Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Ačiū, merginos 4u.gif
Vilijampolės dar sakykim, kad nebijau, nes pati prie pat vienpusio eismo gyvenu ir matau šimtus mokinukų pravažiuojant, bet pati niekad taip ir nevažiavau ta gatve. na bet ženklus jau esu nusižiūrėjus ir mintinai žinau kur iš kokios juostos važiuot. Žinau tris kelius kur vienpusis eismas. Dar šiandien apsižiūrėjau varnių sankryžą ir tą žiedą prie milikonių kalno. ax.gif Ant milikoniu važiuojant nieko mandro, o jau šilainiuose prasideda nesąmonės. Kas ten per sankryža šilainiuose tame video??? blink.gif kažkoks siaubas. doh.gif O jau tas instruktorius pliurpalas doh.gif biggrin.gif gan įdomių dalykų papasakoja. Tipo per 4s reik sustot? ohmy.gif Posūkį rodyt anksčiau nei pradedi stabdyt? g.gif niekad negirdėjau tokių pamokymų. reikės pasiklausinėt. O tas šilainių žiedas, tai kaip suprantu, visai ne žiedas, ten skiriamoji juosta baigiasi ir ją reik apvažiuot? Kiek važiavau link Romainių, niekad nemačiau jokio žiedo. rolleyes.gif
Jau leiskit mane i Akademiją, tik ne į Šilainius. lotuliukas.gif

beje, to filmuko dar yra ir pirma dalis youtube. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 18 sausio 2011 - 19:09
Kaip cia dabar tau paaiskinkt kur ta sankryza yra g.gif ten ji gaunas vienas kelias atvaziuojamas nuo Taubuciu (Megos puse), kitas kelias gaunasi kyla leidziasi Silainiu kalnu link Vilijampoles, kur nuo kliniku puses tas tiltas yra..o kitas kelias yra link Megos arba nuo Silainiu poliklinikos atvaziuojant..o instruktorius atvaziuoja nuo Milikoniu kalno puses nu cia kur ta didele sankryza uzkilus ant kalno..Ten siaip nera taip baisu kaip jis pasakoja smile.gif As ten jau vaziavau tai man baika smile.gif

Ten nuo Romainiu atvaziuojant yra sankryza, bet dabar galvoju ar ji skaitosi ziedine.. g.gif tik gaunas taip, kad jos viduryje yra degaline tai eismas toks biski metytas doh.gif nes keliu milijonas smile.gif

Sakai paziurejus filmuka Akademija nebetokia baisi lotuliukas.gif Man tai kazkaip Silainiai dzin dar lotuliukas.gif Labiausiai noreciau marsruto Romainiu kalnu, ten maziausiai zenklu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.Laikysiu teorija eksternu. ar mokymuisi tinka tokia geltona knygute su M zenklu, kuri galioja nuo 2010 sausio 1d. nes knygyne buvo is ko rinktis, tai labai pasimeciau..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 18 sausio 2011 - 19:16
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 18, 20:09)
Kaip cia dabar tau paaiskint...
Sakai paziurejus filmuka Akademija nebetokia baisi  lotuliukas.gif  Man tai kazkaip Silainiai dzin dar  lotuliukas.gif  Labiausiai noreciau marsruto Romainiu kalnu, ten maziausiai zenklu  thumbup.gif

Na nelabai supratau, bet prisimenu, kad ten yra kažkokios pievos nuo megos. Reikės bandyt išsiaiškint.
Joa, jau ne tokia baisi Akademija. biggrin.gif Bet labiausiai norėčiau po Vilijampolės vienpusius, stopus ir atgal. thumbup.gif Kad taip Dievui į ausį. wub.gif Žinai, baisiausia būna tai, ko nežinai ar nemoki.
Dar supratau, kad galima pirmą pavarą įsijungt prie sankryžos ir vos riedėt, nes man bėda būna ar sustot, ar ne. Romainiai gal ir nieko, bet jei koks autobusas ar mikrius maišosi tai jau nelabai...
Va dar šituos galima pasižiūrėti. http://video.balsas....es-g-Jurbarko-g
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2011 01 18, 20:09)
sveikos.Laikysiu teorija eksternu. ar mokymuisi tinka tokia geltona knygute su M zenklu, kuri galioja nuo 2010 sausio 1d. nes knygyne buvo is ko rinktis, tai labai pasimeciau..... doh.gif

Tinka. Ir pas mane tokia dbr visur su manim vaikšto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 01 18, 17:09)

