Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Sveikos, panos 4u.gif ir as siandien vazinejau, taip patiko thumbup.gif as tai dar tik teorijai uzsiregistravau, bet niekam nesakiau ir nesakysiu, pasakysiu post factum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 01 17, 19:11)
Pagazalint lotuliukas.gif
Žinok, o aš priešingai, sakau "o negalima egzaminą laikyt be aikštelės"? biggrin.gif
Spėju, kad aš irgi verksiu po egzo. Ne iš laimės ir ne iš džiaugsmo. Iš nervų ir streso.
Šiandien žiūrėjau kaip mašinos suka nuo Regitros į Raudondv.plenta. Šakės, praktiškai visos lenda bele kaip, nes kitaip nelabai įmanoma. Atvažiavo mokinukas tai stovėjo, stovėjo, stovėjo kokias penkias min., paskui turbūt instruktorius išsuko, nes man pasirodė, kad labai jau gražiai. smile.gif  Bet va, baisi lb man ta sankryža. wacko.gif iš skubėjimo truputį pamesi sankabą ir bus good bye my lover, see u next time. huh.gif
ohochips, o dabar dar jautiesi nemokanti važiuot? kiek esi pravažinėjus? smile.gif

Siandien buvo 11 pamoka, buvau padarius men laiko pertrauka po 10 vaziavimu, tai siandien prie vairo toki gryba pjoviau doh.gif bet aikstute jau pradedu ikirsti smile.gif rytoj dar dvi pamokos aikstelej, treciad apie regitra pavazinesim, na o ketvirtad i egza biggrin.gif kaip sakiau instruktoriui, kad durniam sekasi, tai va bandysiu laime rolleyes.gif
Atsakyti
Užmečiau akį į egzų maršrutus, tai geriau jau būčiau nežiūrėjus. Beveik supanikavau. swoon.gif Juk galima sakyti nevažiavus nei toj vilijampolėj, nei šilainiuose ir jau nespėsiu. scare.gif Nežinau nei šilainių žiedų (išskyrus vilijampolės žiedą), nei tų viadukų, nei mažų vilijampolės gatvyčių, išskyrus stop'us prie vet.akademijos. Kokios ten pavojingos vietos yra? Kas žinot apšvieskit mano aptemusį protą, nes jau galvoju eit pėsti tų kelių ieškot. cry.gif ačiū iš karto, jei kas pasisakys.
ohochips, po tiek pamoku manau viskas bus oki. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 17 sausio 2011 - 22:50
mes kai ne Kaune mokėmės, tai jeigu jau važiuodavom į kauną, tai tik visais maršrutais ir vežiodavo, pavojingumas tose vilijampolės gatvelėse, kad daug kur vienpusis eismas ir reik žinot kur atsistot, nu, pvz. man sakydavo, įsidėmėk- raudona tvora, vadinasi prie jos stot, kai reikia sukt į kairę biggrin.gif , nu žodžiu, sakau, aš ne kaunietė, tai man ten iš vis tamsus miškas būdavo, bet ir tai kažkaip iš 5 karto maždaug jau įsiminiau kur ir kas, o šiaip, aprašymas tų maršrutų daug baisesnis nei iš tikrųjų yra, bus viskas gerai 4u.gif
ai, dar šiaip, dėl aikštelės, pas mus visada būdavo po 2 pamokas iš karto- 1-po miestą- kita- tik aikštelėje, tiesiog smalsu, ar jums taip pat, ar po 1 pamoką- ir tada jau kaip išeina- arba į aikštelę, arba po miestą?
Atsakyti
http://www.vairuokge...i...9&Itemid=84

Paspaudus sia nuoroda visi pagrindiniai kauno marsrutai apvaziuoti,cia mano instruktorius vairavo pas kuri emiau papildomas pamokas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip dziaugiuosi uz tas kurios issilaike, saunuoles! smile.gif o man baime, baigiau mokyklos kursus 2010 metais kova, isilaikiau regitroj teorija ir dar liko vaziavima issilaikyti ,bet jau dydelis laiko tarpas prabego kada vaziavau, ir nezinau kazkokia stipriausia baime mane apemus, nu taip bijau:(
nezinau dar kur rasti gera instruktoriu kaune...
kaip suprantu man reiktu issilaikyti iki siu metu kovo men, nes tik metus tegalioja mokyklos pazymejimas, ar ne?
Papildyta:
Semi , na paziurejus ta filmuka kur idejai nuoroda, tai tavo instruktorius superinis thumbup.gif negaletum man atsiusti jo kontaktu i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 01 17, 19:28)
Sveikos, panos 4u.gif ir as siandien vazinejau, taip patiko thumbup.gif as tai dar tik teorijai uzsiregistravau, bet niekam nesakiau ir nesakysiu, pasakysiu post factum rolleyes.gif

