Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 09, 23:16)
O ko Jus bijot, kad mokykla suzinos???Juk vistiek jau sumokeje esat uz teorine dali, tai jiems kaip ir jokio skirtumo turetu nebuti  g.gif

Taip, už teoriją esu sumokejusi ir tikrai galvoju, kad esu pasiruošusi laikyti teoriją. na jaučiu reiks bandyt registruotis, juk per galvą mokykla tai neduos, jei išsilaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 09, 20:26)
Taip, už teoriją esu sumokejusi ir tikrai galvoju, kad esu pasiruošusi laikyti teoriją. na jaučiu reiks bandyt registruotis, juk per galvą mokykla tai neduos, jei išsilaikysiu lotuliukas.gif

As tai tikrai Jusu vietoje registruociaus, jei esat pasiruosusi 4u.gif
As tai vis tempiu guma doh.gif sakiau kol ant kompo namie nesurinksiu 100balu tol neisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 09, 22:26)

Regitra mokyklai nesiuncia jokiu duomenu apie jus, tai yra slapta informacija. As pati laikiau ekspernu ir reikejo tik diplomo mokyklos/universiteto ir mano mokykla apie tai nesuzinojo. Laikiau eksternu nes teorija deste mokykloje labai prastai ir nuobodziai, ismokau per savaite is ketbilietai.lt )
Atsakyti
Mokykla tikrai siuncia informacija, kad jus pradejote lankyti kursus tam tikroje mokykloje, tam, kad nebutu "machinaciju", kursu baigimo pazymejimu pirkimo uz puse kainos pvz. ax.gif doh.gif o Regitra del Regitros nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2011 01 09, 22:04)
Aga, būtų didžiausia laimė pirkti netik auto naują. bet ir kėdutę  wub.gif Tai jau, ryškiai jiems reikėtų ausis prasiplaut  lotuliukas.gif Bet tikriausiai bijočiau dar  nestuke.gif  ar su lelium už vairo sėst..  4u.gif

Pavasari gandrai pradeda geriau girdeti, tai ziurek tikrai kedutes reiks zvalgytis, o ir pratintis sedeti uz vairo (su vaikiuku irgi) 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, vis tik nusipirkau Palmiros kalendoriu, kad ramiau ant dusios butu. Jau issirinkau dienas egzaminam thumbup.gif aisku nesakau, kad butinai islaikysiu.. blush2.gif Jei kas domina tai klauskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 10, 16:06)
Pavasari gandrai pradeda geriau girdeti, tai ziurek tikrai kedutes reiks zvalgytis, o ir pratintis sedeti uz vairo (su vaikiuku irgi) 4u.gif  biggrin.gif

Kad tavo zodziai D i ausi wub.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 01 10, 21:44)
Merginos, vis tik nusipirkau Palmiros kalendoriu, kad ramiau ant dusios butu. Jau issirinkau dienas egzaminam thumbup.gif  aisku nesakau, kad butinai islaikysiu.. blush2.gif Jei kas domina tai klauskit biggrin.gif

Oba thumbup.gif Ir kaip tas kalendorius? ar vertas demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 10, 21:56)
Oba  thumbup.gif Ir kaip tas kalendorius? ar vertas demesio?  g.gif

Visai neblogai lotuliukas.gif nurodyta kokia veikla kokia diena palanki, kokia ne, surasyta apie menulio ir saules dienas, kas joms budinga, apie menulio judejima zodiaku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 10, 18:44)
Merginos, vis tik nusipirkau Palmiros kalendoriu, kad ramiau ant dusios butu. Jau issirinkau dienas egzaminam thumbup.gif  aisku nesakau, kad butinai islaikysiu.. blush2.gif Jei kas domina tai klauskit biggrin.gif

Tai ar jau issirinkai TA laimingaja diena??? lotuliukas.gif
Nu tai galetum ir man (skorpionas) paziurinet kitai savaitei kokios palankios dienos..ketinu eit teorija laikyt, jei per sia savaite perlausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 11, 00:21)
Tai ar jau issirinkai TA laimingaja diena???  lotuliukas.gif
Nu tai galetum ir man (skorpionas) paziurinet kitai savaitei kokios palankios dienos..ketinu eit teorija laikyt, jei per sia savaite perlausiu  doh.gif

Nusiziurejau mirksiukas.gif kai tik leis jau tai dienai registracija tai griebsiu biggrin.gif nors kazin ar jau turesiu pasa tuo metu g.gif tikiuosi smile.gif siaip tai ten ne pagal zenklus aprasyta, o bendrai visiems tai kita savaite palankios pirmadienis, antradienis iki 15h, penktadienis na ir sestadienis neblogas (bet sandoriams tai nelabai). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 10, 21:56)
Kad tavo zodziai D i ausi  wub.gif
Oba  thumbup.gif Ir kaip tas kalendorius? ar vertas demesio?  g.gif

jau pakuzdejau, neissigask, kai issipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 10, 21:33)
Nusiziurejau mirksiukas.gif  kai tik leis jau tai dienai registracija tai griebsiu biggrin.gif  nors kazin ar jau turesiu pasa tuo metu g.gif  tikiuosi smile.gif  siaip tai ten ne pagal zenklus aprasyta, o bendrai visiems tai kita savaite palankios pirmadienis, antradienis iki 15h, penktadienis na ir sestadienis neblogas (bet sandoriams tai nelabai). mirksiukas.gif

Nu man antradienis nesekminga diena nuo mokyklos laiku doh.gif tai teks kokiam penktadieni rezervuotis g.gif

Snd jau trecia pamokele turejau thumbup.gif Nu kuo toliau,tuo labiau man patinka thumbup.gif I Regitra buvom snd nuleke, tai keliai is Regitros tai baisus doh.gif nenukasta, sniego kruvos guli doh.gif Aikstute tai dar padoriai atrodo smile.gif Norejau paziurinet kaip aikstutej laiko, bet tuo momentu nieko nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 01 11, 15:11)
jau pakuzdejau, neissigask, kai issipildys biggrin.gif

Sutarta thumbup.gif

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 11, 15:40)
Snd jau trecia pamokele turejau  thumbup.gif

Pamatysi kaip užsikabliuosi thumbup.gif Ir lauksi kada vėl sėsi už vairo tongue.gif
Aš visada jaučiau, kad man trečiadienis geriausia savaitės diena, kazkaip tądien ir energingesnė jausdavaus ir šiaip.. o paskui paskaičiau, kad tai mano ženklo savaitės diena thumbup.gif
Atsakyti