Tinka smile.gif Butu uzteke ir tos paprastos KET knygeles uz 5lt smile.gif nes svarbiausia ismokti taisykles..o poto vistiek pabandyk pasprest internete bilietus, kad turetum vaizda kaip ten kas yra smile.gif
Atsakyti
jau bandziau 1 bilieta spresti, tai islaikiau 25 proc, nes galvojau kazkodel, kad gali buti tik 1 teisingas atsakymas doh.gif lotuliukas.gif .
na, bet dabar tikiuosi jau rimtai uzsiimti, uz poros saviciu issilaikyti teorija, tada 3-4 savaites vairavimui ir i egza.

kai cia rasau, viskas taip leeengva ir paaaaprasta atrodo. bet manau greitai suprasiu, kad taip nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 18, 17:24)
Na nelabai supratau, bet prisimenu, kad ten yra kažkokios pievos nuo megos. Reikės bandyt išsiaiškint.
Joa, jau ne tokia baisi Akademija. biggrin.gif  Bet labiausiai norėčiau po Vilijampolės vienpusius, stopus ir atgal. thumbup.gif Kad taip Dievui į ausį. wub.gif Žinai, baisiausia būna tai, ko nežinai ar nemoki.
Dar supratau, kad galima pirmą pavarą įsijungt prie sankryžos ir vos riedėt, nes man bėda būna ar sustot, ar ne. Romainiai gal ir nieko, bet jei koks autobusas ar mikrius maišosi tai jau nelabai...

Nu paprasyk instruktoriaus pavaziuot i ta sankryza..As tai ja atmintinai zinau, nes tetis mano daznai mus pro ten i orouosta veza lotuliukas.gif Tai kazkaip nera baisu man ten smile.gif Tik biski ten eismas lb intensyvus, tai sukant i kaire puse reik ziurinet kur kas bludija doh.gif

O man tie mikriukai ir autikai Romainiuose nera baisus smile.gif riedi is paskos ir vsio lotuliukas.gif

O Vilijampolej ta sankryza kur daug Stop zenklu tai mane biesina doh.gif

Dieve kaip pagalvoju, kiek as dar visko nzn doh.gif O jau 7 vaziavimus turejau doh.gif Nu tikrai neissisuksiu be papildomu pamoku doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2011 01 18, 17:30)
jau bandziau 1 bilieta spresti, tai islaikiau 25 proc, nes galvojau kazkodel, kad gali buti tik 1 teisingas atsakymas doh.gif  lotuliukas.gif .
na, bet dabar tikiuosi jau rimtai uzsiimti, uz poros saviciu issilaikyti teorija, tada 3-4 savaites vairavimui ir i egza.

kai cia rasau, viskas taip leeengva ir paaaaprasta atrodo. bet manau greitai suprasiu, kad taip nera rolleyes.gif

Oi ir man pradzioj taip buvo lotuliukas.gif Sau ramiai atsisedau prie pc ir, kad spaudau po viena atsakyma davolna, kad spaudau doh.gif doh.gif O pasirodo, kad gali buti net visi atsakymo variantai tai man dzin blondinei lotuliukas.gif

Viskas lengva ir paprasta zinok lotuliukas.gif tik ilgai uztrunka, kol supranti lotuliukas.gif
Nusiteik geriausiam ir viskas ciki bus 4u.gif O ar esi bent kazkiek vairavus??
Atsakyti
kadangi laikysiu tik automata, tai maziau bijau, nei kad butu, jei laikyciau mechanine. esu siek tiek vairavusi. labai mazai ir tik ratuku po aikstele
Atsakyti
zhydelka, teorija ismokstama, tai ir tu ismoksi :)nors dar pati nesu issilaikiusi teorijos. o va vairavimas..siandien vaziavau 5 karta, tai galiu pasakyti, kad jutau malonuma ax.gif kuo toliau, tuo labiau noriu vazineti, net jau apie masiniuka pasvajoju vis dazniau smile.gif panos, mes galim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 18, 20:35)
Nu paprasyk instruktoriaus pavaziuot i ta sankryza..As tai ja atmintinai zinau, nes tetis mano daznai mus pro ten i orouosta veza  lotuliukas.gif  Tai kazkaip nera baisu man ten smile.gif Tik biski ten eismas lb intensyvus, tai sukant i kaire puse reik ziurinet kur kas bludija  doh.gif
O man tie mikriukai ir autikai Romainiuose nera baisus smile.gif riedi is paskos ir vsio  lotuliukas.gif
O Vilijampolej ta sankryza kur daug Stop zenklu tai mane biesina doh.gif
Dieve kaip pagalvoju, kiek as dar visko nzn  doh.gif O jau 7 vaziavimus turejau  doh.gif  Nu tikrai neissisuksiu be papildomu pamoku  doh.gif

