggrin.gif o kada galvoji eiti laikyti?
teorijos gali nebijoti, islaikysi ir nera ko cia sukti galvos biggrin.gif
Papildyta:
karsta darosi kai lauki egzaminuotojo, paskui jau ner kada karsta darytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 09, 17:54)
teorija manau greitai islaiko, as apie vaziavima kalbu, nors sake instruktorius, kad buna tokiu zmogeliuku, kurie nekaip negali teorijos islaikyti, dazniausiai tai buna vyresni dedukai, kokie "traktorininkai" biggrin.gif

Būna.. aš kai laikiau teorija, su manim salej vieni vyrai ir baxurai sėdėjo ir keli iš jų neišlaikė, o aš išėjau su šypsena thumbup.gif Bet manau tai todėl, kad daugelis eina su nuostata "o gal pavyks", aišku gal kai kam ir pavyksta, bet realiai prie to pasėdėt reikia šiek tiek 4u.gif
O tu jau turi teises ar irgi lauki jau egzamino? g.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 09, 17:55)
Oj žinokit nerandu šiandien sau vietos, jau baigiu visus namus iššveist, ramiai nenusedžiu. mintys apie egzus tik sukasi (turbut del to kad jau galiu numatyt datas).. Dar reik teorija gerai pasikartot. Norėjau spręst internete, bet reik pasipildyt taškus, o kaip tyčia užsiblokavau internetinę bankininkystę ir telefoną palikau pas draugą. doh.gif tai ir lakstau pirmyn atgal.  o kai pagalvoju, kad jau eičiau sėst į mašina tai net karšta darosi. Turbūt eisiu laikyt trumpom rankovėm. biggrin.gif  vsio, ryt varau sedatif užsipirkt, negalima juk šitaip toliau gyvent. biggrin.gif

Uoj mergyt, laikykis thumbup.gif Aišku užsipirk tongue.gif O jau esi teorijai užsiregistravus? aš turiu kažkiek neišnaudotų valandų alsket'e, jei tik atgaminčiau slaptažodį, galėčiau duot prisijungimą. Nes man jau kaip ir nebereikia smile.gif
Atsakyti
as jau turiu teises, lapkriti gavau bigsmile.gif bet kartais megstu cia uzklysti g.gif i sita temuke 4u.gif prisiminti kaip viskas vyko; palaikyti mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
Tu Kristut visiskai teisi, na ura nelabai gal ir pavyktu issilaikyti...kaip bebutu reikejo pasedeti prie kompo smile.gif ax.gif
Atsakyti
Nu sakes doh.gif pabandziau pasprest tam kitam puslapiuke testa ir tik 72 proc surenku doh.gif doh.gif O Ketbilietuose visada virs 90 doh.gif Nu reiks vel skaityti knygele, nes tikrai na uraaa nenoriu eiti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 09, 17:59)
ramiau, ramiau mergyt, rankoves paraitosi ir viskas gerai bus, plaukiukus i virsu ir psio:) gal pries akis nelakstytu biggrin.gif  o kada galvoji eiti laikyti?
teorijos gali nebijoti, islaikysi ir nera ko cia sukti galvos biggrin.gif
Papildyta:
karsta darosi kai lauki egzaminuotojo, paskui jau ner kada karsta darytis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasidariau puoda mėtų arbatos su medum smile.gif Į egzą eisiu labai padoriai ir tvarkingai apsirengus, kad nepagalvotų, kad aš kokia.. flirt.gif planuoju egzą į sausio pabaigą ir manau, kad praktika bus netoli nuo teorijos. Galvoju gal drauges paprasyt, kad ji uzsiregistruotų, o paskui man paimt jos vietą, nes juk neleidžia registruotis į praktiką, kol neišlaikai teorijos. aj nežinau ką ir bedaryt.. kaip jum toks variantas? ir ačiū už palaikymą bigsmile.gif
Kristut, jei atgaminsi slaptažodi, brūkštelk až.
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 09, 18:06)
as jau turiu teises, lapkriti gavau bigsmile.gif bet kartais megstu cia uzklysti g.gif i sita temuke 4u.gif prisiminti kaip viskas vyko; palaikyti mergaites mirksiukas.gif
Papildyta:
Tu Kristut visiskai teisi, na ura nelabai gal ir pavyktu issilaikyti...kaip bebutu reikejo pasedeti prie kompo smile.gif  ax.gif

Nu sveikinu, esi saunuole thumbup.gif Kaip tau sekes praktinis egzas? ar dabar vazineji? kaip jauties uz vairo? wink.gif
Zinok, as niekaip nesuprantu tu, kurie issilaiko ir padeda teises i spinta.. g.gif Tikiu, kad teises vairuoti gavimas, tai dar nereiskia, kad moki gerai vairuoti ir jausiesi drasiai vienas kelyje, nium bet issilaikyti ir padet tai ka zn.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 09, 18:18)
Pasidariau puoda mėtų arbatos su medum smile.gif Į egzą eisiu labai padoriai ir tvarkingai apsirengus, kad nepagalvotų, kad aš kokia.. flirt.gif planuoju egzą į sausio pabaigą ir manau, kad praktika bus netoli nuo teorijos. Galvoju gal drauges paprasyt, kad ji uzsiregistruotų, o paskui man paimt jos vietą, nes juk neleidžia registruotis į praktiką, kol neišlaikai teorijos. aj nežinau ką ir bedaryt.. kaip jum toks variantas? ir ačiū už palaikymą bigsmile.gif
Kristut, jei atgaminsi slaptažodi, brūkštelk až.