man po 11 vairavimu irgi pradejo patinkti vazineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2011 01 18, 11:42)
Kaip dziaugiuosi uz tas kurios issilaike, saunuoles! smile.gif o man
Papildyta:
Semi , na paziurejus ta filmuka kur idejai nuoroda, tai tavo instruktorius superinis  thumbup.gif  negaletum man atsiusti jo kontaktu i az smile.gif

As cia viesai galiu jo nr parasyti,liux jis tikrai labai labai thumbup.gif Arunas: 8688 95104
Jis mokykla neseniai Kaune atidare,Racionalaus vairavimo centras vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semi: 18 sausio 2011 - 14:26
QUOTE(Semi @ 2011 01 18, 11:03)
http://www.vairuokge...i...9&Itemid=84

Paspaudus sia nuoroda visi pagrindiniai kauno marsrutai apvaziuoti,cia mano instruktorius vairavo pas kuri emiau papildomas pamokas thumbup.gif

geras filmukas.del tu zenklu 60, 70 baltu prospekte tai geras,nes esu kauniete ir gali tekti ten vaziuot tai kad neuzsiraut ant mentu reiks visada vaziuoti 50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2011 01 18, 14:44)
geras filmukas.del tu zenklu 60, 70 baltu prospekte tai geras,nes esu kauniete ir gali tekti ten vaziuot tai kad neuzsiraut ant mentu reiks visada vaziuoti 50  smile.gif

Tas filmukas dvieju valandu trukmes,as turiu cd. Bet youtube ideta tik dalis matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2011 01 18, 12:42)
Kaip dziaugiuosi uz tas kurios issilaike, saunuoles! smile.gif o man baime, baigiau mokyklos kursus 2010 metais kova, isilaikiau regitroj teorija ir dar liko vaziavima issilaikyti ,bet jau dydelis laiko tarpas prabego kada vaziavau, ir nezinau kazkokia stipriausia baime mane apemus, nu taip bijau:(
nezinau dar kur rasti gera instruktoriu kaune...
kaip suprantu man reiktu issilaikyti iki siu metu kovo men, nes tik metus tegalioja mokyklos pazymejimas, ar ne?
Papildyta:
Semi , na paziurejus ta filmuka kur idejai nuoroda, tai tavo instruktorius superinis  thumbup.gif  negaletum man atsiusti jo kontaktu i az smile.gif

jei gerai suprantu, tai ir teorijos Regitroje tik metus galioja, o nuo rugsejo ir mokyklos pazymejimas g.gif
Atsakyti
Kliamka sorry, bet as nelabai kuo galiu padeti, nes dar nevazineju marsrutais..Zinau tik tiek, kad vilijampoleje kaip jau kazkas ir minejo lb daug vienpusio eismo..zinau, kad atvaziuojant nuo varniu tilto ir sukant link linkuvos trupuciuka toliau prasideda vienpusis eismas..poto vaziuojant linkuvos gatve reik kazkurioj vietoj sukt i mazvydo lygtais gatvele..ten poto is jos reik issukt ir yra zenklas i kaire puse sukt, nes ten vel vienpusis eismas g.gif
Paziurek dar ta filmuka kur idejo..ten rodo zieda silainiu..tai daznai zmones ir cia susimauna..atvaziuojant nuo romainiu kalno g.gif
O daugiau zinok negaliu as nieko padet, nes esu zalia... doh.gif Ai dar Vilijampoleje nuo tilzes gatves atvaziuojant toleliau yra nemaza sankryza..ten mazdaug ties Audimu..nu vaziuojant nuo veterinarijos akademijos..tai toje sankryzoje yra Stop zenklu g.gif

Semi nu liuks instruktorius thumbup.gif Ir filmukas geras smile.gif O is kur butu galima ta cd gauti?? blush2.gif Gal kur yra pirkti ju?? Nu man reiktu paziurineti su paaiskinimais apie visas gatveles ir pavojus smile.gif
Atsakyti