Paprašyčiau, bet... turiu likusias dvi pamokas ir dbr niekaip nesusidėlioju kur kada važiuot. lotuliukas.gif nes ir aikštelės dar nemoku. unsure.gif jei į aikštelę, tai nespėju į miestą. O papildomoms lb gaila pinigų. Net nežinau kaip čia taip išėjo, kad staigiai atėjo pabaiga.. Gal tik aš čia per daug imu į plaučius tuos maršrutus, nes ženklai visur tą patį reiškia. Pro savo langus nevažiavus, užtat Vytauto prospektu jau galėčiau užsimerkus pralėkt. biggrin.gif Žiūrėsim kaip čia bus.
Aš kai 7 pamoką vairavau, sakiau va jau beveik pusė, o nieko nemoku. Bet paskui atsipeikėjau, kad juk pati savanoriais važiuoju, vadinasi šio to išmokau. biggrin.gif
Paskui autobusą riedi, bet kai jis sustoja neįvažiuodamas į aikštelę, tai jį reikia aplenkti. Ir ne šiaip persirikiuot o lenkti.smile.gif
kažkas klausė ar po dvi pamokas vairuojam, ar po vieną. Tai aš po dvi akademines valandas važiuoju, bet ir per jas spėju tik arba į aikštelę (aišku dar reik ir per miestą pervažiuot) arba į miestą.
Papildyta:
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 18, 20:56)
zhydelka, teorija ismokstama, tai ir tu ismoksi :)nors dar pati nesu issilaikiusi teorijos. o va vairavimas..siandien vaziavau 5 karta, tai galiu pasakyti, kad jutau malonuma ax.gif kuo toliau, tuo labiau noriu vazineti, net jau apie masiniuka pasvajoju vis dazniau smile.gif panos, mes galim  4u.gif

Taip taip, mes galim drinks_cheers.gif o mano pati smagiausia pamoka buvo šešta. thumbup.gif tada dar jautiesi, kad darbą darai vairuodama ir yra daug ko išmokti. Pajunti pavarų junginėjimą.
zhydelka, aš kai pabandžiau automatą tai galvoju, kad su juo mieste būtų vieni niekai. Juk nei užgesi, nei dar kažkuo galva užimta, tik kojos.. ne, tik viena koja. biggrin.gif Tereikės išmokt stebėti kliūtis kelyje, ženklus ir pan. smile.gif na ir ket.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 01 18, 17:51)
kadangi laikysiu tik automata, tai maziau bijau, nei kad butu, jei laikyciau mechanine. esu siek tiek vairavusi. labai mazai ir tik ratuku po aikstele

As buvau irgi nusprendus laikyt automatu, nes zinojau, kad turesiu masiniuke automatine pavaru deze smile.gif Bet vyras mane perkalbejo, kad laikyciau su mechanine doh.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 18, 17:56)
[siandien vaziavau 5 karta, tai galiu pasakyti, kad jutau malonuma ax.gif kuo toliau, tuo labiau noriu vazineti, net jau apie masiniuka pasvajoju vis dazniau smile.gif panos, mes galim  4u.gif

Tikrai mes galim thumbup.gif drinks_cheers.gif As irgi jauciu malonuma, nors kartais pavargstu, kad kazkas man vadovauja lotuliukas.gif
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 18, 18:10)

kažkas klausė ar po dvi pamokas vairuojam, ar po vieną. Tai aš po dvi akademines valandas važiuoju, bet ir per jas spėju tik arba į aikštelę (aišku dar reik ir per miestą pervažiuot) arba į miestą.

As irgi vazineju 1h 30min smile.gif per ta laika as pavazineju mieste ir poto uzsuku i aikstute smile.gif ten padarom po kelis kartus manevrus ir vel lekiu i gatve smile.gif
Atsakyti
Kazkuri klauset kaip gauti ta cd. Man jis dave ji nes pas ji papildomas pamokas emiau,kas pas ji mokykloj mokinasi gauna tokius cd. Pirkti tikrai ju nerasit. Tikrai labai geras filmukas,jis 2h uzima,tik youtube labai trumpa antra dalis,kaip kazkuri minejo yra ir pirma dalis. Imeskit gal nuoroda,kazkam manau tikrai pravers bigsmile.gif
Atsakyti