jeigu taip galima, gal ir neblogas variantas g.gif kam paskui menesi kankintis, kol vieta atsiras doh.gif
Atsakyti
Kliamka belaukiant egzo, maciau kaip atejo mergina "i drauges vieta" ir jos neprieme. Turi buti registruota sistemoj, kad galetum laikyt thumbup.gif Tuoj pabandysiu atgaminti ir parasysiu tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 09 sausio 2011 - 17:22
QUOTE(Kristut @ 2011 01 09, 18:19)
Nu sveikinu, esi saunuole  thumbup.gif Kaip tau sekes praktinis egzas? ar dabar vazineji? kaip jauties uz vairo? wink.gif
Zinok, as niekaip nesuprantu tu, kurie issilaiko ir padeda teises i spinta..  g.gif Tikiu, kad teises vairuoti gavimas, tai dar nereiskia, kad moki gerai vairuoti ir jausiesi drasiai vienas kelyje, nium bet issilaikyti ir padet tai ka zn.. 4u.gif

aciukas, praktinis pasiseke, is pirmo pavyko issilaikyti; jau bandziau viena vazinetis, visai neblogai sekesi, tiesa su vaiku dar bijau vaziuoti, reikia daugiau pasitreniruoti bigsmile.gif biggrin.gif
dabar masinyte stovi, nes neseniai nusipirkome, reikia technikine varyti doh.gif tai tikiuosi sia savaite vel sesiuos;
ai, zinok, kiek zmoniu, tiek istoriju, bet man paskui butu sunkoka prie vairo atsisesti, atrodo is naujo viska pradedi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2011 01 09, 18:22)
Kliamka belaukiant egzo, maciau kaip atejo mergina "i drauges vieta" ir jos neprieme. Turi buti registruota sistemoj, kad galetum laikyt  thumbup.gif Tuoj pabandysiu atgaminti ir parasysiu tau  4u.gif

tai gal cia drauge issiregistruoja, o paskui tu registruojies? ar kaip cia viskas vyksta?
Atsakyti
Aš irgi nepateisinu tų, kurios padeda teises. Gal jas laiko kažkieno verčiamos? Na nebent nėra galimybės vairuoti, bet jei kieme auto stovi ir prašo vyro nuvežti tai juokinga. biggrin.gif bet kiekvienam savo.
Hm... o jeigu dieną prieš paskamint į regitrą ir atsisakyt jai tos vietos ir tada man iškart skambint? Bet draugė turbūt nesutiks. Dzin, dabar žiūrėjau tai per kelias dienas galima gaut, gal paskui irgi bus gerai.
Gal kuri turit Palmyros Kelertienes šių metų kalendorių? Norėčiau sužinot kokios sėkmingos dienos man šį mėnesį. ax.gif tik nesijuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 09, 18:24)
aciukas, praktinis pasiseke, is pirmo pavyko issilaikyti; jau bandziau viena vazinetis, visai neblogai sekesi, tiesa su vaiku dar bijau vaziuoti, reikia daugiau pasitreniruoti bigsmile.gif  biggrin.gif
dabar masinyte stovi, nes neseniai nusipirkome, reikia technikine varyti doh.gif  tai tikiuosi sia savaite vel sesiuos;
ai, zinok, kiek zmoniu, tiek istoriju, bet man paskui butu sunkoka prie vairo atsisesti, atrodo is naujo viska pradedi doh.gif
Papildyta:
tai gal cia drauge issiregistruoja, o paskui tu registruojies? ar kaip cia viskas vyksta?

Nu bet gerai, kad vazineji wink.gif Technikine pravarysit ir vel sesi thumbup.gif Tai taip, nesakau, kad man taip nebus, gal reikes kuri laika palaukti, nes zadam masiniuka keisti smile.gif Bet pvz mano viena drauge 12 klasej issilaike teises ir nevazinejo, dabar jau 7 metai praejo - vaziuot nemoka, o staza turi.. doh.gif
Su ta registracija yra taip - galima ir nebaigus vaziavimu registruotis praktikai, uz tai niekas i galva neduoda, bet tik issilaikius teorija wink.gif O jeigu drauge uzsiregistruos ir uzims vieta, tai kelios dienos pries egza butinai reikes draugei panaikinti registracija, o jai prisiregistruoti i ta vieta, tik reikia ta daryt greit, nes buna, kad uzima greit biggrin.gif

Kliamka tu tik nepergyvenk - issilaikyk teorija ir registruokis praktikai, jeigu reikes atsauksi ir persiregistruosi. wink.gif as pvz turejau si sestadieni laikyti, bet nespejau pravaziuoti - liko dar pora kartu, tai perkeliau egza ir viskas wink.gif nieko cia baisaus tame nera smile.gif as neskambinau i Regitra, o viska dariau internetu 4u.gif
Palmiros kalendoriaus neturiu, nors norejau pirktis, bet vietoj jo nusipirkau Beatos kalendoriu lotuliukas.gif Internete manau tikrai rasi savo laimingas dienas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 09 sausio 2011 - 17:43
Tame ir kvailumas, kad praktikai galima registruotis tik išlaikius teoriją, o teoriją gali laikyt tik baigus važiuoti (nes mokykla nori, kad eitum su jos pažymėjimu), tai paskui ir susidaro tarpas tarp egzų ir nuo paskutinio važiavimo iki egzo. Taip ir prireikia papildomų važiavimų.
Atsakyti