QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 18, 20:35)
Nu paprasyk instruktoriaus pavaziuot i ta sankryza..As tai ja atmintinai zinau, nes tetis mano daznai mus pro ten i orouosta veza

Tai kazkaip nera baisu man ten

Tik biski ten eismas lb intensyvus, tai sukant i kaire puse reik ziurinet kur kas bludija
O man tie mikriukai ir autikai Romainiuose nera baisus

riedi is paskos ir vsio
O Vilijampolej ta sankryza kur daug Stop zenklu tai mane biesina
Dieve kaip pagalvoju, kiek as dar visko nzn

O jau 7 vaziavimus turejau

Nu tikrai neissisuksiu be papildomu pamoku
Paprašyčiau, bet... turiu likusias dvi pamokas ir dbr niekaip nesusidėlioju kur kada važiuot.

nes ir aikštelės dar nemoku.

jei į aikštelę, tai nespėju į miestą. O papildomoms lb gaila pinigų. Net nežinau kaip čia taip išėjo, kad staigiai atėjo pabaiga.. Gal tik aš čia per daug imu į plaučius tuos maršrutus, nes ženklai visur tą patį reiškia. Pro savo langus nevažiavus, užtat Vytauto prospektu jau galėčiau užsimerkus pralėkt.

Žiūrėsim kaip čia bus.
Aš kai 7 pamoką vairavau, sakiau va jau beveik pusė, o nieko nemoku. Bet paskui atsipeikėjau, kad juk pati savanoriais važiuoju, vadinasi šio to išmokau.
Paskui autobusą riedi, bet kai jis sustoja neįvažiuodamas į aikštelę, tai jį reikia aplenkti. Ir ne šiaip persirikiuot o lenkti.

kažkas klausė ar po dvi pamokas vairuojam, ar po vieną. Tai aš po dvi akademines valandas važiuoju, bet ir per jas spėju tik arba į aikštelę (aišku dar reik ir per miestą pervažiuot) arba į miestą.
Papildyta:
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 18, 20:56)
zhydelka, teorija ismokstama, tai ir tu ismoksi :)nors dar pati nesu issilaikiusi teorijos. o va vairavimas..siandien vaziavau 5 karta, tai galiu pasakyti, kad jutau malonuma

kuo toliau, tuo labiau noriu vazineti, net jau apie masiniuka pasvajoju vis dazniau

panos, mes galim
Taip taip, mes galim

o mano pati smagiausia pamoka buvo šešta.

tada dar jautiesi, kad darbą darai vairuodama ir yra daug ko išmokti. Pajunti pavarų junginėjimą.
zhydelka, aš kai pabandžiau automatą tai galvoju, kad su juo mieste būtų vieni niekai. Juk nei užgesi, nei dar kažkuo galva užimta, tik kojos.. ne, tik viena koja.

Tereikės išmokt stebėti kliūtis kelyje, ženklus ir pan.

na ir ket.